Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פקח

שוטר

איזור קנס מוגדל

חוסם משהו ? (לפעמים זה לא סתם אדום לבן)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שוטר.

לא קיבלתי קנס אבל יש סבירות שכן לכן אני כבר מתכונן מראש.

מדובר על רחוב שתמיד מלא מבחינת חנייה,ובסוף יש מעגל תנועה כזה עם אדום לבן,ותמיד כש אין מקום בלילה חונים שמה.(המעגל הוא דיי גדול ככה שאין חסימת כלי רכב או משהו אפילו משאית עוברת).

שמתי לב (אתמול היה האירוע) שבא שוטר ביונדאי (סמוי יענתו) אבל עם מדים,

אני כבר הייתי בתוך הרכב ממש שניה לפני נסיעה לעבודה,נעמד מאחוריי,רשם איזה משהו והסתכל עליי במבט לא הכי משמח הלך לבית כלשהו(גם השאיר את הרכב שלו על אדום לבן ויש לי תמונות להוכיח זאת!)

ונסע,לא נתן לי שום דוח ושום כלום.

אגב לא רק אני חונה שמה,אני לא מצדיק שזה הדבר הנכון לעשות אבל עדין.

עכשיו השאלה היא,יכול להגיע דוח מסוג זה גם בדואר?:arrow:

שוב תודה.

פורסם

זה שאדון שוטר חנה על אדום לבן , לא יפטור אותך מקנס , פה זה לא אמריקה, מה שכן תוכל לעשות זה להגיש תלונה נגדו.

אני מאמין שאם הוא היה רוצה לתת לך קנס , הוא היה עושה זאת במקום .

לשאלה שלך, תיאורית יכול להגיע דו"ח, מעשית : בד"כ השוטרים יבקשו ממך לעזוב את המקום, ואם לא תשמע להם אז הם יתנו לך דו"ח

לא נשמע לי מהסיפור שלך שהוא בא לאכוף, ונקרא לי שאתה יכול לישון בשקט.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...