Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם .

רציתי לעלות את הנושא הזה - רדיודיסק חדש .

למה אני מתכוון חדש ? אחד שיחליף את ה775 של קלריון

למה שיחליף אותו הוא מצויין ?!

כמו שאתם יודעים אני עובד בטרי אמפ מקדימה + סאב

אני מחפש את הראש שאני יוכל לחתוך דרכו את כל הרכיבים ללא יוצא מין הכלל וללא פיצול RCA כזה או אחר .

אני פונה מאד לכיוון של הקלריון 9255 מה אתם אומרים ? כדאי ?

איפה אני יכול לשחק איתו קצת - חוץ מהעובדה שהוא פשוט ומכוער :] לא שזה מפריע לי( לזוגתי קצת מפריע היא רוצה צבעוני אם צביי ים)

אז מה אתם אומרים שווה לעשות את הצעד הזה

אני מעוניין בקלריון בעיקר בגלל שאני אוהב את הסאונד שהמערכת מייצרת דרכו .

עוד הצעות יתקבלו בברכה

יתרונות וחסרונות וכל שאר ירקות

בתודה רוני .

http://www.clarion.com/us/en/products/2008/audio/source_units/cd/DRZ9255/us-en-product-pf_1172385113235.html

זה המכשיר לכל מי שלא יודע (אבלל מי שלא מכיר , עדיף שלא יזרוק שטויות לאויר )

למען ההגינות והצורך בMP3 יחובר לעניין DVD :] כי אין מה לעשות לפעמים צריך איכות ולפעמים צריך MP3 :p

פורסם

מה לגבי שימוש בפרוססור חיצוני כמו ה4XS שאני משתמש בו או 3sixty.2 ?

שדרוג של HU שיש לו כאלו יכולות עלול להיות מאוד יקר ואולי לא משתלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תראה אדי זה לא שאני הולך לשלם עליו 8000 ש"ח

יש את חו"ל בשביל זה .

פשוט נגיד הרוקפורד יעלה לי 2000 ש"ח נגיד

האודיו קונטרול אין לי מושג האמת .

לכן אני חושב על המכשיר הזה

גם P9 של פיוניר בא בחשבון .

פורסם

רוני אז למה גם DVD וגם ה-9255 יש ביד שנייה פה בפורום מישהו שמוכר ALPINE IVA D310RB מה רע בו ניראה לי שאתה מכיר אותו אני חושב:-):-):-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

4XS חדש אמור לעלות 1700 שקל - לגבי המודולים - יש לך ממני את כל העזרה שאתה צריך.

נדמה לי ש"כושי" מוכר עוד 2 4XS - היום לאודיו קונטרול יש דבר נהדר חדש שנקרא 6XS - לא צריך לעלות הרבה מעבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

6XS יעלה יותר מרוקפורד 2 ...

ואחריי הנסיון שלי עם פרוססורים הכי טוב הכל בהד יוניט .

זה בטוח לגביי P9 קומובו גם בא עם פרוססור ...

כל זה מיותר .

זה מסורבל , אם אתה יכול את הקלריון אני חושב שזה הכי טוב ... ככל שיש יותר רכיבים יש יותר רעשים ויותר בלאגן

חוצמזה קלריון תמיד נשמע אחרת מכולם :)

והפרוססור של המכשיר הזה מאוד מתקדם .

• תוכן חדש...