Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל חובבי הטווינגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיי חובבי הטווינגו רוב שלומות.

בשעה טובה ומוצלחת אשתי (היקרה) ואנוכי רכשנו לעצמינו רנו טווינגו, לאחר שנים רבות של נהיגה ב"רכבי חברה" ז"א

מאזדות לנטיס/3 למניהם ולאחר תקופה של כשנתיים עבודה איטליה החלטנו שלעולם לא עוד...

גם לנו מגיע רכב עם אשיות, רכב שיחייך אילנו בבוקר ובעיקר שלא יהיה דומה לרכב של "ישראל ישראלי" (המכוער)

לאחר חיפושים רבים מצאנו את הצפרדעה שלנו.נשקנו לה, ואכן כמו באגדות היא הפכה לנסיך יפה תאור,

ומאז אנו חיים באושר ובאושר עד עצם היום הזה.(האמת גם קודם חינו באושר)

ועוד עלי להודות לחברי הפורום שיעצו לי שלל עצות מחכימות דעת בנושא (תודה ל "פה לא מוסד")

ומי יתן ובעזרת השם יתברך שמו...אמן, נזכה לגדל את הטווינגו שלנו עד 120 שנה.

ואסכם בציטוט של יקירתי:

"בחיים לא האמנתי שרכב ב 7000 ש"ח יכול לגרום לי כ"כ הרבה אושר"

בברכת חברים

barni

נ.ב. "פה לא מוסד" תודה על הלינק!

`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯ ><(((º>

פורסם

מתעלק: שאלה למומחי הטווינגו - האם יובאו לארץ רנו טווינגו שצוידו ב-ABS ו/או בכריות אויר?

נ.ב.

אחלה אתר!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רעיי חובבי הטווינגו רוב שלומות.

בשעה טובה ומוצלחת אשתי (היקרה) ואנוכי רכשנו לעצמינו רנו טווינגו, לאחר שנים רבות של נהיגה ב"רכבי חברה" ז"א

מאזדות לנטיס/3 למניהם ולאחר תקופה של כשנתיים עבודה איטליה החלטנו שלעולם לא עוד...

גם לנו מגיע רכב עם אשיות, רכב שיחייך אילנו בבוקר ובעיקר שלא יהיה דומה לרכב של "ישראל ישראלי" (המכוער)

לאחר חיפושים רבים מצאנו את הצפרדעה שלנו.נשקנו לה, ואכן כמו באגדות היא הפכה לנסיך יפה תאור,

ומאז אנו חיים באושר ובאושר עד עצם היום הזה.(האמת גם קודם חינו באושר)

ועוד עלי להודות לחברי הפורום שיעצו לי שלל עצות מחכימות דעת בנושא (תודה ל "פה לא מוסד")

ומי יתן ובעזרת השם יתברך שמו...אמן, נזכה לגדל את הטווינגו שלנו עד 120 שנה.

ואסכם בציטוט של יקירתי:

"בחיים לא האמנתי שרכב ב 7000 ש"ח יכול לגרום לי כ"כ הרבה אושר"

בברכת חברים

barni

נ.ב. "פה לא מוסד" תודה על הלינק!

תתחדשו, בחירה מצויינת. תעלה תמונות...

נ.ב את האתר הזה אני כבר מכיר מזמן מאז שחיפשתי באינטרנט אחר כל מידע אפשרי על הטווינגו, באמת אתר נחמד.

פורסם

רונן, דרך אגב יש לך בטווינגו גלגלי מגנזיום?

אייך "עושים את זה" האם זה יבוא או שיש אפשרות לרכוש זאת בארץ?

`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯ ><(((º>

פורסם

ככה קניתי את האוטו, הבעלים הקודמים החליף את הג'אנטים. זה לא בעיה לעשות את זה, אתה צריך ללכת לאחת הפנצ'ריות ולבחור ג'אנטים.

קח בחשבון שזה לא כל כך זול. ושהג'אנטים האלה פחות חזקים ויותר קשים ליישור.

• תוכן חדש...