Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להחליף את ה-C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד משהו (הרבה זמן לא הגבתי כאן בת'רד)...

אני חושב שעושים מה-C5 משהו שהיא לא.

נהגתי עליה כמה פעמים.

היא נוחה. אבל לא נותרתי פעור פה. מצטער.

אחרי שנהגתי ב-C5 נהגתי ישר ב-607. עכשיו, זה - נוח!

פורסם
1. זה בסדר, מייצרים אותה בספרד. או שאתה גם נגד ספרדים? (הפנתרים השחורים מתארגנים ברגעים אלו, אז תחשוב טוב על התשובה).

2. הגרמנים זה לא בסדר, אבל צרפתים כן? כנראה אף אחד עוד לא סיפר לך אבל מירב ביטוי הגזענות ואנטי ציונות דווקא מגיעים מצרפת. אז אם כבר אל תיסע על רכב צרפתי.

3. גם הונדה לא. כל היפנים החרימו את מדינת ישראל עד שנות ה-80 ככה, חוץ מסובארו. אז תכניס B3 למשוואה.

4. פורד העסיקו יהודים בשואה בתנאי ניצול - תוריד אותם.

5. מצד שני ארה"ב ידידה חזקה מאוד של ישראל, אז אולי כדאי להכניס שברולט למשחק.

6. גם אני לא חושב ש-VW כ"כ קשורים לשורשים הנאצים של גרמניה, זה לא שהיטלר היה אחראי על יצירת איזשהו דגם מפורסם שלהם, האא... רגע. טוב יאללה הורדנו את VW.

7. תוריד גם את ב.מ.וו על הדרך כי הם הביאו אותה לאחרונה בהתבטאות ממש לא יפה. לא זוכר בדיוק מה הם אמרו, אבל אני זוכר שאני לא אוהב אותם.

8. היטלר נסע במרצדס. אז זה בטוח לא. (ראיתי את זה בסרט המירוץ למיליון או משהו כזה).

9. חבל שמיקרונזיה לא מייצרים מכוניות, הא? ככה היה לנו בטוח מה לקנות?

1. הג'טה מיוצרת במקסיקו.

2. ההשוואה בין גרמניה לצרפת, או כל מדינה או עם אחרים, אפילו הפלשתינאים ( כמו שנהוג לערוך בלשון קלה מאוד ), היא במקרה הטוב מוזרה.

3. זכותו של כל אחד להחליט את מי הוא מחרים. במקרה הזה החרם האישי שלו, מובן מאליו והדבר האחרון שמגיע לו היא תגובה מגוחכת מהסוג המצוטט.

פורסם
קח בחשבון את הדגם המאובזר של המאגאן, גם הוא בקבוצה 3, מבחינת הנוחות ומרווח הפנים הוא עדיף גם על הפוקוס וגם על ה C4.

+1

באמת, מדוע שללת את מגאן?

הרי אתה לא צריך לספוג ירידת ערך ולא לשלם עבור התיקונים (אם יהיו ).

תהנה מהנוחות ובטיחות וגם ממרחב פנים נדיב.

ב C5 הייתה רגיל לנוחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...