Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור 2 גייג' לפצל ל2 של 4?

מפצל אפשר לקנות אצל כל מתקין?

אני רק מקווה ש2 גייג אני יוכל להעביר כי הוא יותר עבה מ-8

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תקרא את זה

הכי חשוב להבין שעובי הכבל תלוי בעוצמה הכוללת ובמרחק בין המצבר למגברים.

במקרה שלך מאוד קשה לי להאמין שתצטרך כבל של 2 גיג'. גם קח בחשבון שקשה למצוא קיט של 2 גיג' בארץ שמותאם לפיצול ל-2 מגברים שזה אומר פיוז ובית פיוז כ-150 ANL ליד המצבר, דיסטריביוטר עם פיוזים עבור הפלוס ודיסטריביוטר פאסיבי עבור המינוס, כמו גם כבילה של 4 גייג' פלוס ומינוס מהמפצלים אל שני המגברים ובטח שכחתי משהו...

פורסם

יותר מדי הסתבכתי עם הנושא הזה..

מה הכי פשוט לעשות אני רוצה כולה להתקין מגבר נוסף זה לא צריך להיות כזה קשה..

פורסם

מתן ה"מפצל היעודי" הזה עולה סך הכול 100 שקלים ושל חברות מוכרות אולי יגיע ל200 שקלים.

רצוי כבל 2 גייג' מהסיבה הפשוטה שהמונו הזה דורש כבל 4 גייג' הזנה ואם אני לא טועה כך גם המאק ויש לזה סיבה לא סתם חברה כמו רוקפורד קמה בבוקר ומחליתה שהמונו הזה צריך הזנה של 4 גייג' יש ביסוס לדברים לכן רצוי להעביר כבר כבל עבה יותר (2 גייג') ולעשות פיצול לפי דרישות המגברים ולא לפי טבלה של צריכת זרם שהיא כללית.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני לא מסכים אם מה שאמרת, מספיק לו 4 גייג' לכל מגבר המערכת שלו לא כזאת חזקה שהיא צריכה 2 גייג'.

הוא יכול להרריץ גם 0 גייג' אבל במקרה שלו זה לא יתן לו כלום חוץ מלהוציא עוד כמה מאות שקלים.

IBIZA 20vt

פורסם

צחי אתה לא חייב להסכים איתי, בכל אופן זה מה שאני ההיתי עושה עדיף לקנות עכשיו כבל טוב ואיכותי ולשלום קצת יותר מאשר לקנות כבל גבולי ואחרי זה שרוצים להשתדרג צריך לקנות שוב, וזו בעיני הוצאה מיותרת.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

כל מגבר צורן 4 גייג'

אז אני מעביר 2 גייג' ומפצל אותו לפעמיים 4..?

פורסם

א . מחשבים רק לפי צריכת זרם עובי כבלים (כנל גם בתחרויות)

ב. אם המונו צריך 4 גייג וגם המולטי צריך 4 גייג' זה אומר שכל אחד מהם צורך מעל 100 אמפר

וזה אומר שהוא צריך הזנה של 200 אמפר שזה אומר שהוא צריך כבל 0 גייג' כהזנה ראשית ... אהה וגם אלטרנטור של 300 אמפר ומנוע דיזל גדול לסובב אותו ....

בקיצר אני מציע שתקנה רכב שהיה לשעבר אמבולנס :)

עזוב שטויות.... המערכת שלי פי 5 יותר חזקה ואני על 4 גייג' ועוד לא הרחתי את החוט נשרף אומנם קפץ פיוז של 100 אמפר כמה פעמים אבל לא יותר מזה

4 עם פיצול ל4 בלי פיוזים באמצע ובלי חארטות מספיק ל90 אחוז מהמערכות פה בפורום , המטרה לחסוך בהתייעצות... לא לבזבז.

אגב , אני לא מבין לפי איזה עיקרון בחשמל 2 הולך לפעמיים 4 .

מפצלים לעובי שונה רק אם העובי של ההזנה הראשית לא נכנס למגבר

פורסם

איך אני יכול לדעת אם ייכנס לי למגבר?

• תוכן חדש...