Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כחצי שנת חיפושים מצאתי את מה שחיפשתי ואני יכול לסכם מעבר על מאות, אם לא אלפי מודעות למכירה ב YAD2.

לא כל הזמן הייתי מגובש על מה שחיפשתי (חלק מהזמן הכיוון היה רכב ספורטיבי בשבילי ואחר כך החלטתי על רכב "רגיל" לאשתי) ולכן ראיתי מודעות של מכוניות מקטגוריות שונות.

אלה המודעות שזכורות לי במיוחד, ככאלה שלא הייתי קונה מכונית משומשת ממי שכתב אותן:

1. "לא להתקשר סתם ולא לבלבל את המוח!!!" - אין ספק שאחרי קריאת משפט כזה בא לי להתקשר לבעלים הלבבי ומאיר הפנים.

2. "לרציניים בלבד" - אני בעל משפחה, מחזיק במשרה מכובדת וכו'. האם אני מספיק רציני בשביל להתקשר לשאול על האוטו שלך? ואולי אתה חושב שאין לי מה לעשות בחיים חוץ מלהתקשר לשאול על מכוניות שאני לא אקנה?

3. מודעות בלי תמונה - אנשים שקנו אוטו שעלה כחדש 300 אלף ש"ח, אז לא נשאר להם כסף למצלמה דיגיטלית או טלפון עם מצלמה.

4. מודעות עם תמונה שהורדה מאתר היצרן - תודה, אני יודע לבד לחפש ב Google Pictures. אני רוצה לראות תמונה של האוטו שלך.

5. "ביטול הגבלת מהירות ל 250 קמ"ש וביטול כיבוי ה DVD בנסיעה" (במודעה של BMW330) - אין ספק, שני דברים מאוד שימושיים בשבילי.

6. "טורבו מוגדל, טלטלים מטיטניום, בוכנות משופרות, שסתומים של חברת XXX סעפת פליטה של חברת YYY, נמדדו 700 כ"ס אמיתיים, דורש 70 אלף ש"ח מעל המחירון" - האם האוטו ישרוד את הנסיעה הבייתה אחרי העברת בעלות?

7. שגיאות כתיב - לי אישית לא עושה חשק להתקשר למי שלא טרח אפילו לכתוב ב WORD, לבדוק איות ואז להעתיק ל YAD2.

8. תמונות של הרכב מתמרן בין פילונים ועשן עולה מהצמיגים, תמונות של הרכב (שגם יש לו חצאיות והנמכה) בצילומי דוגמנות בתוך שדה חרוש - לפחות הבעלים לא יכול לטעון אחר כך שהוא לא קרע את האוטו.

9. 4 תמונות של הרכב מאותה זוית, תמונות שצולמו בחושך, מרחוק וכו' - כשתמכור, קח את הכסף ועשה קורס צילום בסיסי.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאחד שמכר רכב לא ממזמן.

יש פה כמה דברים שאתה פשוט טועה בהם.

אני כתבתי כל פרט ופרט של הרכב. הכל.

2 תמונות משתי כיוונים שונים.

ובכל זאת, הרבה מאנשים שיתקשרו , פשוט ביקשו פרטים על הרכב, מה כבר אפשר לספר? הכל כתוב במודעה!

מי שמיתקשר וזה לא בישביל לקבוע פגישה (במקרה וכל הפרטים מופיעים במודעה) הוא סתם בזבוז זמן. ויש הרבה כאלה.

הסעיף האחרון פשוט הזוי, לא מאמין שבגללו פשוט פסלת רכבים. תסכים איתי שנגיד בן אדם כמוך, בעל משפחה, עבודה, ובטוח שכל יום מלא סידורים שונים, כנראה שלא ימצא זמן נוח , עם שמש, בישביל התמונה הטובה ביותר שתיצא לו, רוב הסיכויים שאם הוא כבר כן יצלם, זה יהיה בשעות הערב, בלי יותר מדי הקדשה של זמן למעשה.

בכל שאר הסיעיפים אתה פשוט צודק.

פורסם

רוצה תקנה, לא רוצה אל תקנה.

כל אחד רושם מה שמתאים לו כל עוד זה לא עובר על החוקים של האתר.

ולנסוע עם רכב בין פילונים ושיצא קצת עשן מהצמיגים, זה ממש לא לקרוע את הרכב ואם ככה אתה מודד אנשים ורכבים אז תלך תקנה רכב חדש מהחברה כי אין רכב שלא עבר "קריעה" בחיים שלו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עכשיו ברור למה לקח לך חצי שנה למצוא אוטו.

ל70%+ מהמודעות באתר פשוט לא התקשרת..

לא מבין מה הבעיה עם "רציניים בלבד" או "בלי שטויות" (יש כאלה שלא רוצים שיתקשרו להחליף את המרצדס בפיאסטה + כסף),

שגיעות קטיב (מה לעשות, קורה. לא כולם 100% חפים מטעויות. ולמה שאני אכניס מודעת פרסום רכב בYAD2 לWORD?!)

או מודעה בלי תמונות (לא לכולם יש מצלמה דיגיטלית, לא כולם עושים בוּק לאוטו שלהם, ולא כולם יודעים להעביר תמונות מהפלאפון למחשב.

ואני בטוח שכשסבתא שלי תמכור את הרכב שלה, אמנם לא תהיה תמונה שלו באינטרנט, אבל הקונה יקבל מציאה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

5. "ביטול הגבלת מהירות ל 250 קמ"ש וביטול כיבוי ה DVD בנסיעה" (במודעה של BMW330) - אין ספק, שני דברים מאוד שימושיים בשבילי.

6. "טורבו מוגדל, טלטלים מטיטניום, בוכנות משופרות, שסתומים של חברת XXX סעפת פליטה של חברת YYY, נמדדו 700 כ"ס אמיתיים, דורש 70 אלף ש"ח מעל המחירון" - האם האוטו ישרוד את הנסיעה הבייתה אחרי העברת בעלות?

7. שגיאות כתיב - לי אישית לא עושה חשק להתקשר למי שלא טרח אפילו לכתוב ב WORD, לבדוק איות ואז להעתיק ל YAD2.

8. תמונות של הרכב מתמרן בין פילונים ועשן עולה מהצמיגים, תמונות של הרכב (שגם יש לו חצאיות והנמכה) בצילומי דוגמנות בתוך שדה חרוש - לפחות הבעלים לא יכול לטעון אחר כך שהוא לא קרע את האוטו.

5. אולי זה כן משנה לאנשים מסויימים, כל עולם של היד שניה של הרכבים צריך להיות מסביב לצרכים שלך? אולי אני כן רוצה לעבור את ה250 קמש.

6. יש אנשים שהרכב שהם מחפשים הוא בדיוק זה! משופר עד לא ידע. וחבל שאין הרבה כאלה בארץ. ולרכב כזה אין מחירון, כי אין שום קשר בין הרכב המקורי לבין המכלולים שבו, כן יש כאלה שמבקשים מחיר מופרז, אבל זאת לא הנקודה. אז אתה לא מחפש משהו חזק משופר וכו', יופי לא צריך, אבל למה אתה יורד על מי שזה הכיף שלו והתחביב שלו.

7. אוטו ספורט נועד לנסיעה ספורטיבית, כן זה בלאי מואץ וכו', ולנסוע בין פילונים וכו' זה כן "לקרוע" את האוטו, סבבה, אם אתה קונה אוטו ספורט ונוסע כמו סבתא, אתה כוסית!, סע במזדה לנטיס וזהו.

פורסם

אחד החביבים עליי: "לא להתקשר ממספר חסום".

כאילו שאם אני מתקשר מהעבודה, סימן שאני מחפש לרמות את המוכר המסכן. נו באמת... :-)

בזמנו, כשחיפשתי לקנות רכב, ראיתי מגאן ברמת אביב, במצב טוב, עם מעט ידיים ואחזקה מעולה,

רק בלי ABS ועם סל"ד קצת גבוה בסרק. אלה היו שני הדברים העיקריים שעצרו אותי מלקנות אותה.

לפני שנפרדתי מהמוכרת, הסברתי לה מדוע לרכב במצב כ"כ טוב יש מודעה שתלויה כבר שבועיים ואף

אחד לא קונה אותו. המלצתי לה להוסיף פרטים מסויימים למודעה, ובעיקר לצלם תמונות, בזוויות ספציפיות.

אחרי יומיים, המודעה כבר ירדה. ברגע שאנשים גילו שמדובר בדגם ללא חשמולים וראו תמונות של הרכב,

פתאום נמצאו כמה לקוחות שהיו מוכנים לשלם את מלוא הסכום, ולא "15 אני בא לוקח".

כחלק משיווק חכם, אין לזלזל גם בחשיבותן של תמונות. לא במקרה אומרים שהן שוות אלף מילים. :idea:

פורסם

איזה שטויות :lol:

אני מסתכל על הבעלים של הרכב ברמה השטחית - ומעניין אותי אם הוא בסדר בתור פרטנר לעסקה.

חוץ מזה - לא מעניין אותי כלום.

הגזמת עם השגיאות כתיב :) אפילו עבודות באוניברסיטה אני לא מעביר איות (ובדיעבד, כיאה למסמכים שנכתבו בשלוש בבוקר - מוצא משפטים הזויים :)), כל-שכן לא מודעה לרכב.

פורסם
מישהו זוכר את הברלינגו שצילמו בתוך הים ?

היה על זה שרשור פעם :D

זו הייתה פזו לבנה ישנה כולשהי שצולמה בכינרת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

1. "לא להתקשר סתם ולא לבלבל את המוח!!!" - אין ספק שאחרי קריאת משפט כזה בא לי להתקשר לבעלים הלבבי ומאיר הפנים.

2. "לרציניים בלבד" - אני בעל משפחה, מחזיק במשרה מכובדת וכו'. האם אני מספיק רציני בשביל להתקשר לשאול על האוטו שלך? ואולי אתה חושב שאין לי מה לעשות בחיים חוץ מלהתקשר לשאול על מכוניות שאני לא אקנה?

בקשר לשני הסעיפים האלו - הרכב שלי פורסם למכירה לפני מס' חודשים, וזה מעצבן לקבל 3-5 שיחות ביום של אנשים שאוהבים לשאוב ממך כל פרט אפשרי שאפשר על הרכב, וכשמגיעים למחיר - הם מנסים להוריד ב 5000 ש"ח....

פורסם

אבא שלי הוסיף את המשפט "לרציינים בלבד" באחת המכוניות שהוא מכר,

כי כמעט כל טלפון היה נגמר בזה שאבא שלי צועק על הקונה ב: "תפסיק כבר לשגע אותי, רוצה בוא תיקח, לא רוצה, רחוב המלאכה 3 תל אביב, שם ימכרו לך רכב חדש עם ניילונים, כי מ שאתה מחפש זה ניילונים".

יומיים אחרי זה הוא פגש איש עסקים שהבן שלו ריסק לו את הרכב, אז הוא החליט לקנות מאזדה :shock::shock::shock:

----

פורסם

דווקא אני מסכים עם רוב מה שאיתן כתב.

אם הייתי מוכר רכב בYAD2 גם הייתי מוסיף : "לא לסוחרים".

את שני הרכבים האחרונים שלי מכרתי בלי לפרסם מודעה באף מקום , אלא לחברי פורום שהפעילו עליי לחץ מתון ולפעמים גם יותר ממתון.

עם זאת: , דווקא המודעה של הגולף GTI שלי היתה מאוד מינימליסטית, ללא תמונה.

בגלל זה גם לא ייחסתי לה חשיבות ועברתי לראות את הרכב סתם על הדרך לאיזשהו מקום ולא מיד כשראיתי אותה ,וזה כמעט עלה לי בכך שמישהו אחר לקח את הרכב, בסופו של דבר הבן אדם השתהה עם התשובה, ואני לאחר בדיקה ויזואלית מדוקדקת ונסיעת מבחן, סגרתי עם המוכר על המקום. (אחר כך קיבלתי בטלפון הצעה של מענק כספי כדי לוותר על הרכב אבל זה כבר לא עניין אותי)

(ברגע שראיתי שחונה לידה GTI חדשה שחורה ידעתי שאני קונה מהבן אדם הנכון :) )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זו הייתה פזו לבנה ישנה כולשהי שצולמה בכינרת.

:lol:

אתה מזכיר לי את כל קרובי-המשפחה שצחקו עליי שיש לי סיטרואן ישנה.

אפילו לא היה לי כח להסביר להם למה היא עדיפה על הלנטיס המשעממת שלהם; העדפתי לשתוק ולהתמקד בדגים המרוקאיים (המצויינים!) של סבתא. מה שהציק לי זה שחשבתי איזה יופי של קליאו ספורט או אימפרזה GT אני יכול לקנות בכסף ששווה הלנטיס.

ו-306 זה יופי של רכב, אני מעדיף אותו על לנטיס גם בגרסת ה-1.4 הידנית.

• תוכן חדש...