Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!!

מדובר כאמור בסוזוקי בלנו מודל 98 מותקנת אזעקה מסוג קוברה, והבעיה היא כך:

1. לאחר שאני לוחץ על השלט לנעילה מרכזית של הרכב,לאחר מספר דקות האזעקה מופעלת ללא סיבה,וזה מפסיק לבד אחרי חצי דקה בערך וזה קרה כבר מספר פעמים. אף אחד לא נגע ברכב או משהו כזה.

2. כאשר אני פותח את הרכב ומנטרל נעילה מרכזית נשמעים 3 צפצופים חוזרים, מה שלא אמור להיות.

בדר"כ בנעילה נשמעים 2 צפצופים ובפתיחה נשמע צפצוף יחיד.

איך אני יכול לפתור זאת לבד? או עדיף מתקין מורשה וכולי.

תודה וחג שמח

פורסם

נראה שאחד הלחצנים של תא המנוע או תא המטען, אינם נסגרים טוב, לחילופין, גלאי הנפח רגיש מידי.

יש לבדוק עת שאתה סוגר את הדלתות והמכסים, שהאור הפנימי אינו נשאר דולק, כלומר, הוא דולק, ובעת סגירת הכל, הוא כבה.

גם אם כן, עדיין זה לא אומר שהכל תקין, כי לחצני המכסים אמורים להיות מחוברים לקו אחר.

אתה יכול כשלב ראשון לנתק לנסיון את החוט של לחצן תא המנוע.

או גש למתקין מורשה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלושה צפצופים - מצב בו המערכת רוצה להתריע לך על משהו. בדוק את כל הלחצנים של הדלתות, מכסה תא מנוע ומכסה תא מטען. בדוק שכולם תקינים ואין קצרים.

פורסם

תודה על ההתיחסות,

דרך אגב איפה אני יכול לחפש מידע על אחזקה וטיפול באזעקות מסוג קוברה?

דני זומרשטיין אמר: "לחצני המכסים אמורים להיות מחוברים לקו אחר" ???

איך אני בודק או משנה את הרגישות של גלאי הנפח?

אלמנט אמר: "בדוק את כל הלחצנים של הדלתות, מכסה תא מנוע ומכסה תא מטען. בדוק שכולם תקינים ואין קצרים". איך ניתן לבדוק שאין קצרים ואיך אני מנתק את החוט של לחצן תא המנוע??

פורסם

כמדומני, רשמתי לך את כל האפשרויות ה"מהירות".

התחל בניתוק החיבור ללחצן תא המנוע ובידודו, אז בדוק האם התופעה נשארה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא חושב שיש שמה לחצן כזה במכסה המנוע, השארתי את המכסה פתוח לרווחה , לחצתי על נעילה מרכזית בשלט וזה ננעל רגיל ולא צפצף או משהו כזה

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...