Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מגיב חדש בפורום האדיר הזה, אך גולש סמוי מזה זמן.

ברצוני לברר דעתכם בנוגע לרכישה שאני מתלבט לרכב החדש שלי (סיאט טולדו 2003).

עומדת בפני הזדמנות לרכוש מארה"ב מערכת סטריאו חדשה של חברת VR3 מדגם VRVD640G.

על פי כל הסקרים, פורומים ושאר מקורות ברשת, המערכת הזו היא הכל מכל. ומציאה לכשעצמה נוכח מכירה הזול (388 דולר).

השאלה שלי, האם מישהו נתקל במותג הזה? האם כדאי לרכוש את המערכת בהתבסס על כך שאיני שמעתי אותה או ראיתי במציאות מעולם? האם היא נראית לכם?

אני אשמח גם להמלצה למערכת סטריאו מסדרת "הכל מהכל" אך ממותג ידוע ומוכר. התקציב שלי הוא עד 2000 שח (רק לסטריאו עצמו בלי קשר לשאר).

תודה מראש

http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=6537421#ShortReviewTitleBar

פורסם

אני בספק אם מישהו מכיר את המערכת/ חברה האלו, בכלליות, לעולם תישמע מערכת משולבת (DVD/CD) פחות טוב מאשר HU CD "טהור", הברירות הן שלך, יש מספר מערכות משולבות מסך ניווט (לאקליפס יש דגם אם זיכרוני אינו מטעה אותי שאני בטוח שישמע נהדר).

בשיפוצים

• תוכן חדש...