Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פנצ'ר מעצבן באחד הגלגלים הקידמיים של הויטארה. החור כנראה קטן מאוד כי האוויר יוצא לאט יחסית - אני ממלא 26PSI וכעבור חמישה ימים יש 12PSI.

הייתי היום אצל שתי פאנצ'ריות. בשתיהן פירקו את הגלגל, מילאו אוויר בלחץ גבוה (יחסית) והטביעו את הגלגל במים. בועות לא היו, גם אחרי זמן ממושך. הוונטיל נבדק ולא בורח ממנו אוויר.

האם יש דרך נוספת לגלות מהיכן בורח האוויר? פטנט שלא סיפרו לי עליו עד היום?

או שנגזר גורלי לבלות בתחנת הדלק פעמיים בשבוע?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשרות ראשונה יש קורוזיה בשוליים של הגנט , יש לפרק את הצמיג לנקות ולהרכיב מחדש.

באותה ההזדמנות בקש שיחליפו גם את הונטיל לחדש,עלות מינימלית והליכה על בטוח.

אפשרות שנייה במידה והראשונה לא עוזרת , אזי הצמיג לא תקין וישנה דליפה בין השכבות.

פורסם

בדרך כלל דליפה בקצב כפי שתארת מאותרת בקלות בשיטת הטבילה. אני גם ממליץ על פירוק הצמיג מהחישוק לבדיקת דופן החישוק והצמיג לפגיעות, עוותים וכו'.

פורסם

יתכן והתמיג ישן ויבש ובורח מהסדקים אוויר.

בן כמה הצמיג?

כדאי לנסות להחליף את הונטיל בפנצריה אולי בחיבור שלו לג'אנט בורח מידי פעם אוויר

פורסם

אני נוטה להאמין שהבעיה לא בצמיג כי היתה לי בעיה דומה גם בצמיג אחר שהיה מורכב על אותו הג'אנט. הצמיג הנוכחי אומנם לא חדש אבל במצב טוב, מסוף 2006 ללא יובש והרבה בשר.

גם לאחר 10 דקות בטבילה לא יצאו בועות אוויר מהצמיג בכלל.

אז להפריד את הצמיג מהג'אנט ולחפש פגמים בדופן - זה הכיוון. ננסה את זה בשבוע הבא.

פורסם

אני חושב שהבעיה היא בחיהור בין הצמיג לג'נט.

ושניפחו לחץ חזק וטבלו לא יצאו בועות כי מרוב הלחץ שניפחו הצמיג התאדק על הג'אנט ו"סתם" את החור הקטן בחיבור(השערה)

פורסם

אם יש לך זמן וכוח, תגיע לפנצ'ריה ותפרק את הצמיג מהג'אנט, תשטוף ותחפש סדקים בג'אנט, לעניות דעתי פה קבור הכלב.

פורסם

סדקים בג'אנט זאת בהחלט אופציה מעניינת, במיוחד ברכב כמו שלי שהג'אנט חוטף מדי פעם מכות מאבנים.

איך מאתרים אותם? פשוט להפריד, לנקות ולחפש אותם בעין?

פורסם

כן, להפריד לנקות טוב להעביר את היד לאט לאט ולחפש סדקים.

תנסה אולי להאיר עם מנורה חזקה על הג'אנט ולחפש.

אם אין לך כוח פשוט תשלח למעבדה לבדיקות ללא הרס....:wink:

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

לי יש בדיוק את אותה הבעייה וגם אני הייתי בפנצ'ריה,שמו את הגלגל באמבטיית מים וכלום, בסופו של דבר הם החליפו לי וונטיל אך זה לא עזר וגם אני פעם בשבוע נאלץ למלא אוויר.

• תוכן חדש...