Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה נדרך וקופץ? זו הייתה שאלה תאורתית וכללית ובאה להבהיר נקודה מסויימת.

אתה למעשה לא מכחיש שהמדבקה היא לא מדד אבסולוטי, שינה צבע אז האחריות היא על הנהג, ויתכן שהגורם להתחממות כן קשור לתיקון. הגיע רכב עם מנוע לא תקין לאחר שהוחלף, לנו ברור שהוא התחמם עכשיו מה חשוב המדבקה אם שינתה צבע או לא, חשוב מה הגורם לכך ועפ"י זה יוחלט האם יש אחריות או לא. אז למה אני צריך את המדבקה בכלל?

פורסם
תודה דניאל,

איך אוכל לדעת אחרי פירוק כי ניתן לפתור את הבעיה בראש מנוע ? האם יש דברים כגון סימנים וכד' שהדיוט כמוני עם חוש טכני אמור אמור להבין?

כמו כן, האם יש המלצה למי לתת לשיפו. באיזור תל אביב ?

בברכה

אחרי התחממות כמו שציינת יתכן כי הצילינדרים עברו עוות והמנוע ירצח שמן לאחר חצי אובראול. יש אפשרות לחריטה או השתלת סליבים יבשים ובכל מקרה אולי זה יצא זול יותר מאשר מנוע מפירוק. צריך לחפש שריטות על דפנות הצילינדרים או סימני כוויות חום סגולות/חומות.

לגבי המשאבה, התופעה מוכרת וסביר להניח שגם זו שתגיע עם המנוע תגלה את אותם הסיפטומים כך שאל תתפתה לעסקה הזו. עדיף להחליף לחדשה או לחיות עם התקלה.

אהבתי את הרעיון של המדבקה התרמית....:idea:

פורסם

תודה רבה,

בקיצור, אם הבנתי נכון מ - 3 דעות, זה לשפץ ראש מנוע.

דברתי עכשיו עם המוסכניק שלי, הוא אמר לי כי לדעתו המנוע מאוד התחמם ונכנסו מים לצילינדרים ולכן לדעתו לא כדאי לשפץ ראש מנוע.

כמו כן אמר לי כי אמנם יש אחריות אבל רק לראש מנוע, אבל מה יקרה אם אחרי שירכיב את הראש, המנוע יוציא עשן וכד', ואז לא תהיה לי ברירה אלא להחליף מנוע. שאלתי אותו מתי כן מתקנים ראש מנוע? הרי תמיד המנוע מתחמם ונכנסים מים למנוע כשהאטם הולך, לא ?

סכמנו שנפתח מחר את הראש ונבדוק.

האם יש דרך נוספת (מלבד בדיקת שריטות) לדעת האם לשפץ את הראש, או להחליף מנוע ?

האם שיפוץ הראש משמעותו שיוף והחלקת הראש + אטם ?

כמה אמור לעלות שיפוץ ראש המנוע ?

ושוב, תודה לכולכם.

שבוע טוב

פורסם

****לטובת הגולשים, תוכן ההודעה נמחק עקב שימוש מופרז בנקודות וחוסר בסימני פיסוק, מה שהקשה מאוד על הבנת הנקרא - הנהלת הפורום****

• תוכן חדש...