Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי, אין לך על מה להצטדק. כל הורה יעשה הכל כדי להגן על ילדיו. ההפך, החלטתך אמיצה מאוד. לעזוב בית, סביבה מוכרת זה לא פשוט בכלל אבל מצד שני, ילדים זה ערך עליון ועליהם צריך להגן בכל דרך אפשרית.

המציאות בדרום מאוד קשה ואין לשפוט אף אחד שעובר דירה מסיבה כזאת או אחרת.

אייל, דבריך לא במקום ואין מקום להשוואה בין מלחמת המפרץ לבין הלחימה שמתנהלת כיום.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אני עובד באשקלון ואין לי שום כוונה להעביר את העסק מכאן או להפסיק לעבוד פה.

אני יכול להישאר ולהילחם פה עד טיפת דמי האחרונה אבל הבנות שלי מעל לכל.

מחזק אותך.

אני אישית גם הייתי מעביר את העסק שלי משם,

אבל זה אני, והתפיסה שלי היא שאני לא מוכן למות בשביל שום דבר, כרגע לפחות.

הכי קל לשפוט מרחוק, בלי התעמקות, ובלי שום השלכה על דברייך. מה שאדם עושה במצב אמת זה מה שנחשב, לא על המקלדת בקארז פורום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שי הבעיה היא שהטילים האלה יכולים להגיע גם לאזור של גדרה בסופו של דבר וזה עניין של זמן, אם אתה לא מתכוון לעבור לרחובות וצפונה קח בחשבון שבעתיד אולי תאלץ שוב לעבור יותר צפונה.

בגדרה מחירי הדירות לא נמוכים בכלל בחלקה הדרומי והחדש שלה, קח את זה בחשבון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תראה שי , אני חזק בטווח הקאסם וממש אנטי לקום וללכת( באופן אישי ) , אבל אתה עשית מעשה חכם.

כי אתה ההחלטת שאתה לא תהיה חלק מהמצב ההזוי הזה ,והבנת שבאותו יום שאשקלון נכנסה לטווח , היא לא תצא ממנו...

כי לאף אחד שם למעלה לא אכפת...

טיל פי טיל שם , הרוג פה ושם , עשרות אלפי תושבים בחרדה( עכשיו מאות )...שטויות...העיקר שנהיה הומניטריים.

אני שמח בשבילך שמכרת את הבית במחיר שרצית ושיש לך את האפשרות לקום וללכת.

( יש לי משפחה ביישוב שתולים , מאוד מרוצים, שווה בדיקה... )

לוטוס , תמחק מהר את מה שכתבת , אין לך מושג בכלל על מה אתה מדבר.

קונדסון , לדעתי להעתיק את העסק שלך למקום אחר זאת ממש תבוסתנות , אבל אתה צודק , תיאורטית לא שווה אפילו את החלקיק של הסיכון , בתאכלס גם באשקלון וגם בשדרות יש המון אנשים שזה "הבית" בשבילם.

זה ממש פתטי שעיר כמו אשקלון צריכה לסבול מהאיום הזה , שדרות עוד מילא , ישוב שהוא פשוט על גדר המערכת...( לא מצדיק , אבל הגיוני יותר ).

אבל אשקלון?

• תוכן חדש...