Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר אמרו לך לגשת למוסך, כי לא כל הבעיות פתירות ע"י התכתבות. לא ניתן לדעת מעל לדפי הפורום מה יש לרכב שלך. גש למוסך של קרסו או למוסך כללי שיודע להתעסק ב 306, שם יאבחנו לך את הרכב, ושלום על ישראל. ידעו מה הבעיה.

רק תחזור לעדכן! :wink:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הבעייה חזרה. הייתי במוסך חיברו לסורק. מצאו שהשסתום קניסטר היה מנותק (אני ניתקתי וחיברתי אחרי שהבעיה חזרה אז לא רלוונטי). גם אמרו משהו לגבי חיישן למדנה אם אני לא טועה אבל גם כן בעייה שלא מפיעה קבוע. כמובן סיפרתי לגבי הואקום ולא ידעו לתת לי הסבר לגבי מיקומו של נשם או לגביי קיומו.

חשבתי על פתרון . לקנות נשם למיכל שמיעד לאופנועי שטח שהוא צינור גומי עם שסתום חד כיווני בסוף ולהתקין אותו איכשהו על המכסה. פשוט אין לי כוח שהאוטו ישתגע לי מדי פעם מתי שבא לו. מה אתם אומרים?

פורסם

יש חדש. הקטע עם הנשם עובד , אומנם לא נוצר ואקום אך המנוע מזייף בסרק. החלפתי מכסה לאחד מקורי (מה לעשות את הקודם הרסתי). ניסיתי עכשיו עוד פעם לראות איך הרכב מתנהג ומצאתי אפשרות לבעייה. השסתום קאניסטר לפעמים נפתח ונשאר פתוח ללא שום תיקתוקים. הוא נשאר פתוח אפילו שהמנוע כבוי ,והוא נסגר רק ברגע שנותנים לו כמה מכות קלות. ראיתי את זה עכשיו כיוון שהתקלה הופיעה לראשונה זמן קצר לאחר הדלקת הרכב. מה אתם אומרים המצב תקין? יש מצב שהוא זה שגורם לכל בעיית הואקום?

• תוכן חדש...