Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרכב עבר טראומה קטנה ( חום מנוע גבוה כתוצאה מחוסר מים ( למנוע שלום)). הוחלף צינור מים שגרם לאובדן המים, וטרמוסטט.

אבל מד החום תקוע ברבע הגובה שלו, גם בבוקר כשקר.

במוסך החליפו את היוניט באחד משומש ( לבדיקה ) ואותה התופעה. חשוב לציין שהמאוורר כן מתחיל לפעול אחרי זמן מה ( ומפסיק).

בדקתי את המתח שיש בחוטים של היוניטי. באחד 9.4 וולט בשני 5 ובאחרון 0 ( שלושה חוטים)

במוסך אמרו שאולי חוט נקרע בין היוניט למחשב.

האם למישהו יש ניסיון בנושא ?

מישהו מכיר מקום טוב בירושלים לטפל זה ?

למישהו יש מושג מה צריך להיות המתח בחוטים ?

לאן החוטים הולכיםפ מהיוניטי ? ( אני רואה שהם הולכים לכיוון של תא הנוסעים, אבל איפה שם ? )

איך אפשר לבדוק שהבעיה לא בשעון עצמו ?

תודה

שמיר

פורסם

לא ברור אם מדובר בנתוני חום מנוע שגויים שמוצגים או בעיה של קירור יתר. אם השעון מציג משהו, וחום המנוע פשוט לא עולה נראה יותר סביר שמדובר בקירור יתר, אם כי לא ניתן לקבוע דרך הפורום.

תוכל לקרוא על שתי הבעיות ע"י חיפוש בפורום.

למוסך רציני לא אמורה להיות בעיה להבדיל בין שני המקרים. אם אתה חושב שהמוסך לא מקצועי מספיק קבל המלצה למוסך ראוי וגש אליו לבדיקה.

פורסם

אני חושב בכיוון של תרמוסטט תקול (במצב פתוח), תבקש שיבדקו לך את התרמוסטט.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אם שאתה פותח את הסוויצ' המד חום ישר קופץ לרבע אז הייתי יותר חושבב בקטע של חיישן לא תקין או אפילו תקלה בשעון עצמו. תרמוסטאט פתוח לא יראה חום מנוע של רבע ישר על ההתחלה ולמען האמת יקח לו לא מעט זמן להגיע לרבע.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...