Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפרו לי תיק! מה עושים?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי ליד מועדון באיזור התעשיה באריאל, נסעתי לאט כי היו הרבה אנשים על הכביש.

חבר שלי נעמד מול האוטו ושם את הידים על מכסה המנוע, צחק איתי כאילו הוא לא נותן לי לנסוע. האוטו אוטומאט, עזבתי ברקס ונתתי לאוטו להתקדם תןך כדי שאני דוחף מעט את החבר שלי והוא מתרחק אחורה כשהידים שלו על מכסה המנוע שלי.

לאחר מכן, הוא זז, המשכתי לנסוע וראיתי, במראה המרכזית, מישהו רץ אחרי, עצרתי בתמרור עצור שיש שם, וראיתי שהמישהו הזה רץ אליי דיי מהר אז נתתי גז דיי רציני ונסעתי משם כי לא ידעתי מי זה.

אחרי שעה בערך שהייתי בכלל במקום אחר, אני רואה ניידת של משא"ז תנוע עצרו ליד האוטו שלי ורושמים את המספר, ניגשתי אליהם ושאלתי אם קרה משהו שקשור לאוטו ואמרתי שהאוטו שלי. השוטר ביקש רישיון נהיגה, רשיון רכב וביטוח(שלדעתי לא הייתי חייב לתת לו אותם כי לא נסעתי באוטו) אבל הייתי נחמד ונתתי לו.

הוא סגר את כל החלונות ולא אמר כלום, רק אמר לי לחכות.

פתאום אבא שלי התקשר ואאומר שיש משטרה בבית ושאומרים שדרסתי מישהו.

דפקתי לשוטר על החלון של האוטו שלו והוא אמר שמחכים לאיזה שוטר שיבוא לדבר איתי.

השוטר הזה בא באוטו סמוי, טויוטה קורולה, לבוש על אזרחי, אמר שניסיתי לדרוס מישהו ושהוא רץ אחרי, שמעתי אותו, עצרתי והמשכתי לנסוע. אבל בעצם עצרתי בגלל העצור שמוצב שם ובכלל לא שמעתי אותו(הייתה מוזיקה באוטו).

הקיצר לקחו אותי לתחנת משטרה, נתנו לי הזמנה למשפט, שם כתוב:

"נהגת ברכב הנ"ל בקלות ראש בכך שהתחלת בנסיעה מהירה, לאחר שהולך רגל עמד לפני הרכב בו נהגת ודחפת אותו תוך כדי נסיעה כך שכמעט נפל תוך כדי שהוא רוכן על מכסה המנוע של הרכב בניגוד לסעיף 62)ב( לפקודת התעבורה"

המשפט ב30/01/03, ובינתיים פחות מדאיג אותי.

מה שמדאיג אותי עכשיו זה שביום ראשון אני צריך להתייצב לפני קצין תנוע לצורך "דיון לגבי פסילת רשיון נהיגתך".

אם אני זוכר נכון, כאשר הוא כתב את תגובת הנהג, הוא כתב:"נסעתי בלי גז - עזבתי את הברקס, זה רכב אוטומאט, לדעתי לא סיכנתי אף אחד"

משהו כזה.

נ.ב היה איתי עוד חבר באוטו ואני יכול להביא את זה שהם טוענים שדרסתי(חבר שלי, זוכרים?). אם אני יביא אותך, זה יכול לעזור??

ואני נהג חדש, חצי שנה רישיון בלי עבירות בכלל.

הכי חשוב - מה אני אומר ביום ראשון לקצין תנועה?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

המממ.... היתה היום תכונה מיוחדת של משטרת התנועה...

כנראה חסרים מזומנים בקופה לקנות עוד פאג'רו ספורט לחבר'ה.

המקרה שלך הוא מקרה קלאסי של להכניס ראש בריא למיטה חולה...

למה לחפש צרות ? בשביל מה זה טוב ?

אם היית באמת דורס אותו בטעות? איך היית חי עם עצמך?

בקשר לעיצה , אין לי , מצטער...

אולי להביא את הבחור הנדרס...

לילה טוב

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הסתבכת...

תביא את חבר שלך שאומרים שדרסת אותו, ותנסה לעשות הכול כדי לשכנע את הקצין תנועה שאתה לא אשם ושזה לא יגיע לביהמ"ש.

תתקשר לעו"ד.

ותדע לך שהזמנה לביהמ"ש זה העונש הכי חמור שאתה יכול לקבל מניידת תנועה.

הסתבכת, אל תקל ראש בעניין.!

פורסם

זה יגיע למשפט בכל מקרה, יש לי זימון לבית-משפט 30.01.03

אני יכול להביא אותו, אבל מה אני יגיד לו, זה חבר שלי, בגלל זה דחפתי אותו אם האוטו?!??

דרך אגב, זה בכלל לא הייתה ניידת תנוע, זה "מדורניקים", בזימון למשפט, כתוב ליד יחידה - "בילוש מרחב שומרון". הוא היה על אזרחי, בגלל זה המשכתי לנסוע כאשר הוא רץ אחרי.

עוד משהו, נגיד ואני נוסע, ואני רואה מישהו עומד באמצע הכביש, אני עוצר כמובן בשביל לא לפגוע בו, הוא שם ידיים על המכסה מנוע שלי בתנועה שלא יתן לי לעבור.

נגיד ואני לא מכיר את הבן-אדם, מה אני צריך לעשות ע"פ החוק כמובן?

מקסים.

פורסם

כל נזק שלא ייגרם לך (ובינינו אתה יכול לאכול אותה בגדול) - "חבר" שלך צריך לשאת בתוצאות.

זה מה שקורה כשעושים שטויות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה, היום הייתי במשטרת פ"ת וצילמתי את חומר החקירה נגדי.

דבר ראשון, אז באותו יום שקיבלתי זימון לקצין תנועה, הגעתי אליו והוא אמר לי שלא הייתי צריך להגיע בכלל ושהוא לא יכול לשלול לי על "נהיגה בקלות ראש".

אז ככה.

נסיבות המקרה:

תוך כדי פעילות פקחנות מול מועדון הסקרים באיזור התעשיה באריאל, היבחנו ברכב מסוג פולקסווגן בורה כסוף שנעצר סמוך לקבוצת נערים. אחד הנערים עמד לפני הרכב צמוד לפגוש הקדמי כשתוך כדי כך הנהג נוסע ומאיץ נסיעתו ודוחף את הנער קדימה כך שהנער כמעט ומעד לאחור ואז נפל ורכן על מכסה המנוע של הרכב שבינתיים עצר. רצתי לעבר הרכב אשר נעצר כ-20 מטר קדימה וכאשר צעקתי לנהג לעצור, החל בנסיעה מהירה כשהנער שדחף נשאר במקום.

הבחנתי במספר הרכב XX-XXX-35 ובעזרת ניידות הסיור איתרנו את הרכב, הגענו למקום, עיקבנו את הנהג לתחנה ושם דיווחתי נגדו. התייעצתי אם בוחן תורן אשר הינחה אותי לזמן את הנהג לראש לשכת תנועה לשם דיון בדבר פסילת ר.נ. של הנהג מכיוון שמדובר בנהג חדש מלבד העתק הדו"ח, מסרתי לנהג גם זימון ליום א' 24.11.02 לראש לת"ן.

* האם מקובל לרשום את נסיבות המקרה בלשון של "אנחנו"(עשינו, עצרנו ....)

* הוא אמר שהביא לי את הזימון בהתיעצות עם הבוחן התורן, האם יתכן והבוחן לא יודע שאי אפשר לפסול על "נהיגה בקלות ראש" או שהשוטר רשם את זה שהתיעץ איתו כדי שיראה יפה?

*אין חתימה בסוף.

דברי הנהג:

לא נתתי גז - נסעתי בלי ברקס. זה אוטומאט - עזבתי את הברקס. לדעתי נסעתי במהירות שלא סיכנתי אף א

חד. הוא היה לפני כשנסעתי.

* כאן הוא גם התחיל לדחוף לי מילים לפה וצעק עליי.

עדות השוטר השני:

בהמשך להזמנה לדין אשר נרשמה ע"י רס"ר מורלי שלום

***** כי הייתי עד למקרה ונכחתי במקום יחד. *** השוטר הנ"ל כאשר למקום הגיע רכב מסוג פולקסוואגן בורה בצבע כסף כאשר ברכב שני בחורים, מול מועדון הסקרים באיזור התעשיה.

***** הרכב ונער שהיה בסמוך נעמד מול הרכב, הנהג החל בנסיעה כאשר הנער עומד בחזית הרכב ונדחף ע"י הרכב עד אשר שכב על מכסה המנוע.

הרכב נעצר והנער זז מהרכב. השוטר שלום מורלי רץ לעבר הרכב הנ"ל אשר נעצר ולאחר מס' שניות האיץ ועזב את המקום. לאחר סריקות שערכנו אותר והובא לתחנה.

*יש חתימה שלו. הכוכביות זה המילים שאני לא מצליח לקרוא.

עכשיו ככה -

השוטר שהביא לי את הדו"ח כתב שכמעט נפל אחורה ופתאום הוא רכן על מכסה המנוע, אין זה הגיוני כי זה כיוונים מנוגדים.

השוטר הראשון שהביא לי את הדו"ח רשם שנסעתי והאצתי כאשר הנער היה מולי. החבר שלו(העד) רשם שנעצרתי והתקדמתי לעברו - סתירה.

מה שרשום בדברי הנהג - השוטר הנחה אותי, לא אמרתי את זה לבד, התקדמתי לעברו לאט בלי גז - הכוונה שלי הייתה ......

* השוטרים ציינו שעצרתי והמשכתי בנסיעה, לאחר כ - 20 מטר יש צומת אם תמרור עצור, השופט יראה שאני שומר חוק בדרך- כלל אם אני יגיד לו את זה.

מישהו רואה עוד סתירות כאן? יש לכם רעיונות לשאלות שאני אשאל את השוטרים כשאני אחקור אותם במשפט?

מקסים.

פורסם

זה מה שניקרא שוטרים משועממים :mad::evil: !!!

לפי דעתי הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה לפנות לעו"ד , אתה יכול להסתבך יופי אם כל הסיפור הזה ולבד יהיה לך מאוד קשה לצאת ממנו .

בהצלחה !

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

תוך כדי פעילות פקחנות מול מועדון הסקרים באיזור התעשיה באריאל

אם הטעות במקור אתה יכול למכור את הדו"ח באי-באי.........

זה יעזור לשכור את שירותי העורך דין הכי יקר שאתה צריך.

אני מציע לך להבא להזהר ולהתמקד בהשגת נערות....

פורסם

תוך כדי פעילות פקחנות מול מועדון הסקרים באיזור התעשיה באריאל

אם הטעות במקור אתה יכול למכור את הדו"ח באי-באי.........

זה יעזור לשכור את שירותי העורך דין הכי יקר שאתה צריך.

אני מציע לך להבא להזהר ולהתמקד בהשגת נערות....

איזה טעות? לא הבנתי ....

בקשר לעו"ד - אני בן 18 כמעט, לומד בי"ב, אין לי כסף לעו"ד!!!!!!

מקסים.

פורסם

שמע אני לא יודע אם לצחוק או לבכות זה אחד הדברים הכי טיפשיים שקראתי בחיי בפורום.

וזה לא בדיחה לשחק ככה מול משטרה עם חברים,מזכיר לי את חבר שלי שתחיל לצעוק מול ניידת יש לי גראס יש לי גראס וזה היה בצחוק ועצרו אותו ל 5 שעות. :mad:

פורסם

וזה לא בדיחה לשחק ככה מול משטרה עם חברים,מזכיר לי את חבר שלי שתחיל לצעוק מול ניידת יש לי גראס יש לי גראס וזה היה בצחוק ועצרו אותו ל 5 שעות. :mad:

השוטר בכלל לא קשור לתנועה והוא היה סמוי. על טויוטה קורולה לבנה.

הוא שייך לבילוש.

נו באמת, לא עשיתי לחבר הזה כלום, ולא סיכנתי אותו אפילו קצת.

מקסים.

פורסם

מעניין, אחד הדברים הכי טיפשיים שקראתי בחיי בפורום היה בדיוק מה שאתה כתבת עכשיו...

איזה דביל צועק מונל ניידת "יש לי גראס"????

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעניין, אחד הדברים הכי טיפשיים שקראתי בחיי בפורום היה בדיוק מה שאתה כתבת עכשיו...

איזה דביל צועק מונל ניידת "יש לי גראס"????

רוני

החבר שלו שצעק גראס, כנראה הוא הדביל.

tAoS FoReVeR

פורסם

אני לא מבין מה הקטע ? היתה מביא את ה"דרוס" איתך לקצין ואז שניכם היתם מסבירים לו מה קרה !

שוטרים מניאקים... לא סובל אותם...

פורסם

מה הבעיה באמת? תיקח את החבר הזה שלך שכביכול דרסת כאילו אם הוא באמת חבר שלך הוא יבוא ויעיד שהכל היה משחק ושלא דרסת אותו ולא כלום..

וזה סתם שוטרים שמנסים לתפור עלייך תיק.

ואם ישאלו אותך למה עצרת וברחת תסביר להם על העצור שיש שם במקום ושלא שמת לב שיש מישהו קורא לך מאחורה ולא שמעת כלום.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...