Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי מחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב הנייח שלי התיישן והשתגע , וחשבתי להחליפו בנייד אבל אין לי כל כך מושג במחשבים ולכן אשמח אם תעזרו לי.

הדרישות שלי מהמחשב הם : 3-4 שעות גלישה ביום והורדת שירים .

התקציב : אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף על המטרה.

מחיפוש שערכתי באינטרנט הגעתי למחשב הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1398&CatCode=315

אח שלי טוען שזה מעבד סלרון " ואל תיגע בו " , אשמח ליעוץ \ דיעה של המבינים בעניין .

תודה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

המחשב דיי חלש, לא נוראי.. אבל- הוא בא עם ווינדוס וויסטה:evil:.

מחשבים שבאים עם ווינדוס וויסטה בדרך כלל (לפי מה שאני קורא באינטנרט) לא פשוט להחליף את מערכת ההפעלה שלהם.

אז או שתקנה מחשב חלש בלי מערכת הפעלה או עם ווינדוס xp, או שתקנה מחשב חזק, אם משום מה אתה רוצה ווינדוס וויסטה..

בקשר למחשב הישן (וגם החדש) כדי להמנע מווירוסים, או ווינדוס שנהרס עם הזמן ולא נוח בכלליות, יש מערכת הפעלה אמיתית ובחינם: http://www.ubuntu.com

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אובונטו תספיק אולי למי שרוצה רק לגלוש באינטרנט , לא להרבה יותר מזה.

ולעומת זאת ויסטה עם 2 גיגה זיכרון , מעבד נורמאלי וכרטיס גרפי מינימלי - עובדת חלק מאוד.

(אם יש לך ספק בניסיון שלי אני אחסוך לך , אני עובד ומשתמש בעצמי ב"די" הרבה מערכות הפעלה החל מהWINDOWSים , לינוקסים למיניהם , מקים ועוד כמה שלא ממש שייכות לשוק הביתי)

בקשר לאח שלך - הוא צודק.

יצא לי להשתמש במחשב כזה בדיוק , המעבד נוראי והגיגה זיכרון גם לא עושים לא טוב , במיוחד לא עם ויסטה.

אני לא אהבתי את המחשב.

אם הייתי מחפש מחשב רק לגלישה הייתי אפילו במקומך מוריד את הדרישות וקונה ASUS EEE , אם הייתי רוצה מחשב נורמאלי יותר - הייתי מעלה את התקציב וקונה איזה דגם בסיסי של דל 1525 עם 2 גיגה זיכרון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחשב עתיק שנמכר ברשת בעייתית ומפוקפקת.

סלרון עם ויסטה זה מתכון לתסכולים במיוחד עם כרטיס המסך האנמי שמגיע איתו.

DELL 1525. לא פחות.

פורסם

CEYAL , אפילו לא שמתי לב - זאת אומרת שהוא מבוסס על צ'יפסט אפילו יותר ישן מהלפטופ מהסידרה הזאת שלי יצא להשתמש בו.

אכן - לא מומלץ.

(וד"א , אם כבר בנושא , מבחינת ויסטה GMA950 עושה את העבודה , לא יותר מזה , אבל לויסטה עצמה לבד הוא לא יפריע - בדוק ומניסיון גם עם לפטופים וגם עם שולחני איתו).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תומך ב-Liviur ו-Ceyal.

ה-1525 בחירה מעולה.

אלא אם כן מישהו מכיר מקום זול יותר, פנה ל-www.notebookclub.co.il, המחירים הכי זולים שהצלחתי למצוא, ויש להם תצוגה של כל המחשבים שהם מוכרים.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
(וד"א , אם כבר בנושא , מבחינת ויסטה GMA950 עושה את העבודה , לא יותר מזה , אבל לויסטה עצמה לבד הוא לא יפריע - בדוק ומניסיון גם עם לפטופים וגם עם שולחני איתו).

ליביו

ליביו ה 950 ימות עם ממשק האירו המעפאן הזה.

מנסיון.

הכל זז לאט והעכבר כל הזמן מהבהב - עדות לפעילות הבלתי פוסקת של כרטיס המסך. ובשילוב עם רזולוציה יחסית גבוהה של נייד - חבל"ז

פורסם

CEYAL - התקנה חדשה ולא UPDATE על 3,4 מחשבים ניידים , על 3,4 מחשבים שולחניים ביחד עם GMA950

עבודה גם ברזולוציות מסך רחב 1200 על 800 וגם ב1200 על 1024 ברגיל + טיפה משחקים בסיסיים ועבודה יום יומית במשך כמה חודשים -> על אף אחד מהם לא נתקלתי בתופעות שאתה מספר.

ואני מדבר עוד מגירסאות בטא של VISTA

AERO רץ בסדר גמור עליהם.

זה שכל כרטיס כלשהו יהיה שיפור לגרוטאה הזאת -> מוסכם.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני חוויתי את זה על כמה מחשבים של LG וACER

מאד יכול להיות שההטמעה של החומרה במחשבים האלו לא נעשתה בצורה מייטבית.

מה גם שאי אפשר להגדיל את הזיכרון לכרטיס המסך ליותר מ 64 מגה במחשבים האלו - כך שכנראה כאן הבעיה

פורסם

המלצה שלי - לא להתקרב לאייבורי. סבלתי מהם הרבה. וישנם עוד אנשים שסבלו.

עוד המלצה - מעבד סלרון הוא אחד המעבדים ה"פחות" טובים בלשון המעטה. השתמשתי בו במחשב נייח. ח*א של מעבד. באמת.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אז או שתקנה מחשב חלש בלי מערכת הפעלה או עם ווינדוס xp

+1

אובונטו תספיק אולי למי שרוצה רק לגלוש באינטרנט , לא להרבה יותר מזה.

לאו דווקא הייתי ממליץ על אובונטו, אלא יותר ללכת לכיוון FEDORA (ממליץ להתקין את הממשק KDE ולא GNOME).

יש מגוון רחב של תוכנות וכלים שבאים כחבילות מוכנות להתקנה (RPM), החל מ-OPEN OFFICE, תוכנות הורדה, תוכנות צריבה וכו' ועד לדברים רציניים יותר כמו "טיפול" (:twisted:) ברשת.

היום ב-LINUX אפשר לעשות הכל חוץ ממחשקים שמיועדים ל-WINDOWS (גם פה יש פתרונות, אבל עדיין לא מספיק יעילים לפי דעתי). אבל יש משחקים בחינם, כולל דברים נחמדים 3D.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאו דווקא הייתי ממליץ על אובונטו, אלא יותר ללכת לכיוון FEDORA (ממליץ להתקין את הממשק KDE ולא GNOME).

יש מגוון רחב של תוכנות וכלים שבאים כחבילות מוכנות להתקנה (RPM), החל מ-OPEN OFFICE, תוכנות הורדה, תוכנות צריבה וכו' ועד לדברים רציניים יותר כמו "טיפול" (:twisted:) ברשת.

באובונטו זה בדיוק אותו דבר, זה מה שנקרא מנהל חבילות ויש אותו בכל הפצת לינוקס..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
באובונטו זה בדיוק אותו דבר, זה מה שנקרא מנהל חבילות ויש אותו בכל הפצת לינוקס..

נכון. אבל יש מבחר חבילות גדול יותר ל-FEDORA. ל-NIX-ים אחרים יותר דברים צריך לקמפל וב-FC יש הרבה מוכנים.

FC=FEDORA CORE

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מתעלק קצת , אבא שלי קיבל בונוס מהעבודה ובמקום הרצלים המיר אותו למחשב נייד שהוא נתן לי במתנה ( מתנת חזרה מכלא 4.... ).

המחשב הוא HP G7000 , אני לא מבין בזה יותר מידי והדרישות שלי די נמוכות ממנו בתור מחשב נייד.

משחקים סבירים( פה ושם...) ,גלישה באינטרנט ,אורך חיי הסוללה וזמן בין טעינות.

מישהו מכיר את המחשב הנ"ל? טוב? לא טוב?

צריך לשדרג רכיב מסויים?

הזיכרון הוא 2G והמעבד 1.6- לא סלרון ( כתוב DUAL CORE אנערף...)

עוד לא הספקתי להעלות שום משחק או להפעיל עליו עומס מסויים , לכן קשה לי לתהות על קנקנו כרגע...

• תוכן חדש...