Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15 אלף והחלפת מצמד

רועי.א
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב כפי ששמתם לב בשבועות האחרוניםהקלאץ' שלי הולך וגוסס וגם אני צריך לעשות טיפול-

עכשיו השאלה היא-האם החלפת קלאץ' דורשת ניקוז של שמן המנוע? אם אני יעשה טיפול ואחרי זה קלאץ' אני לא אצטרך לעשות עבודות פעמיים?..

אני כל השבוע משתמש ברכב ויכול לקחת אותו למוסך רק ביום שישי והם לא יספיקו לעשות טיפול וקלאץ' ביחד....

תודה

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב כפי ששמתם לב בשבועות האחרוניםהקלאץ' שלי הולך וגוסס וגם אני צריך לעשות טיפול-

עכשיו השאלה היא-האם החלפת קלאץ' דורשת ניקוז של שמן המנוע? אם אני יעשה טיפול ואחרי זה קלאץ' אני לא אצטרך לעשות עבודות פעמיים?..

אני כל השבוע משתמש ברכב ויכול לקחת אותו למוסך רק ביום שישי והם לא יספיקו לעשות טיפול וקלאץ' ביחד....

תודה

רועי

בד"כ אין צורך בניקוז שמן המנוע, למרות שבהלט ייתכן מצב שייצא שמן -אם- יוחלפו מחזירי השמן של המנוע והגיר.

בכל מקרה, לא מדובר על פעולה מסובכת, ריקון שמן המנוע לוקח בדיוק דקה אחת כשהרכב על הליפט ואין צורך לדחות את הטיפול.

אם אתה מודאג, תעשה את הטיפול אחרי החלפת הקלאץ'.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הקשר בין תיקון הקלאץ ושמן הממסרת?

פירוק הגיר דורש גם פירוק הציריות (מהן יורד השמן גיר ברגע ששלפת את הציריה).

החלפת מחזירי השמן גם כן תגרום (לא תמיד) לשמן לצאת החוצה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...