Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זו הודעתי הראשונה פה,

יש לי C5 2002 מקורית עוד מעט 7 שנים אצלי עד כה ללא תקלות משמעותיות (טפו טפו)

לאחרונה אני רואה נזילת מים ממיכל המים של המגבים אך איני מצליח להגיע אליו

האם מישהו החליף פעם מיכל כזה? ואם כן איך אפשר לעשות זאת.

בנוסף קראתי כמעט את כל ההודעות שיש בפורום על C5 והייתי שמח לענות על כל שאלה שתישאל בעניין רכב זה, כשאני קניתי את הרכב מהסוכנות פשוט עברתי על כל סעיף במפרט של היצרן ובקשתי לבדוק שהוא עובד ותקין.

היו דברים שחידשתי גם ללובינסקי בתחילת חייה של הC5 שלי,

הייתי בין הראשונים בארץ שרכש את הרכב המדהים הזה (המשלוח הראשון שהגיע)

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

לא ממש מכיר את C5 , אבל סבירות יותר גבוה שהנזילה היא מהמשאבת מתזים שנמצאת בחלקו התחתון של מיכל זה.

אם יש לך יכולת להגיע אליה , בדוק קודם אותה. ייתכן שרק החיבור שלה עם המיכל רופף, לעיתים הגומיה שהמחברת ביניהם מתייבשת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

האם יש למישהו רעיון לפרוק המיכל מים????

לא רוצה לשלם מיליונים ללובינסקי

פורסם

השבוע החלפתי מנוע מתיזי מים לC5 במוסך המרכזי ולהפתעתי יצאתי בנזק של 240 ש"ח בלבד (100 המנוע והשאר עבודה) , כך ששווה לנסות .

פורסם

הבוקר בלובינסקי באר שבע דרשו ממני 600 שקלים להחלפת המיכל - 400 ש"ח המיכל ועוד 200 ש"ח עבודה וכמובן הפסד של יום עבודה,

עזבתי אותם ללא התיקון- אנסה לתקן בעצמי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז מצאתי זמן - הרמתי את האוטו למצב הגבוה ונכנסתי מתחת לטמבון הימני, הורדתי פלסטיקים והגעתי לתחתית של המיכל מים

הנזילה היא מהאטם של מנוע המגבים.

הבעייה היא שהמנוע בנוי מוזר, בתחתית מחובר צינור השאיבה ומשם הנזילה, אך אין אפשרות להבריג אותו החוצה.

מישהו יודע איך אפשר להוציא אותו מהמיכל ולהחליף את האטם?

זה באמת לא מוצדק לתת 600 ש"ח על אטם נוזל.

פורסם

יש לנו מומחה לסיטרואן שמו איציק נ. ועוד מומחה בשם ארנון.

אחד בעלים של רכב כזה והשני מתקן רכבים כאלו.

תן להם איתות ואולי להם יהיו הפתרונים.

פורסם
אז מצאתי זמן - הרמתי את האוטו למצב הגבוה ונכנסתי מתחת לטמבון הימני, הורדתי פלסטיקים והגעתי לתחתית של המיכל מים

הנזילה היא מהאטם של מנוע המגבים.

.

מנוע מגבים או משאבה שיושבת על המיכל?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

סביר שהוא התכוון למשאבת המתזים (ראה הודעתי מס' #2)

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הכי טוב שתעלה תמונה של המקום ואז ניתן לראות אם המיכל דומה לשאר הסיטרואנים ששם פירוק המשאבה הוא במשיכה החוצה ואז מסביב לחור יש גומייה שעלתה לי שבוע שעבר 5 שקלים

גומייה עדיף לקנות מקורית כי ישנם מספר גדלים בשוק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מיד מעלה תמונה

וכמובן מדובר במנוע של המתזים

פורסם

מקווה שהתמונה מובנת

2מיכל מים.JPG

פורסם

זאת הגומייה שנוזלת, שלוף את המנוע בעדינות והחלף גומייה.

המיכל מאחורי הצינור השחור כן?

2%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C%20%D7%9E%D7%99%D7%9D.JPG

פורסם

איך לשלוף את המנוע?

האם הוא מוכנס (מוחזק) בלחץ?

האם להכניס מברג שטוח בין האטם והמנוע ולשלוף?

פורסם

לרוב הוא מוכנס בלחץ, לא הייתי ממהר להחדיר מברגים , אתה יכול לפצוע את הגומיה , או גרוע מכך, לפגום בפיה של הפלסטיק שמחזיקה את הגומיה.

עצה שלי (בשושו כן?) : שלוף את המתז, ייבש את האיזור טוב טוב , תעמיס דבק סיליקון (כמו של האטמים למיניהם) בין המיכל לגומיה ובן הגומיה למשאבה עצמה , החזר אותה בלחץ וחכה להתייבשות.

אתה יכול גם להשתמש במים רגילים ולחכות שהאאבנית תסתום את הנזילה , אך על זה לא כדאי להסתמך :wink:

(יש לך בעית נזילה קטנה , תתייחס אליה ככזו ותאלתר. לא בשביל כל דבר צריך לרוץ למוסך. קצת מעוף )

• תוכן חדש...