Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לנו בבית גולף 2001 - 1600 אוטומט, רציתי לדעת עליה קצת פרטים, כמה כ"ס סוס היו באותם שנים, 100 \ 102? , לגבי רמת האבזור, איך אני יודע איזה רמת אבזור היא? טרדליין או קומפורטלייין? הצמיגים 14\175\80, בפנים יש ריפודים בצבע ב'ז עם משענת יד לנהג, פסי קישוט בצבע שחור, ודשבורד בצבע שחור\ב'ז.

ועוד כמה שאלות:

1- מאיזה שנה יש בגולף ESP ובאיזה דגמים?

2- ראיתי שבדגמים החדשים יש אפשרות לביטול כרית האוויר של הנוסע הקדמי (זה שליד הנהג), למה זה טוב?

ד"א חרשתי את החיפוש ופשוט אין תשובה ספציפית

IMG_6455.jpg

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

1. רמת הגימור של הרכב שלך היא קומפורטליין.

2. מגולף דור 5 קיים סווי'ץ בתא הכפפות לביטול כרית אוויר צד נוסע במידה ויש לך תינוק ואתה רוצה להשיב אותו בכסא נוסע (לא מומלץ).

3. אנא ציין מהו קוד המנוע כפי שרשום ברשיון הרכב בכדי לקבל פרטים מדוייקים לגבי הספק המנוע שהשתנה במשך השנים מ-100 ל-105 כ"ס.

במידה וקוד המנוע AKL אזי יש לך 100 כ"ס.

4. אל תסתמך על מידע לגבי רמת גימור כפי שמופיעה בפרסומים בחו"ל מכיוון שאצלם הרכב שווק ברמות גימור שונות מאשר בארץ GL/GLS.

5. מערכת ESP הותקנה ברכבים עם מנוע 2.0L כמדומני.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה על התשובות מרק!

מחר אני יעדכן מה רשום ברשיונות רכב לגבי קוד מנוע.

לגבי הESP, האם מישהו יודע אם ישנו דגם שנת 2001 מנוע 2.0 עם ESP? או שרק בדגמי הג'נרשיין.

נחמד לדעת שכבר בשנים האלה באוטו משפחתי קומפקטי היה כבר ESP.

פורסם

היה לי רכב כזה שיש לך המנוע מספק 102 כ"ס רכב מאוד אנין וחסכוני האמת עדיין יש לי ספר פרסומת השווק שלו

פורסם

יש esp במנועי 2.0 בשנת 2001 גם ברמת אבזור קומפורטליין.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תודה רבה לכולם!

בקשר לאמינות אין תלונות, האוטו אמין מאוד.

אי אפשר לומר על הרכב הזה חסכוני - שותה 1:9 בנסיעה משולבת הכי רגועה שיש.

פורסם
תודה רבה לכולם!

בקשר לאמינות אין תלונות, האוטו אמין מאוד.

אי אפשר לומר על הרכב הזה חסכוני - שותה 1:9 בנסיעה משולבת הכי רגועה שיש.

לי יש 99 1800 אוטומט אוכל לי ממה שאני חושב 1:7.8 ואני נוסע עד 90 קמש גג בדוק! אני משתגע מזה:(:(:(

• תוכן חדש...