Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חצי שנה קניתי סובארו גאסטי 93 מנוע 1200 הזרקה, ידנית.

מיד ראשונה עם 80,000 ק"מ וספר טיפולים מסודר מהחברה.

קניתי את הרכב מעל המחירון..יש כאלה אמרו שאני פריאייר..אני לא חושב.

היום יש לרכב 97,000 ק"מ ותודה לאל מאז שהיא אצלי שום תקלה לא היתה.כלום.רק טיפול שגרתי עם שמנים איכותיים.

טסט עבר חלק על הפעם הראשונה.

חשבתי לשפר קצת את הנוחות..

1.האם החלפת בולמים ישפר את המצב משמעותית? ואם כן איזה ומה העלות?

2.חשבתי לשים 2 כיסאות קדמיים מפירוק של דייהטסו סיריון ממודל 2007 (יש הרבה שנהרסו בתאונות). -האם אפשר להתאים?

3.איזה צמיגים מומלצים שיהיה להם אחיזה טובה על הכביש וגם שיהיו נוחים ואמידים ולא יקרים יותר מידי. (עד 1200 ש"ח לסט).

תודה למי שיטרח לענות.

גאסטי 1.jpg

פורסם

כמה שאלות:

מה תקציבך?

כמה זמן אתה מעונין להשאר עם הרכב?

ג'אסטי היא בכל זאת לא אוטו ספורט רצחני אבל אם אתה רוצה לשפר את נוחות אתה יכול להתחיל בכיסאות,תצטרך גם מתאמים ומסילות שהכיסאות ישבו טוב באוטו.

בולמים וצמיגים מעבר לנוחות אלה חלקים בטיחותיים ולכן מומלץ להחליפם במידה ושלך לא תקינים

ב1200 שקל אתה יכול להביא סט צמיגים שיספק את הסחורה . קנה צמיגים מחברה מוכרת ,פירלי ,פלקאן,גוד-אייר,מישלין,דנלופ,בריג'סטון,קונטיננטל. וכמובן בדוק את תאריך היצור.

סע בזהירות שמור עליה ועל עצמך!

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

את הרכב קניתי מיד ראשונה..בכל מקרה אני לא מתכוון למכור אותו לעולם. הוא ישאר אצלי עד הסוף.

בגלל זה שווה לי להשקיע..במיוחד שעושים עליו הרבה ק"מ.

הבולמים שלי תקינים..אבל שמעתי שיש בולמים איכותיים יותר שמשפרים את הנסיעה. מישהו מכיר? עלות?

התקציב :

זוג מושבים מסיריון 07 + עבודה - 800 ש"ח.

סט צמיגים - 1200 ש"ח.

בולמים - עד 1500 ש"ח. (רק אם זה ישפר בצורה משמועתית)

סה"כ אני מרוצה מאוד מהרכב,אמין מאוד מאוד וזול לאחזקה. (שום תקלה בזמן שהוא אצלי).

פורסם

היי, לג'אסטי שלך יש צמיגים 165-65-13, אני בספק מה תוכל למצוא במידה הנ"ל שלא הגיע מסין או מישראל (אליאנס).

לגבי הכסאות: אני בזמנו רציתי להרכיב אצלי כסאות של 206, אפילו קיבלתי מאלון חלווה צמד כסאות, שלא הצלחתי להרכיב ברכב והם הועברו אחר כבוד ל205 של חבר טוב.

הסיבה שלא הצלחתי להרכיב:

רוחב כללי, והמרווח שנשאר לרגליים בין המושב להגה, בגלל שהכסא של הג'אסטי ממש מחוסר ספוג, וכל כסא שתשים מרכב חדיש יהיה יותר גבוה, תווצר לך בעיה.

קח בחשבון את הדברים האלו לבדיקה לפני שאתה קונה כסאות של סריון מפירוקים.

בהצלחה :)

כמו כן, מומלץ לבדוק את המצב הכללי של הרכב מבחינת חלקי פרונט, חגורת הנע וכל מה שמסביב, יש תופעה לא להחליף חלקים כאלו ברכבים ש"לא נסעו הרבה", חבל שתיקרע לך חגורה וילך ראש מנוע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה זה חגורת הינע? אין לרכב הזה רצועת טיימינג..

הוא טופל כל שנה במוסך של סובארו.

(ראיתי בספר טיפולים שהיו טיפולים שגרתיים כל השנים..מידי פעם ברקסים,כוון שסתומים אבל לא יותר מזה).

לרכב מאז שהוא אצלי אין שום בעיות.

פורסם

נעים להכיר, רצועת טיימינג בג'אסטי, תלויה על המראה לצד רצועת אלטרנטור/מזגן.

זו אמנם סובארו, אבל לא DL, אז יש רצועת טיימינג :)

אגב, ככה צריכה להראות ג'אסטי:

norm_BCAB2538E1A2433EB33DB092E5795629.JPG

IMG_0392.jpg

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
את הרכב קניתי מיד ראשונה..בכל מקרה אני לא מתכוון למכור אותו לעולם. הוא ישאר אצלי עד הסוף.

עד הסוף....הסוף של מי?

פורסם

עוד הפעם אני רוצה להבין.

בסובארו גאסטי 93 מנוע 1200 הזרקה יש רצועת טיימינג?

כל כמה ק"מ/זמן צריך להחליף אותה?

לא ראיתי בספר טיפולים שהחליפו דבר כזה מעולם,הזקנה שקניתי ממנה לא חסכה מהרכב כלום והשקיעה הרבה כסף בחלפים מקוריים כל הזמן והחליפה מראה פנימית מקורית חדשה ועוד כל מיני דברים רק מקורי לא מאמין שהיא חסכה על רצועת טיימינג.

לסיכום:יש או אין רצועת טיימניג בגאסטי 93 מנוע 1200 וכל כמה זמן/ק"מ יש צורך בהחלפה.?

פורסם

אממממ. נתחיל מזה שלא שמעתי אף פעם על סובארו ג'סטי הזרקה. מה גרם לך לחשוב שהאוטו הוא הזרקה?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

מחזיק קטלוג של ג'סטי 93. (קטלוג מי דצמבר 92)

המנוע עם קרבורטור (גם 1000 וגם 1200)

לפי ציור של מנוע 1200 חתוך/שקוף רואים ברור שיש בו רצועת תזמון. (מגן מכסה אותה באופן מלא).

פורסם

חברה. לגאסטי 93 שלי יש הזרקת דלק. זה אין ויכוח. יש מעט דגמים בעיקר בשנתונים 93-94 שהגיעו עם הזרקה.

לגבי רצועת הטיימינג כל אחד אומר משהו אחר..אני יתקשר מחר למוסך סובארו ונברר.

מנוע 1000 הגיע תמיד עם קרבורטור.

מנוע 1200 הגיע בהתחלה עם קרבורטור וב 93 קיבל הזרקה.

פורסם
היי, לג'אסטי שלך יש צמיגים 165-65-13, אני בספק מה תוכל למצוא במידה הנ"ל שלא הגיע מסין או מישראל (אליאנס).

בהצלחה :)

כמו כן, מומלץ לבדוק את המצב הכללי של הרכב מבחינת חלקי פרונט, חגורת הנע וכל מה שמסביב, יש תופעה לא להחליף חלקים כאלו ברכבים ש"לא נסעו הרבה", חבל שתיקרע לך חגורה וילך ראש מנוע.

1.לגבי הצמיגים - כל החברות הטובות מאירופה מוכרות צמיגים במידה הזאת (קלבר,דנלופ,גודייר,קונטינטל ועוד).

תבדוק אפילו באתר : http://www.tires4u.co.il ,פעם הבאה לבדוק לפני שרושמים.

2.לגבי רצועת טיימינג - אין בגאסטי רצועת טיימינג ,יש רצועה מברזל שלא מחליפים אותה לעולם.

ולאותם כל החכמולוגים שאומרים שאין גאסטי מוזרקת .תבדקו שוב לפני שאתם מטעים אחרים.

פורסם

פוקוס04, סתם שתדע, המחירים ב-tires4u הם חסרי כל פרופורציה. בפועל המחירים בפנצ'ריות יהיו בד"כ הרבה יותר זולים, אבל מה שכן, במחירון הזה אתה יכול לקבל מידע מדוייק על הדגמים והמידות.

רצועה מברזל = שרשרת טיימינג.

• תוכן חדש...