Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקת GUARD LS-635 השתגעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

היום בשעה טובה (או שלא) התקנתי את האזעקה , מרגע שחניתי את האוטו היא התחילה לצפצף כל בערך 40 דקות , גם כשלחצתי על הלחצנים 1 ו 2 היא נעצרה לשנייה והמשיכה לצפצף. רק כשירדתי לאוטו , (5 קומות עם מעלית) פתחתי עם המפתח הכנסתי לסוויץ ולחצתי על הלחצנים היא הפסיקה .

וחוזר חלילה כל 40 דקות בערך , מזלי שיש לי אזעקה מקורית(מדובר בפולו 2002) אז בינתיים ניתקתי את הסירנה של הגארד עם המפתח לחצתי על פתיחה והדלקתי את המקורית . כרגע הגארד על מצב של מנעול פתוח ,אבל הוא מראה לי שיש דלת פתוחה, למרות שאין ובדקתי.

יש לי הוראות מקוצרות בעברית שלא באמת מסבירות על כל האופציות באזעקה , שכחתי את ההוראות המפורטות באנגלית אצל המתקין.

ואם זה לא מספיק, אז האוטו רגיש לכל מכה קטנה על השימשה הקדמית

כשהתקנתי, המתקין הראה לי איפה הגלגל שיניים של הרגישות, ניסית על שני המצבים הקיצוניים ועדיין מכה קטנה על השמשה מפעילה את האזעקה .

למישהו יש רעיון/קישור להוראות מפורטות של האזעקה?

(אני כותב לאחר שבדקתי בגוגל וחיפשתי באתר בעיות דומות)

פורסם

לי יש אזעקה של רב בריח - MVP 635 (אולי זו אותה אחת)

יש לי גם בעיה , האזעקה שלי משתגעת. נחש מה ? כנראה הנורת שבתאורת הסלון גורמת לי לקצרים וזה מה שמשגע את האזעקה. אני עדיין בתהליכי בדיקה של הנושא (המח של האזעקה נשלח לבדיקה והוא יצא תקין, אני צריך לקבל אותו חזרה השבוע) .

מה שאני בא לומר, בדוק האם יש לך משהו שגורם לקצרים. תתחיל במתגים בדלתות, בדוק תאורת סלון.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

היום הייתי אצל המתקין, הוא החליף לי את החיישן רגישות והראה לי איך לכוון אותו, בינתיים האזעקה כבר ציפצפה פעמיים ללא סיבה...

אני משתגע כבר.

מה גם, שההוראות בעברית לא מקיפות בכלל!

אז עכשיו אני עובר על ההוראות באנגלית ושובר שיניים!

אם למישהו יש את ההוראות המפורטות בעברית אני אשמח לקישור/מייל עם ההוראות סרוקות בסורק

[email protected]

תודה מראש

תמיר

פורסם

ההוראות לא יעזרו לך יותר מידי.

אם בשלט מופיע לך דלת פתוחה גם אחרי שאתה לוחץ על נעילה

אז זה אומר שיש לך דלת פתוחה!!

תבדוק את הבגז',את המכסה מנוע.

ידוע לך לאיזה חוט המתקין חיבר את המכסה מנוע??

תראה שלא דולק לך בבגז' האור קבוע גם לאחר סגירה.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

הדלת פתוחה היה במצב שהאזעקה מנוטרלת

כשאני דורך את האזעקה אז אין לי את הסימן הזה

המתקין אמר שזה בסדר כי כשאני מנטרל את האזעקה אז הדלתות פתוחות(נעילה מרכזית).

פורסם

הבנתי..

עכשיו אם אתה מפעיל את האזעקה אחרי כמה זמן

היא מתחילה לפעול?

מה מופיע על השלט באותו הרגע?איזה סימן?

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

פורסם

בערך כל 40 דקות (לקחתי סטופר עכשיו כדי לראות אם ישנה מחזוריות קבועה)

מופיע לי סימן של דלת פתוחה , ואת הסימן של האזעקה

פורסם

אני רוצה להבין.

אתה מפעיל את האזקה ,יש סימן של מנעול סגור,וסימני הדלתות סגורות.

לאחר כ40 דקות האזעקה מצפצפת ויש סימן של דלת פתוחה?

אם כן אני רוצה שנעשה איזשהו " ניסוי" ביחד..

בהצלחה עופר

פורסם

סגור את כל הדלתות.

פתח מכסה מנוע ותפעיל את האזעקה-אם מופיע לך בשלט

דלת פתוחה(לא מכסה מנוע) אז רוב הסיכוי ששם הבעיה,ואז תצטרך לנתק את הכפתור

של המכסה מנוע.

תעשה את אותה הפעולה עם תא המטען.

דווח תוצאות

בהצלחה עופר

פורסם

עכשיו ראיתי שהמכסה של הטנק דלק היה פתוח (הוא נפתח בלחיצה עליו) הוא ננעל עם הנעילה המרכזית, אז יכול להיות שזה מה ששיבש ...

עשיתי גם ריסטרט למערכת

אז בינתיים אני אמתין בתקווה ללילה שקט, אם הוא יצפצף שוב אני אדווח .

תודה לעוזרים.

פורסם

אם הבעיה תחזור אז אני אעשה את הבדיקה על הדרך

לצאת לאוטו זה אומר לרדת 5 קומות...

אז בינתיים אני אחכה ...

• תוכן חדש...