Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

 

נשבר לי הקפיץ של ידית דלת תא הכפפות. במוסך מורשה אמרו לי שצריך להחליף את כל התא בתא חדש-450 ש"ח. נשמע לי מטורף בשביל קפיץ שבור.האם מישהו יודע איפה אפשר לתקן דבר כזה באזור תל אביב? תודה מראש!

פורסם

את הלשונית עם הידית השבורה של תא הכפפות ב C3 ניתן להחליף מבלי לקנות את כל דלת תא הכפפות. כמדומני עלות החלק נעה באיזור ה 30 שח + עבודה (בהנחה שרק הלשונית\ידית נשברה).

 

הקפיץ, שנמכר בנפרד, גם כן עולה באיזור ה 30 שח.

 

צריך לבדוק שלא נגרם נזק בלתי הפיך לדלת ואז הנ"ל ניתן לתיקון.

גש למוסך אחר (אמין יותר) לקבלת הצעת מחיר מדוייקת.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

×
×
  • תוכן חדש...