Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפתח, אתה הבן אדם הראשון שאני שומע שחושב שהממשק של נוקיה דפוק, אני חושב שהממשקים של כל החברות האחרות -( היה לי הכל מלבד סוני אריקסון) , הם זוועה.

.

אל תשכח שאני אוהב לנצ'יות, זה צריך לומר לך משהו על דרך החשיבה שלי...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב, רוב הבכירים בחברות הסלולריות משתמשים ב 6500S או ב N95. לדעתי זה אומר הרבה.

זה אומר בערך....כלום.

לצערי ולצער כולנו...אם מישהו הוא בכיר בחברת סלולר, זה לא אומר שהוא בהכרח מבין בסלולר או בוחר את המכשירים שלו.

אצל הבכירים זה בוחרים מכשיר לפי מה שנראה הכי טוב והוא הכי חדש, בכפוף כמובן למה שזמין...

וכדאי לך לנסות את הממשק של SE, אני חושב שהוא מעולה. אבל גם אני אוהב מכשירים סימביאנים, אז אולי אני לא דוגמא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני לא מבין מה משתגעים כל כך מנוקיה, לדעתי סוני אריקסון טובים פי כמה.

רק הN95 נראה לי מוצלח מאוד אבל חוץ מזה אני לא מתלהב כל כך מהפלאפונים שלהם.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

רק הN95 נראה לי מוצלח מאוד.

קיבינימט, הוא נראה כמו סנדויץ טוניסאי, אבן משתלבת, פריקסה, בלטה, נבוט, פטיש, אמרתי כבר שהוא גדול? עבה?

סוני אריקסון W910 עושה את אותה העבודה ויותר באריזה קטנה בהרבה... (אני לא משוחד:roll:)

פורסם

N95 זה גדול מדי.

אני אישית לא מוכן לעלות מעל הגודל הפיזי של נוקיה 6230.

בגלל זה כשלכולם שדרגו לבלטות מסוג 6280 אני העדפתי להשאר עם ה 6230, שיש לי גם את הדיבורית הקבועה שלו ברכב.

ברגע שיתחילו לעשות מכשירי דור 3 קטנים וטובים (ה6500 זאת התחלה טובה) ,אז אני אבקש שדרוג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני ממשיך לשבת על הגדר ולראות איזה מכשיר הכי כדאי, בינתיים עם 6230i.

עוד לא מצאתי משהו שמשמעותית יותר טוב ממנו ושווה השקעה.

גם אני חיכיתי (עוד עם 6230), אבל ה-6120C ירש את מקומו, ובינתיים עובד מעולה.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
הייתי ממליץ על הסוני אריקסון W880I

מכשיר יפה מאד

דק מאד

וזהו בערך :]

מה צריך יותר מזה ??

אופי ויופי פנימי.... :lol:

פורסם

מישהו מוכן בבקשה לעשות סדר לגבי ה-Bluetooth?

איך זה שגם מכשירים חדישים וטובים מתנתקים מדיבוריות Bluetooth?

אז לצורך העניין -

איזה מכשירים למיטב ידיעתכם עובדים טוב עם דיבוריות BT - ואיזה מתנתקים?

מבחינתי קישוריות BT טובה היא MUST.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

יש גם גירסאות BT כשהאחרונה היא V2.0 או A2DP שהיא הגירסה הסריאופונית והאיכותית ביותר.

קיימת גם גירסת 1.2 ו-1.1 ותיקות יותר, ה-1.2 אמורה להיות בסדר וה-1.1 גורמת לרוב הבעיות והיא למיטב זכרוני לא full duplex.

אגב, זה שגירסה 2.0 היא סטריאופונית לא רלבנטי לרוב הדיבוריות BT שיש היום וזה מיועד בעיקר למי ששומע מוזיקה באזוניות BT סטריאופוניות.

איכות קליטת ה-BT תלוי מאוד בדגם המכשיר ודגם הדיבורית כאשר יש דגמים שעובדים טוב עם דיבורית X ויעבדו פחות טוב עם דיבורית Y. קשה לחזות מראש את האיכות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על כל התגובות.

עשיתי מעט חושבין והתמקדתי על מה חשוב לי יותר!

החלטתי שאני מעדיף טלפון קטן ואלגנטי (לדוגמת ה-6500 Classic) על טלפון משוכלל, גדול ומורכב (דוגמת ה-N95).

אז לפי הסדר, אלו הדברים שחשובים לי:

1. קליטה מעולה. איזה טלפונים היום נחשבים בעלי הקליטה הטובה ביותר לידיעתכם?

2. שיהיה מכשיר מרשים ויוקרתי (סולידי), ורצוי קטן יחסית.

3. חיבוריות BT ללא בעיות ידועות.

4. יומן טוב עם התראות לפגישות.

די חשוב גם נוחות, אמינות ומהירות. כל שאר הווג'א ראס לא חשוב: לא מצלמה, לא GPS, לא כמות זיכרון, לא אינטרנט סלולרי, לא אפליקציות.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אחרי 3 חודשים עם ה 6500 קלאסיק אני יכול להעיד ש:

הבטריה מצויינת, מספיקה לי ליומיים ואני מדבר 3 שעות בממוצע ליום.

המצלמה באיכות סבירה.

אמין ועמיד לנפילות (ואני הורס מכשירים סידרתי :-P)

החיבור עם BT של פארוט מצויין, שומעים ברמה טובה ואין ניתוקים.

מהירות התגובה שלו סבירה פלוס

לא מישתמש ביומן של המכשיר ככה שאין לי מושג.

הפנלים של המכשיר לא מתקלפים ונישרטים בקלות, והמכשיר עובר אצלי חיים קשים מאוד.

לטעמי המכשיר לא מרשים, הוא לא ניראה משהו מיוחד, סתם מכשיר קצת יותר דק אבל ש"מרשים" זה כניראה עניין של השקפה.

פורסם

לפני כחודש קיבלתי HTC Cavalier של רשת אורנג'.

הוא לא ממש גדול כמו מחשב כף יד. האמת שהוא יחסית דק גם בהשוואה לטלפונים סלולריים אחרים.

מערכת ההפעלה של המכשיר מבוססת windows, ככה שאפשר לפתוח ולעיין בקבצי וורד ,אקסל, powerpoint ובנוסף אין בעייה להסתנכרן בקלות מול האאוטלוק. יש גם את ה adobe reader ככה שניתן גם לפתוח קבצים בפורמט PDF.

יש אפשרות להרחבת זיכרון, יש BT סטריאופוני, המכשיר נראה יחסית מרשים, די פשוט ונוח להפעלה, ממשק די פשוט ולי הוא מאוד נוח, תומך ב wifi ודי פשוט וקל להתקין עליו תוכנות חיצוניות. יש גם מצלמה בסיסית (2MP) אבל אין אופציה לשיחות וידאו למרות שהמכשיר הוא דור שלישי.

מבחינת החסרונות:

מקלדת קצת צפופה, לוקח זמן להתרגל לתפעול ולקיצורים.

העברית מתהפכת לעיתים רחוקות (אנשי קשר מוצגים הפוך) - reset פותר את הבעייה.

צריך להקפיד ולהיכנס למנהל היישומים ולסגור את התוכנות שמשתמשים בהם (הן לא באמת נסגרות כשיוצאים מהם) אחרת המכשיר נהיה איטי (מספיק לבצע פעולה זאת פעם אחת ביום).

רמקול טיפה חלש.

בסך הכל אני די מרוצה ממנו.

htc_s630.jpg

אסף

• תוכן חדש...