Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית שעון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ובכן אני מעונין לקנות שעון לרגל היומולדת (21). התקציב בין 1000-2500 לאור הדולר הנמוך הוצע לי לנסות לקנות דרך האינטרנט שעון מחול. למישהו יש ניסיון עם הדבר? מומלץ? איך העסק הזה בכלל עובד?

ראיתי דגם של טיסוט(;1700) וסקטור (2200) שלכדו את עיני או ליתר דיוק את ידי וזה מלהסתובב ברחובות העיר.

מחכה לתשובות.

פורסם

אני בזמנו גם רציתי להזמין שעון באינטרנט, הבעיה היא שבמקרה של תקלה מעטים השענים שיסכימו לקבל את השעון לתיקון (אין לו אחריות בארץ). זה נכון וממש מפתה שהמחירים בחול זולים בהרבה אבל זה החלטה שלך, אל תשכח להוסיף למחיר בחול דמי משלוח, מכס ומע"מ.

פורסם

ממליץ מאוד על השעונים של SEIKO בטווח ה-1000 ש"ח פלוס. היכנס לאתר ZAP ותוכל לראות שם חלק ניכר מהדגמים. אם וכאשר תמצא - תוכל ליצור איתי קשר בה"פ ואוכל לשלוח אותך לחנות מצויינת שעושה מחירים טובים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מה, שנגיד לך מה אנו אוהבים ?

2500 הייתי הולך על שעון מעוצב ולא מותג כמו שאני אוהב כי מותגים לא ניכנסים בתקציב הזה.

בכל אופן אני סולד מטיסוט, טאג דווקר טובים אבל שוב , זה לא שעונים מעוצבים, הם מותגים ספורט אלגנטים ככה שהם זולים יחסית למותגים אלגנטיים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טיסו, לא טיסוט, כמו פיג'ו ולא פיג'וט או רנו ולא רנולט.

וטאג מכובד לא יכנס בסכום הזה.

לך על סייקו, יש דגמים מאוד מאוד יפים, וסקטור אם שעון נורמלי נכנס לתקציב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

SUB זה שעון ישראלי.

לא תמצא בהרבה אתרי חו"ל.

האתר שלהם רשום על:

Registrant:

subchrono ltd

BEN GOURION 1

BNE BRAK, 51201

Israel

אני כבר כמה זמן מחפש שעון.

יש שעוני נהיגה,לא צריך להוריד את היד מההגה בשביל לראות מה השעה.

הכי טוב נמכר בשם בוגאטי,במחיר צנוע של 200000 $

parmigiani_fleurier_bugatti.jpg

יש קצת יותר זולים

stratosphere.jpg

יש שעון של אלפא שנראה כמו שעון בלוח שעונים(תנסו להבין איך הוא עובד)

alfa_contagiri_web.jpg

מצאתי גם שעון נהיגה בפחות מ 200 $.

אפשר לעשות שעון של הפורום.

או שאני לא הולך להגיד איזה שעון זה.

אייל

• תוכן חדש...