Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובינו כאן אוהבים מאד את המכונית שלנו, אוהבים לנקות אותה לבד, לשפוך את המים ולהבריש, להשקיע, אבל מצד שני גם אוהבים את הכנרת המסכנה שלנו ואת הארץ.

אפשרי בהחלט לרחוץ מכונית שלמה, ואפילו יחסית גדולה (ג'טה (עוד אפילו שחורה) אם אתם ממש מתענינים) עם דלי מים אחד ולהשאר עם ספייר !, כולל גלגלים שמשות ופנים האוטו, אין צורך בצינור אין צורך בעשרות דליים עם ריכוזים שונים של סבון. דלי מים אחד, ג'ילדה וקצת וקס והאוטו מבריק, הת'רד הזה הוא סתם חומר למחשבה, שכן לי לפחות כל פעם שאני עובר ברחוב ורואה איזה בחור שפשוט עומד עם הצינור ומשפריץ שעות על הרכב כואב לי הלב.

נסו ותוכחו שכך הדבר, קיץ נעים ורטוב :)

שלא תגמר לנו הכנרת.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

צודק ב-200 אחוז, דלי שלם זה ברוב המקרים הרבה יותר ממה שצריך ( אני אישית לא שוטף עם צינור גם כי אני תמיד פוחד שאיכשהו יכנסו מים לאוטו, פראנויה שלי).

פורסם

מסכים חלקית בלבד. כאשר האוטו די נקי, באמת מספיק דלי אחד. כלומר אם אני שוטף את האלפא שלי פעם בשבוע (כמו שאני עושה בד"כ), מספיק באמת דלי אחד.

אבל בגלל חוסר זמן, לצערי בשלוש שבועות אחרונים לא יצא לי לשטוף אותה :-(. לכן יצאו 3 דלאים.

אז למעשה לא יוצא חיסכון. או שאני שוטף פעם בשבוע עם דלי אחד, או אחרי 3 שבועות עם 3 דלאים.

תוספת:

כניראה אחרי המון זמן שלא שוטפים את האוטו, באמת כמות דלאים תצא קטנה יותר מכמות שבועות - זה החיסכון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שפריצר

גאוניות לשמה.

הצלחתי לשטוף את האוטו בצורה יסודית, הכל כולל הכל בעזרת 2 מיכלים כאלה.

נכון שזה מצריך קצת יותר זמן וסבלנות, אבל זה שווה את זה. נסו בעצמכם.

פורסם

אצלי יכול לעבור שבוע ויכולים לעבור שלושה חודשים, תמיד יוצא לי שני דליים. אחד לשטיפה הגסה עם הסבון, שני לנקות את הג'ילדה. מה שאומר בעצם, שאם היו לי שלוש ג'ילדות, היה מספיק לי דלי אחד.

"ai motoare capul doare"

פורסם

וזה גם לא משאיר כ"כ הרבה סימנים, ויותר נוח בשביל מס' אנשים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

זה לא רק חיסכון במים.

תראה איך אנשים מזהמים את הכינרת.

בשנה שעברה חזרתי מנופש בכינרת מזועזע.

20070804_0011.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בושה לנו :?

איך דלי צבע הגיע לכנרת? אנשים הלכו לעשות רמונט על החוף? :shock:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודות לשרבים ולחמסינים הג'טה הייתה ממש מטונפת, ועל הצבע השחור הדבר היה ממש בולט וכן, עדיין הספיק הדלי הבודד :)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

צודק בהחלט!

אני תמיד מסתפק בדלי אחד, מקסימום דלי וחצי, ולא טיפה יותר. אף פעם לא שטפתי את הרכב בצינור. זה בזבזני ולא מנקה אותו יותר.

פורסם

שאני יבין איך אתם מורידים את הסבון מהרכב!? אני שוטף את הרכב עם דלי מים + סבון ודלי נוסף להוריד את הסבון מהרכב..

ולא מי ישמע יש לי רכב גדול פשוט ברגע שאני עובר על צד אחד אם אני לא מיד נותן לו שפריץ של מים חביב כל הסבון מתייבש לי על הרכב..:roll:

אבי.

פורסם
אם אני לא מיד נותן לו שפריץ של מים חביב כל הסבון מתייבש לי על הרכב..:roll:

אבי.

תעשה כמוני תשטוף בערב ואז אין את הבעיה הזאת

אתה שוטף פעם אחת עם מים עם סבון ואז מנגב

זה הכל

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

ערב\בוקר הם פתרונות טובים.

סבון לא עוזר יותר מדיי מניסיון אלא במיקרים קיצוניים של בוץ\שמן וגם אז מים חמימים יעשו עבודה טובה לא פחות. אם תגיד שאתה רוצה לשמור על הצבע הרי שווקס במקום סבון יעשה עבודה טובה בהרבה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

כששותפים רכב עם דלי מים אחד אתה שורט את האוטו. חייבים קודם כל לשטוף את כל הליכלוך טוב טוב מהרכב ורק אז לקרצף אותו עם ספונג'ה...אני אישית שוטף עם 3-4 דליים.

• תוכן חדש...