Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ICE SYNTHETIC LIQUID POLISH

hagai_al
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו מוצר וקס חדש של טרטל וקס. הוא נוזלי והוא ניתן לשימוש על כל חלקי המכונית כולל פנסים ופלסטיקים וגומיות. הוא לא משאיר סימנים לבנים ואני בדקתי את זה. הוא פשוט מתייבש ונהיה שקוף ולא משאיר לכלוך לבן על הפלסטיקים השחורים וגם לא על הפלסטיק של הפנסים. ( זה ממש מצויין העניין הזה שכן אפשר להתפרע על האוטו ולא לדייק על המילימטר ואני לא יודע אם יש עוד ווקסים כאלה )

אסור להשתמש על זכוכית.

לא רשום עליו אם הוא מתאים לצבע מטאלי או לא . הוא כנראה מתאים לכל צבע.

אני ניסיתי אותו על צבע מטאלי ירוק שיש לי ברובר קבריולט על המכסה מנוטע שצבעתי מחדש אצל פחח.

אני לא יודע מה החסרונות שלו אבל היתרון שלו הוא שלא צריך למרוח בצל או על משטח קר ...ניתן למרוח בשמש ישירה וכל משטחים חמים בגלל שהוא סינטטי (זה מה שרשום עליו).

כמובן שלא ראיתי אותו עד היום בארץ ..קניתי אותו בארה"ב והוא מגיע עם מטלית מיקרו פייבר.

מישהו מכיר את הווקס הזה? מישהו השתמש בו פעם?

רכשתי עכשיו איביזה 2008 שחור מטאלי ואני מתלבט אם להשתמש עם הווקס הזה או לקנות ווקס טפלון של CAR PALN או של DU PONT הגרמנית.

אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בעניין.

פורסם

בדקתי במחסן עכשיו וש לי שם גם ווקס של טרטל ווקס בבקבוק השפרצה וקורים לה MINUTE WAX .

אז תה אני זוכר שקניתי באוטו דיפו ב-60 שקל והשתמשתי אני ושב פעם אחת על הרובר . אחרי זה כבר לא היה לי כח בשבילה כי גם ככה הצבע שלה דהוי.

מישהו ניסה פעם את הווקס הזה? כתוב על האריזה שלא צריך להמתין לייבוש אלא להשפריץ ולנגב כמו באולמות תצוגה.

רק צריך לשטוף את האוטו ואחרי זה להשפריץ תווקס הזה ולנגב וזה הכל.

מישהו ניסה? מישהו יכול להמליץ עליו?

תודה

פורסם

הווקס טפלון של דו פונט לא רע בכלל, אבל קשה להסירו - מתייבש מהר מאוד (בעיה שמוכרת דווקא אצל טרטל).

אני ממליץ על QMI או על ה-Carplan Autofinish.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בדקתי במחסן עכשיו וש לי שם גם ווקס של טרטל ווקס בבקבוק השפרצה וקורים לה MINUTE WAX .

אז תה אני זוכר שקניתי באוטו דיפו ב-60 שקל והשתמשתי אני ושב פעם אחת על הרובר . אחרי זה כבר לא היה לי כח בשבילה כי גם ככה הצבע שלה דהוי.

מישהו ניסה פעם את הווקס הזה? כתוב על האריזה שלא צריך להמתין לייבוש אלא להשפריץ ולנגב כמו באולמות תצוגה.

רק צריך לשטוף את האוטו ואחרי זה להשפריץ תווקס הזה ולנגב וזה הכל.

מישהו ניסה? מישהו יכול להמליץ עליו?

תודה

יש לי אותו גם כן, השתמשתי בו כמה פעמים, אבל אם אתה משתמש בחומר שטיפה עם תוספת ווקס כדוגמת ZIP של טורטל אזי הMINUTE WAX לא ישפר לך. לפחות אני לא הצלחתי לראות הבדל בין לפני ואחרי. בשביל ווקס איכותי צריך להתאמץ

פורסם

בכל מדינה בעולם לא קוראים לווקס ווקס אלא פוליש. הם בעצם מתכוונים לווקס.

כדאי שתדע דברים כאלה אחי ככה תוכל לחפש אותם באיביי . באיביי לא רשום ווקס WAX אלא POLISH .

פורסם

אהלן

הייתי השבוע ב"אהרון שיווק" אלו שמייבאים את מוצאי קארפלאן.

לפי מה שהמוכר הסביר לי מדובר בציפוי שעושים לאחר ווקס.

לא קניתי כי לא היה עלי מספיק כסף, אולי בפעם הבאה. :)

ואוראל, אני השתמשתי בדופונט, ולא היה לי בעייה כל כך להסיר אותו...ז"א הוא לא הכי קל להורדה אבל לא שבר לי את הידיים כמו הטרטל. נתן תוצאות מעולות על 4 מכוניות שונות כבר.

אני חושב שהוא מעולה, אבל לדעתי אוטופיניש יותר טוב ממנו.

פורסם
בכל מדינה בעולם לא קוראים לווקס ווקס אלא פוליש. הם בעצם מתכוונים לווקס.

כדאי שתדע דברים כאלה אחי ככה תוכל לחפש אותם באיביי . באיביי לא רשום ווקס WAX אלא POLISH .

ואם אני רוצה רק פוליש ולא ווקס? :shock: איך אני אמור לדעת מה זה?

פורסם

איתמר תודה, אני מכיר את זה אבל קראתי שוב בכל מקרה.

פוליש ו-ווקס הם שני דברים שונים בתכלית, וקס נועד לשימוש אחרי הפוליש ופותח השירשור עירבב בין שניהם ובין השמות שלהם והוא בעצם סותר את מה שרשום בשרשור שמדריך איך לשמור על צבע הרכב בפנאטיות. אולי זה רק אני, אבל עדיין זה לא ברור כי לא מתייחסים פה לזה שלפוליש ולווקס יש תפקידים שונים לגמרי.

• תוכן חדש...