Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל סליחה על הכותרת הלא כ"כ מובנת :roll:

אז ככה, דוד שלי אתמול רכש ניסן טנדר שנת 98 מנוע 2.5 דיזל גיר ידני.

הבעיה ברכב היא שהמאוורר במנוע עובד בשמיניות ומסתובב עקום לאללה, כתוצאה מכך כל הרכב רועד בסרק רעידות חזקות, האם יש קשר בין המאוורר לרעידות הרציניות האלה?

במהלך נסיעה אין רעידות

מחיר מאוורר מפירוק עולה כ 1000ש"ח

בעיה שנייה:

התיבת הגה נוזלת וההגה קשה, הציעו לדוד שלי תיבה משופצת בעלות של כ 1200ש"ח האם זה מחיר טוב?

איך הרכב הזה בכללי הוא אמין?

האם ניתן להשיג לו חלקים בקלות, כי יש כאלה שאומרים שקשה להשיג לו חלקים האם זה נכון? (גם לדעתי קשה להשיג)

דוד שלי רכש את הרכב בכמעט מחצית ממחירו, והרכב ניקנה ללא בדיקה במכון אלא סתם בדיקה במוסך כללי לבדיקת תקינות השלדה (אני יודע שהוא אידיוט גמור, אך מרוב שהוא מחפש טנדר ולא מצא הוא קנה את הרכב הזה מהר מאוד בהתלהבות שמצא)

הרכב ניראה שמור ויפה

תודה.

פורסם

הרעידות יכולות בהחלט לבוא מהמאוורר, לי בברלינגו של העבודה היה פעם מאוורר מזגן משוחרר וכל פעם שהיו מפעילים מזגן האוטו היה רועד שהברגים כמעט נפלו מהקירות.

החלפה של המאוורר פתרה את הבעיה לחלוטין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האם הרעידות קיימות רק כשהמאוורר פועל? אם כן מן הסתם זו הבעיה. בצע חיפוש בנושא איזון מאוורר או מאוורר רועד. בעבר פרסמתי הודעה בנושא. מעבר לזה אם המחיר לא בשמיים שווה להחליפו.

לגבי מחיר שיפוץ תיבת ההגה אינני מכיר את המחירים, אךהאם בדקתם את גובה מפלס השמן?

פורסם

עדיין לא נבדק, אך ידוע שיש נזילה וגם ההגה קשה.

אפשר בבקשה קישור כי יש מלא תוצאות (אם אתה זוכר את הכותרת זה יעזור לי מאוד)

פורסם

הבעיה במאוורר נפתרה.

דוד שלי קנה רכב שלם לחלוטין ותקין במחיר מופקע (רכב עם רישיונות והכל) לצורך פירוק יש בו מנוע מייבוא עם שטר.

יש ברכב שהוא רכש את כל החלקים.

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...