Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשינו את הטיפול כי כל האוטו היה מרוסס בצבע לבן ,

החנתי בבסיס שלי וכראה צבעו משהו בבסיס עם אירלס (ריסוס צבע בלחץ אוויר)

וכל האוטו היה מלא בנק' צבע לבן , ניסיתי להוריד עם פוליש עדין בהתחלה , בקושי ירד וגם פגע בזוהר של הצבע.

אחרי כמה חודשים שחיכיתי לפלסטלינה (תודה לאוראל RS) אני ואוראל עשינו יום דיטיילנג ארוך ומפרך משעה 11 עד 17:00 !

עשינו פלסטלינה ואח"כ ווקס , העבודה הייתה קשה מאוד אך שווה מאוד את הזמן ואת המאמץ אני מקווה שהצלחתי להעביר לכם את זה דרך התמונות במציאות זה עוד יותר מדהים! שוב תודה לאוראל (RS)

התוצאות :

ibiza4sk1.th.jpg

ibiza5vr0.th.jpg

ibiza8ce2.th.jpg

wax3gu0.th.jpg

wax5rw7.th.jpg

למי שלא עולות התמונות זה כי IMAGESHACK זה חרא של שרת ,

אתם מוזמנים להוריד את התמונות בקובץ ZIP

http://www.israfiles.com/show/100849/Ibiza_Detailing.zip

פורסם

ואוו איזה ליקוק. עבודה פשוט נפלאה... תענוג לעיניים. כל הכבוד על ההשקעה!

בטח הזעתם כמו שני ניגרים אה?

:)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תמיר, שמחתי לעזור - היה שווה כל דקה!

מחר נפנק אותה בתמונות 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחלה עבודה (אני צריך כבר יותר משנה לעשות לאוטו שלי במימון עירית אשקלון אחרי שעברתי בשלולית צבע) אבל איירלס הוא ריסוס ללא אויר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני עבדתי עם אירלס כמה פעמים. (נכון שזה נשמע AIRLESS , חסר אוויר , אבל ככה אמרו לי שקוראים לזה)

מחברים צינור לחץ אוויר לדלי שמלא בצבע וממנו מחברים צינור עם אקדח צבע.

מה שהוריד את הנק' צבע זה פלסטלינה... אחרי כמה העברות הלוך חזור זה נעלם.

פורסם
אני עבדתי עם אירלס כמה פעמים. (נכון שזה נשמע AIRLESS , חסר אוויר , אבל ככה אמרו לי שקוראים לזה)

מחברים צינור לחץ אוויר לדלי שמלא בצבע וממנו מחברים צינור עם אקדח צבע.

חד משמעית איירלס הוא אקדח ללא אויר בניגוד לפיסטולט הסטנדרטי והמוכר שעובד על לחץ אויר.

תסתכל פה http://www.polack.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=633&catId= ותראה את המחיר. זה יגרום לך להבין למה זו לא מערכת נפוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...