Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהמר על ניצחון של צ'לסי (רק כי אני שונא מאוד את יונייטד), שערים או של לאמפארד, או של דרוגבה (בתאכלס מי חוץ מהם וחוץ מבאלאק עוד יכול להבקיע בצ'לסי עם גרנט הבונקריסט שמשחק עם חלוץ אחד?). במנצ'סטר אם בכלל מישהו יבקיע יהיה זה סקולס או גיגס (כבוד לחבר'ה הזקנים).

 

ואם כבר אז לצ'לסי לא הגיע להיות בגמר, הגמר היה אמור להיות ארסנל מול יונייטד. חבל שארסנל נשברו ככה לקראת סוף העונה ונשארו בלי כלום (ועוד מעט גם בלי שחקנים :( ).

ROOONEEYY

פורסם

הלוואי ואברם יזכה .

 

על מנת שזה יטשטש את עוגמת הנפש העמוקה שאישתו ( לשעבר ? בעצם , את מי זה מעניין ) הצורכת שתן להנאתה גרמה לו .

 

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

3:0 למנצ'סטר,

אולי רוצה שאברם ינצח אבל מכיר את האיכויות של החברה האדומים..

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

קצת מבאס בשביל גרנט .

 

הוא מקבל ממני את כל הריספקט שבעולם על העונה הזאת . נגד האוהדים , נגד התקשורת ונגד חלק מהשחקנים .

 

סחטיין עליו .

 

 

 

נ.ב.

 

לפחות ואן דר סאר זה הגיבור של הערב .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
3:0 למנצ'סטר,

אולי רוצה שאברם ינצח אבל מכיר את האיכויות של החברה האדומים..

 

איזה אכויות ? בקושי עברו את החצי.

גם במשחק הזה וגם בשני חצאי הגמר הם שיחקו מגעיל.

 

אנשים מתלהבים ממנצ'סטר בגלל רונאלדו, תכלס סתם קבוצה.

×
×
  • תוכן חדש...