Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כששותפים רכב עם דלי מים אחד אתה שורט את האוטו. חייבים קודם כל לשטוף את כל הליכלוך טוב טוב מהרכב ורק אז לקרצף אותו עם ספונג'ה...אני אישית שוטף עם 3-4 דליים.

+1 לגביי השריטות של הרכב.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לא שטפתי את האוטו כבר 5שבועות. (החתימה של צביקה פיק כאן עשתה לי מצפון ;))

אני מחכה שהקיץ יתחיל באופן רשמי (קרי-אחרי חג שבועות) ואז היפ-הופ לקליןקאר לטיפול מסיבי :p

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם תוכלו בבקשה לכתוב בדיוק את סדר הפעולות שאתם עושים בשטיפה עם דלי אחד.

כי כל הנסיונות שלי עד עכשיו לשטוף ללא צינור מים יצרו רק מריחות של לכלוך על האוטו, שזה סוג של אומנות אבל עדיין לא נקי במיוחד...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

לוקח ג'ילדה סוםפג אותה במים ומעביר אותה ספוגה לחלק שאני רוצה לנקות, לוחץ עליה קצת שישפכו מים על החלק באותו הזמן מתחיל לנגב איתה לכיוון תחתית המכונית מה שבעצם מעיף את כל החול\אבק למטה יחד עם המים ומקטין מאד את השריטות שכולם מדברים עליהם כאן, לאחר מכן החלק כבר דיי נקי ונותר רק לייבש, במילים זה דיי קשה להסביר במציאות זה עובד לי מעולה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אני הייתי שמח להדגמה של העניין המדובר, אני אישית כשאני שוטף את הרכב (לא הרבה), אני שוטף את כולו ולא חלק אחד. אין סיכוי שדלי אחד, 2 או 3 יספיקו לי ושוב הרכב שלי קטן. צריך את המינימום להוריד את הלכלוך הקשה מהרכב בנהייה מאוד אופטימיים דלי אחד - דלי עם סבון לשטיפה ועוד דלי להוריד את הסבון ואח"כ עוד קצת מים בשביל לנקות את הג'ילדה בכל פעם שהיא מתלכלת וסופגת יותר מדי מים שיהיה אפשר להמשיך לעבוד איתה

אבי.

• תוכן חדש...