Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח .

ברשותי סיטרואן ZX שנת 93 אוטומטית 1.6

לפי מספר חודשים עברה שיפוץ ראש מנוע

לאחר כשבוע מהתיקון

החל ההגה להרעיש ולרעוד בזמן סיבוב ההגה ימינה ושמאלה

זה מתחיל מתחילת הסיבוב ממש 20 מעלות לכל צד אם לא פחות

מה נהרס ? הלך ? תקול ?

בדקתי שמן הגה והוא מלא.

אודה על העזרה , רוני .

פורסם

בדקת מסרק הגה?

עריכה - אגב: יש אופציה מבורכת בפורום, שנקראת חיפוש. הלחצן השלישי משמאל. תשתמשו בה לפני פרסום ת'רד חדש. זה יעזור!

פורסם

מכיוון שמדובר במערכת בטיחותית ביותר הייתי נכנס למוסך ולו רק כדי להיות בראש שקט שאין תקלה שתסכן אותך ואת הנוסעים שאתה מסיע /שאר המשתמשים בדרך.

הכל יכול להיות:תפוחים הגה, ציריות,משאבת הגה,מסרק הגה ואי אפשר לדעת עד שלא תבדוק מה בדיוק קרה שם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כנראה שלא מתחו לך את הרצועת הגה כוח כמו שצריך, לאחר הטיפול בראש מנוע.

ברגע שהרצועה קצת רופפת היא מתחיל להשמיע רעשים מעצבנים, כמו יללות כאלה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אם הרצועה לא מתחוה מספיק, היא בוערת כשאתה מסובב הגה והיא שורקת. ממליץ למתוח בהקדם ולקרוא את זה: הודעת ההנהלה: חובה לקרוא ולאשר לפני פרסום נושא חדש!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...