Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקב מעבר לרכב חדש, אני משנה קצת את המערכת שלי...

אני מעוניין ברכב החדש(Cגלל מחסור במקום) להתקין קומפוננט מקדימה, וזוג 6*9 במגש האחורי ומגבר.

עכשיו הציוד שיש לי כבר זה מגבר(JBL 1004), וזוג קומפוננט לקדימה(הרץ אנרג'י), ככה שמה שאני צריך להוסיף זה זוג 6*9, שיצטרכו לחפר על המחסור בסאב.

אז לשאלתי, איזה זוג רמקולים 6*9 יכולים לתת לי את מירב הבאסים?

התקציב לרמקולים הוא מקסימום 650 שקל! לא יותר...

תודה ושבת שלום.

פורסם

מורל פולס רמקולים מעולים.

יש גם הרץ אנרג'י 6X9 לא קומפוננטים ,את המחיר אני לא יודע,שווה לבדוק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לדעתי קנווד,היו מורכבים אצלי גם כפיצוי על חוסר בסאב,לדעתי גם איכותיים וגם נותנים די יפה באס.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דווקא התלהבתי מהקומפוננט מורל טמפו 6*9, אבל השילוב של הרץ מקדימה ומורל מאחורה יהיה טוב??

פורסם

jbl 396

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

ראיתי גם בכל מיני חנויות רמקולים שהם בעצם סאב ממש קטנים(6 אינצ' בערך), מה אתם אומרים על זה?

פורסם

יש סאבים שבאים בתיבת "בזוקה" (וחלקם באמת שייכים לחברת בזוקה) שנשמעים מעולה ונותנים פתרון מצויין למי שרוצה סאב אבל אין לו מקום. במפגש האחרון שמעתי סאב כזה בטנדר של רזי (רנזי) והוא היה פשוט מעולה.

אפשרות אחרת היא לרכוש סאב 8" קטן שלרוב גם דורש תיבה קטנה + ניתן לתכנן את התיבה כך שתיכנס לך בבגאז' ותתפוס מקום מינימלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני הייתי שוקל רכישת סאב 8' וזהו - וזה בדיוק מה שאני אישית עשיתי :-)

במידה ואינך מעוניין, אז לך על JBL CS3196 - יש לי כאלה (כרגע) ואני מרוצה מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...