Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ככל הנראה זקוק לאיירפלואומטר חדש, בשל בעיית זיוף מנוע. מוסך מורשה בו ביקרתי לא מצא כל קוד תקלה במחשב, ועקב נדירות החלפים (לנצ'יה קאפה...) יש בעיה להשיג חלק משומש למטרת אבחון, אך גם אם כזה ירכש, עלותו מאוד גבוהה. על חלק חדש בחברה אני אפילו חושש לחשוב.

הבחנתי בשני אלו באיביי:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250224970352&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310031642861&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

שני המוכרים אישרו בפני כי מדובר בחלק חליפי. אחד מהם טוען שהוא מיוצר בסין בעוד השני אינו יודע מה מקום יצורו. המחיר מ-א-ו-ד זול (300 ש"ח כולל משלוח) והפידבק של שניהם מלא רוכשים שטוענים שהמוצר פתר את הבעיה במכוניתם.

מחד, מדובר במחיר זול להחשיד, וחשש כבד לזבל סיני. מאידך, עדיין מדובר בלא מעט כסף בשביל חוט מתכת מתלהט וחיישן, כיוון וברור שבוש ולנצ'יה מרוויחים לא מעט על החלק, כך שלא בעיה לייצר משהו זהה במחיר כזה. מה גם, שגם אם החלק יחזיק תקופה של כמה חודשים, זה עדיי יתן לי שהות למצוא חלק מקורי במחיר סביר.

אשמח לדעתכם, ואולי גם לנסיונו של מישהו שרכש מוצר כזה - מתברר שיש לא מעט ספקים שמתעסקים בנושא.

תודה,

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

חלק דומה יש גם באלפא 146 16V 1.6, לא בדיוק רכב נפוץ בארה"ב או רכב קלאסי, כך שלא ניתן למצוא עבורו MAF במחיר סביר.

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ואגב, כלל לא ברור לי מדוע נערכה הכותרת.

אני חבר בקארספורום מיומו הראשון בערך, ודי יודע איך כותבים כותרת כאשר שואלים לגבי רכב ספציפי. אבל, וזה אבל גדול, השאלה אינה רלוונטית לסוג הרכב. לא שאלתי איך לפתור את הבעיה!

אותם סוחרי MAF-ים מוכרים כאלו עבור לא מעט רכבים, כך שהשאלה היא בעצם האם ה-MAF-ים הללו עובדים או שהם גורמים לבעיות. אני בטוח שאף אחד כאן לא רכש את אותו חלק ספציפי, אך אם מישהו קנה חלק דומה לפיג'ו או ב.מ.וו. עכשיו הוא כבר לא יכנס להודעה, וחבל. במקום שהשרשור יטפל בנושא ספציפי שיכול לעזור לכולם, הוא הפך לנושא איזוטרי, כך ששאלה דומה לגבי רכב אחר, שהתשובה לה זהה, עלולה להשאל שנית...

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...