Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום רב וחג שמח לכל באי הפורום! :)

תחילה אציין שאני מתעניין בשביל קרוב משפחה (דוד שלי), ולא בשבילי, וכי ערכתי חיפוש בפורום אך מצאתי דברים ספציפים לכל רכב, ולא השוואה כמו זו שאני מעוניין לערוך עכשיו.

אז ככה -- כבודו מעוניין ברכב משפחתי שיהיה מפנק, אמין, מרווח ובטיחותי (עם דגש עז על שני האחרונים!). ההעדפה היא מבית-יוצר גרמני (אאודי, ב.מ.וו או פולקסוואגן), בעקבות ההמלצות החמות שקיבלנו לגביהם (ואם יש מערערין, שיאמרו דבריהם כעט ;)).

אנחנו לא מבינים גדולים במכוניות, ו-300 אלף ש"ח זה לא סכום פעוט לזרוק על רכב, לכן החלטנו לפנות אליכם ולדרוש בעצתכם כך שנהיה שקטים עם הקניה שלנו.

אני מניח שזה גם הזמן לציין שהמשפחה נוסעת די הרבה על הרכב (מטיילים המון בארץ, ונוסעים באזור ה120, 130 ק"מ יומיומי) וכי כל העניין של עלות הביטוחים והטיפולים, ירידת ערך, צריכת דלק והיכולת למכור במידה ויחפוץ בכך -- כל אלו לא מהווים משקל בהחלטה כאן! דוד שלי (שלדעתי פועל נכון בעניין הזה) מוכן לשלם כמה שהטיפולים יעלו ומוכן לחפש מוכר כמה זמן שידרש, העיקר שהרכב יעמוד בציפיות שלו ושישרת אותו טוב.

ולאחר כל אלו, הגענו לתאכלס:

א. זה נכון ליצור השוואה בין VW Passat, לבין Audi A4 ולבין BMW Series-4? או שאנחנו טועים כאן? ובמידה וההשוואה אכן שקולה, איזה רכיב עדיף, ואיזה לא לדעתכם?

ב. כפי שהשאלה הראשונה רומזת, דוד שלי נוטה לכיוון שלושת הרכבים הנ"ל (ע"ס בירור זריז של המחירים שלהם), אולם מבין כולם הוא נוטה הכי לכיוון הפאסאט (הוא נסע על אחת ונורא ניהנה ממנה). איך שאר הרכבים עומדים מולו? ואיך הוא עומד בקריטריונים שציינו לעיל?

ג. ישנן הצעות נוספות מלבד אלו שצויינו כאן? במידה וכן, אנא הציעו ונמקו אותן. :)

זהו זה. תודה רבה רבה לכם! :)

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בס"ד

לא, האמת שלא. אבל מבדיקה קצרה שערכתי עכשיו, זה רכב שמיוצר תחת טויוטה, לא? גם שמעתי שהוא אמריקאי משהו... :|

איך הוא משתווה אל שאר הגרמניות שכתבתי? אני אודה לך אם תאיר לי על יתרונות\חסרונות... כמו שציינתי, אנחנו לא כ"כ מבינים בתחום ואין לנו כ"כ הרבה ניסיון... :\ דוד שלי נסע על מונדיאו עד עכשיו והיה די מרוצה...

בברכה ובתודה, אריה. :)

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם

זה סגמנט קצת יותר יוקרתי וכמעט כל המכוניות ברמה הזאת באותו קו פחות או יותר.

ה-A4 החדשה, סדרה 3, Lexus IS וה-C Class או כל רכב אחר בו הוא מתעניין.

קח את דודך לנסיעת מבחן והתרשמות בכל אחת מהסוכניות ואני די בטוח שתיהיה לו העדפה ברורה.

:evilbat:
פורסם

הלקסוס IS לא נחותה מהבמוו סדרה 3 וה-C קלאס של מרצדס.

בגלל הק"מ הרב זוהי אופציה מצויינת בגלל אמינותה, לקסוס מובילה שנים כבר בכל סקרי האמינות בעולם!

הרכב מצויין, מפנק שקט מאוד ונוח, טוב מאוד לנסיעות ארוכות.

פורסם

לדעתי משפחה שמוציאה 300K על מכוניות מטיילת הרבה בח''ול ולא בארץ.

פאסאט טופליין מומלצת!

מפוארת מאוד, יפייפיה ותעשה ת'עבודה בצורה מעולה.

שלומי.

פורסם

חד משמעית הפאסאט נחותה ממתחרותיה היוקרתיות יותר. זה בעיקר עניין של תחושה - אבל זה מה שמחפש מי שקונה רכב כזה, לא? אם הוא נסע על פאסאט ונהנה שיעשה סיבוב על ב.מ.וו 3, מרצדס C, אודי A4, אלפא 159 ולקסוס IS. לחילופין אם זקוק למרווח אפשר לעלות במחיר ובגודל ולקנות סדרה 5, מרצדס E או אודי A6.

שים לב - ב.מ.וו ומרצדס יקרות יחסית. ב.מ.וו מגיעה בלי הרבה תוספות - שעולות אקסטרה.

אלפא 159 מכונית מוצלחת ביותר, כדאי לעשות עליה סיבוב.

לקסוס IS מתחרה בכבוד בגרמניות המובילות - מכונית מאוד מרשימה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האלפא יקרה, הלקסוס צפופה באופן מפתיע. לגבי השאר, נסיעות מבחן ובסגמנט הזה תוכל לקבל יותר מסיבוב קצר באיילון, יוכלו להביא החלטה טובה ונכונה יותר מנטיית ליבם של משתתפי הפורום.

וסתם הערה לקודמי, אם נחיתות הפאסאט היא ענין של תחושה בלבד, זה לא כ"כ חד משמעי.

פורסם

לקסוס IS מתחרה בכבוד בגרמניות המובילות - מכונית מאוד מרשימה.

הלקסוס מתחרה בגרמניות בכבוד רב בהיבט הדינמי.

הלקסוס מנצחת בנוק אאוט בהבטים של:

אבזור - (קסנון עוקבי פנייה, מושבים חשמליים מעור + זכרונות + איוורור, 10 כריות אוויר, מערכת עם 13 רמקולים ועוד (כמעט) כל האבזור שתוכל להעלות על דעתך.

האמינות של הלקסוס ללא תחרות. החברה מובילה במשך שנים בסקרי אמינות.

הסכם קניה חזרה - היבואן נתן (אני לא יודע אם הוא ממשיך לתת) הסכם של קניה חזרה. תוכל להחזיר את הרכב ולקבל מחירון מכל סיבה שהיא.

ביטוח - ביטוח מקיף לנהג זהיר יחיד, עולה 4,100 ש"ח לשנה בלבד (זו איננה טעות, זו עלות הביטוח לרכב כזה).

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה נכון לרשום אבל זה נתון חשוב .

לאחר נסיעה בפורד מונדאו החדשה אני יכול להגיד שזה רכב מאוד מפנק ונוח ,

בגרסה הכי מפוארת שלו המחיר (אם אני לא טועה) באזור ה250K ,

שווה גם לבדוק לדעתי

פורסם
מונדיאו ב-250K? איפה אתה חי?! :shock:

בבדיקה של המחירון - המונדאו הכי יקרה - K390 - 2.3L דגם Titanium 5 דלתות

דגם Titanium הפחות מפואר (רמת גימו יותר נמוכה ומנוע 2 ליטר) עולה 180K ,

ניתן לבדוק זאת

פורסם

בק"מ שאתה מכסה , מדובר על מעל 40K בשנה, כלומר נדרש רכב עם מנוע סולר אם אתה לא רוצה להיות תורם קבוע לחברות הדלק בישראל.

אי לכך ובהתאם לזאת, ואם אתה מוכן לוותר קצת על הפוזה תמורת הרבה תכלס , המונדאו סטיישן ואו לחלופין ה SMAX עם מנוע הסולר יתנו לך לדעתי תמורה מיטבית לכסף שלך ברמות מחיר של 200K.

ניתן לשקול אופציות נוספות בתחום של פול סייז וואן כמו הקרניבל החדש של קיה ודומותיה, לעניות דעתי למשפחה מטיילת עם נסועה גבוהה אילו הרכבים העדיפים על משפחתיות רגילות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...