Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה לאחר בערך שנתיים עם אימפרזה אמא שלי קיבלה הצעה לליסינג דרך העבודה ורציתי לקבל מספר פרטים.

הליסינג מדבר על רכבים בעיקר מקבוצה 2 ב2400 ש"ח פחות או יותר שכולל בתוכו גם סכום של דלק של 600-800 ש"ח.

בין הרכבים נמצאים המאזדה 3 (אקטיב), פורד פוקוס (טרנד), קורולה (סאן) ועוד איזה משפחתית או שתיים.

קודם כל רציתי לדעת אם משתלם למכור רכב פרטי ולעבור לליסינג מהדוגמא הזאת, שנית כל איזה רכב מומלץ כאשר אנחנו נוסעים 1000 קילומטר בחודש, חשוב דברים כמו חלונות חשמל, נעילה מרכזית, מרים חלונות, יש עדיפות לבקרת אקלים, רכב בטוח ונוח.

תודה לעוזריןם

פורסם

מדובר כאן בשיקולי עלות תועלת שרק אתם יכולים להחליט אם שווה או לא.

קודם כל עלות הליסינג יורדת מהמשכורת ברוטו ז"א שהפרשות לפנסיה וקרן השתלמות נפגעות כי החישוב מתבצע לאחר הורדת עלות הרכב.

בנוסף במידה ואמא שלך מקבלת נסיעות או אחזקת רכב היא מפסידה את זה גם.

לא אמרת איזה שנה האיפרזה אבל אם מדובר בדגם בן שנתיים אני לא רואה סיבה להחליף אותו לרכב ליסינג סה"כ הנסועה השנתית שלכם דיי נמוכה.

אם בכל זאת תחליטו ללכת על הליסינג אז ישנן המובילות בקטגוריה מבחינתי אני מקטלג אותן מבחינת בטיחות לפי הסדר:

פוקוס (5 כוכבי בטיחות,6 כריות אויר+ESP בדגם TREND,אין בקרת אקלים,אבל יש CRUISE CONTROL,נעילה מרכזית+הרמת שמשות מקורית בלחיצה ארוכה על השלט.)

מאזדה 3 (4 כוכבים,6 כריות אויר בלבד,דגם מיושן העומד לפני החלפה בשנה הבאה,קצת צפוף מקדימה וגם מאחור בעיקר לאנשים שהם גבוהים,יש בקרת אקלים,אין CRUISE CONTROL,יש 4 חלונות חשמל ונעילה מרכזית מרים שמשות התקנה מקומית במידה ותרצו.)

קורולה (5 כוכבי בטיחות במבחן שנערך עם 7 כריות אויר וESP בפועל מיובא לארץ עם 4 כריות אויר ללא ESP,בקורולה ישנו גיר רובוטי לא סימפטי במיוחד,ויש שאומרים לא נוח בעליל 2 חלונות חשמליים עם נעילה מרכזית והרמת שמשות בהתקנה מקומית,אין בקרת אקלים)

אם בכל זאת תחליטו ללכת על ליסינג אני ממליץ ללכת לנסיעת מבחן אצל היבואנים בדגמים הנ"ל.

גילוי נאות אני בעלים של פוקוס 5 דלתות 2008 מנוע 2 ליטר,במחינת נוחות ותמורה לדעתי האוטו עובר את כל המתחרות בקטגוריה,ובדגם 2 ליטר גם אין את החיסרון של המנוע הקצת חלש שיש ב 1.6,למרות שלאן יש למהר באמת,מכל הלב ממליץ לכם לנסוע על הפוקוס והמאזדה בשביל ההשוואה.

בהצלחה

• תוכן חדש...