Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי ב +-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לדיון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=200721

התקציב גדל, ואני עדיין מחפש רכב נורמלי.

אחרי חפירות ביד 2 האופציות העומדות לפני הן:

ZX Volcan

AX GT\GTI

Clio RSI

106 XSI

106 GTI

106 Rallye דור ראשון

106 Rallye דור שני

205 GTI

306 XSI

אלפא 33 1700

אני מעוניין ברכב שיאיץ מהר יותר מרכב סטנדרטי, וידע לקחת סיבובים.

רוב הרכבים שראיתי שנכנסים בתקציב הם בעלי מס' רב של בעלים קודמים, ובעלי שנתון נמוך או בעלי מחיר בומבסטי מטורף.

באלו רכבים כדאי לי להתמקד ?

פורסם

לדעתי, 106 GTI או 306 XSI דור שני.

את שתיהן קשה למצוא (והן תמכרנה מעל למחירון) והעדיפות היא ל 106 GTI, אם אין לך בעיה עם הגודל שלה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני הייתי דווקא ממליץ על הוולקן. ברנו RSI לא הייתי נוגע גם לא עם מצביע לייזר...

יש פה באתר בחור בשם ירון שמוכר וולקן (אם לא מכר אותה עדיין) אוטו מטופל ומתוחזק ברמה מרשימה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
306 GTI שיש לי מוצעת למכירה ב45 (המחיר סופי אגב) אז אם תתאמץ קצת,תרוויח:wink:

בהצלחה בכל אופן!

אהה, טוב שהזכרת לי.

שכחתי לציין שאני לא יכול להתאמץ שה+- הם בטווח של 1000-2000 ש"ח, לא יותר.

אני עדין צריך כסף בצד לביטוח, ישור קו וכו'.

פורסם
אני הייתי דווקא ממליץ על הוולקן. ברנו RSI לא הייתי נוגע גם לא עם מצביע לייזר...

יש פה באתר בחור בשם ירון שמוכר וולקן (אם לא מכר אותה עדיין) אוטו מטופל ומתוחזק ברמה מרשימה.

מה הסיבה שאתה ממליץ דווקא על הוולקן ?

לא עוזר לי לשמוע המלצות על רכבים בלי פירוט של יתרונות כלפי רכבים אחרים וגם חיסרונות ותקלות אופייניות.

פורסם
לדעתי, 106 GTI או 306 XSI דור שני.

את שתיהן קשה למצוא (והן תמכרנה מעל למחירון) והעדיפות היא ל 106 GTI, אם אין לך בעיה עם הגודל שלה.

306 XSI כן, אבל 106 GTI בכלל לא מתקרבת לתקציב שלו - סדר גודל של 45-50K מחיר שוק.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

וולקן לא יותר מהירה מרכב משפחתי רגיל.

אבל בתקציב שלך היא גם מומלצת, בשל הסיבה שניתן יותר בקלות למצוא שמורות.

מעבר לכך- קח את המלצתו של פיזבן.

אביחי

פורסם

לא חושב שאפשר למצוא-106GTI בתקציב הזה, אלא אם מתיחה של לפחות 5K כלפי מעלה.

בתקציב הזה הייתי ממליץ לך על ראלי דור שני או-306S16 שלא ציינת אותה.

לצערי ה-306 XSI למרות שהיא מכונית נפלאה, מרגישה פשוט חלשה.

לגבי הדור השני שלה, שם זה שופר ויש-16V אבל אני לא מכיר אותה כל כך טוב.

אם אין לך בעיה לנהוג במכונית מכוערת אז הוולקן היא גם אופציה, אבל גם חלשה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
מה הסיבה שאתה ממליץ דווקא על הוולקן ?

לא עוזר לי לשמוע המלצות על רכבים בלי פירוט של יתרונות כלפי רכבים אחרים וגם חיסרונות ותקלות אופייניות.

רכבים ספורטיביים מהשנתונים האלה יהיו בד"כ כאלה שידרשו תחזוקה וטיפולים מעבר לסטנדרטי. גם בגלל אופי הרכב ומורכבותו הגבוהה יחסית בהשוואה לדגם הרגיל של אותו רכב, וגם בגלל אופן השימוש ברכב. מנסיון שלי עם וולקן - הרכב גילה אמינות גבוה ביותר.לא עשיתי תחרויות עם הרכב מעולם, ואין לי גם כוונות כאלה בעתיד. הוולקן הוא רכב זול לרכישה, עם ביצועים טובים ואחיזת כביש פנטסטית. נכון, הוא לא אימפרזה STI אבל גם לא עולה כמוה. הוא יחסית מרווח כך שאם ממש יבוא לך לקחת את דודה שושנה מ/אל בית האבות תוכל עדיין להושיב אותה במושב האחורי, לקשור עם חגורת בטיחות, ולנסוע כמו שאתה אוהב. :-P

במכוניות עם 3 דלתות, בסיבוב הראשון - דודה שושנה יושבת עליך. כעת ברצינות - האוטו מרווח גם ל 4 אנשים. (למרות שעם אוטו כזה אתה תעדיף לנסוע לבד שלא יבלבלו לך ת'שכל).

ברנו RSI, בעצם בכל רנו - לא נוגע גם לא באוטו שיצא היום מהסוכנות חדש. (מנסיון רע מאוד עם היצרן והיבואן בארץ)

לגבי הוולקן הספציפי עליו המלצתי - הלכתי לראות אותו בשביל לקנות לעצמי, ואחרי נסיעה קצרה הבנתי שהתבגרתי באיזה 10 שנים מאז שהיתה לי הוולקן. עדיין מדובר ברכב ספורטיבי מתוחזק ברמה גבוהה ביותר, ויותר מכך מאדם שאוהב את הרכב שלו ולא חוסך 4 שקלים בקיצורי דרך של תחזוקה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ביצועים לא נמדדים מאפס עד מאה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה עם הצעה קצת שונה? בסביבות 30-35 אתה יכול למצוא קוראדו רכב מעניין הרבה יותר, יותר נדיר נבחר ע"י מומחים רבים כקלאסיקה עתידית ונבחר ע"י מגזיר CAR הבריטי לאחד מ25 המכוניות שחייבים לנהוג בהם לפני שמתים(לא זוכר באיזה שנה זה היה)..

פורסם

אה לא ?

אז סתם בכל מקום מתפרסמים נתונים רשמיים של 0-100 ?

זה אכן מדד לביצועים.

אם אתה רוצה להתחכם ולהגיד שמה שחשוב זה תאוצות ביניים ותאוצה במהירויות גבוהות יותר,

אז אני יודע את זה כבר מזמן.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני הצטט את עצמי:

אני מעוניין ברכב שיאיץ מהר יותר מרכב סטנדרטי, וידע לקחת סיבובים.

אם הייתי רוצה רכב שידע רק לקחת סיבובים, הייתי קונה קארט...:lol:
  • תוכן חדש...