Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

המכשיר הנ"ל נמצא ברשותי

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=456&catid=11&subcatid=47

רק מספר הדגם הוא שונה כי הוא מתאילנד אבל המכשיר זהה.

כמו שאתם רואים במפרט מצוין 3 יציאות RCA קדמית, אחורית וסאב.

אני אישית לא הצלחתי למצוא את השלישית... לפי הוראות ההתקנה יש יציאה קדמית והיציאה האחורית יכולה להיות או לרמקולים האחוריים או לסאב בהגדרה מהמכשיר. מה שעשיתי זה פיצול מהיציאה הקדמית לפני המגבר לרמקולים ואת האחורית למגבר השני הגדרתי כסאב [לא מצאתי דרך אחרת לצערי או לטיפשותי].

השאלה שלי היא כזאת: יש יציאה שלישית שמתחבאת אי שם? הרי לא יכול להיות שכתוב שלוש יציאות ואין שלוש כאלה, לא?

בתודה מראש למבינים ולעוזרים.

פורסם

לפי מראה אתה לא יכול לדעת אם הדגמים זהים,בארץ הדגמים שונים מחו''ל.

כל דגם ישראלי בבעלות היבואן הרשמי עוזי רדיו נגמר בסיומת 50 אבל שלא תתבלבל,לדוגמא 5950 "ישראלי" הוא לא 5900, ה5900 הוא ה6950 "הישראלי" ככה שאם לא מצאת את היציאה השלישית סביר להניח שאתה מתבלבל בדגם והדגם שלך הוא תומך ב2 יציאות.

פורסם

אם מאחורה אתה לא מוצא 3 זוגות של RCA אדום לבן, אז אין:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז זהו שבפרוספקט שבא עם המכשיר מצויין שיש 3 יציאות, בסרטוט ההתקנה מוסבר רק על 2 יציאות ובצד האחורי של המכשיר יש 2 יציאות RCA + עוד זוג RCA אבל בצורת כבל ולא שקעים כמו שתי היציאות האחרות שעל המכשיר, כשניסית לחבר לשם זוג RCA מהמגבר פשוט לא קיבלתי סאונד. אז חיברתי כמו שחיברתי, אבל אני עדיין לא שקט... זה מציק לי. משהו לא מסתדר לי.

פורסם

תוכל להעלות תמונה של החוטים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ככל הניראה היציאה השלישית מוגדרת כ AUX , אתה אמור להגדיר אותה ליציאה רגילה, תעבור על חוברת המכשיר

אבל ע'פ מה שאתה אומר אכן ישנם 3 יציאות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...