Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני תמיד עם שתי ידיים על ההגה.(רק ככה אני באמת "נכנס" לתפעול של המכונית)

ואני לא מבין איך לנהגים במדינה הזאת יש בכלל בושה ללעוג לנהגים שנוהגים עם שתי ידיים, שכל נהג פה יותר מחורבן מהשני ויש פה תאונות על שטויות.על חוסר שליטה מובהק ברכב.

יוגב

פורסם

והנה מקרה שקרה זה עתה (לפני כ 30 דקות), שמצדיק אחיזה של ההגה עם שתי הידיים.

אני נוסע לי במהירות של כ-100 קמ"ש בנתיב השמאלי. לפני קורולה שחורה חדשה, במרחק בטיחותי בהחלט.

מתקרבים לצומת בו יש עוד שני נתיבים לפניה שמאלה.

הבחור מחליט כ-10 מטרים לפני הצומת שהוא רוצה לפנות, עכשיו.

הוא בולם בפתאומיות ובמהירות, ונעצר. כן, לא פונה שמאלה, אלא נעצר בנתיב שלי.

למזלי (או שלא) זו לא הפעם הראשונה שאני נופל קורבן (ויסלחו לי מנהלי הפורום) לטפשות המוחלטת של הנהג הישראלי הממוצע, חיפשתי שהנתיב הימני פנוי (כי תיארתי לעצמי שהוא כן יזוז שמאלה), תוך כדי שאני מבצע בלימת חירום אגרסיבית, וברחתי ממנו מטרים ספורים, לפני התנגשות שהייתה משאירה אותי ואת הנוסע עימי בבית חולים.

אם לא הייתי עם שתי ידיים על ההגה, לא הייתי מצליח להתחמק ולא הייתי כותב הודעה זו. יחד עם מספר קורסים, בלמים וצמיגים במצב תקין, ומודעות לא קטנה לסובב אותי, ניצלתי.

מיותר לציין שהוא לא זז ממקומו גם לאחר שעוד שני רכבים שהיו מאחורי ניצלו מתאונה ודאית.

סעו בזהירות.

!AWDSOME

פורסם

השבוע קרה לי מקרה דומה לזה שלך .

רק אצלי הפניה הייתה ימינה , המהירות של המכונית שלפני הייתי מינימום 50 . אני הייתי טיפה פחות אבל בערך אותו הדבר .

הנסיעה היא עירונית בכביש שהוא מעין נתיב וחצי + טיפה =) 2 מכוניות בלחץ .

הוא לא מאוטט אבל נמצא בדרך לפניה ימינה ואני אחריו (להפך ממנו עם איטוט) פתאום ללא שום סיבה מיוחד הוא עוצר את הרכב בבלימה חזקה (ב50 קמ"ש זה עניין של שניות) אני מייד אחריו לא במרחק גדול לוחץ גם חזק ברקס ומתפלל שלא יכנסו בי מאחורה .

נוטה סטיה קטנה שמאלה כדי לא להיכנס בו וזה שאחרי קולט את העניין והוא גם עוצר חזק אבל תוך כדי סטיה ימינה .

העניין נגמר בטוב , אבל אכ התפיסה של שני הידיים עזרה מאוד בהכוונה .

בסוף מסתבר שזה איש זקן שעצר בטעות , כן בטעות, לא שם לב בכלל למה שקרה , אחרי שנעצרו כל המכוניות הוא המשיך לנסוע כמו כלום .

זה שהייה אחרי המשיך לנסוע אחריו ודיבר איתו והסביר לו את המצב .

שמרו על עצמכם .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
מתעלק, באיחור, על השרשור:

האם למישהו מחברי הפורום יש את הספר "נהיגה טובה" של אברהם פורת ז"ל?

ברצוני להשאיל אותו במטרה לסרוק אותו-ולהחזירו שלם לבעליו.

(לאחר בירור במחלקת המנויים של מגזין "אוטו", אין להם עותקים נוספים של הספר, שיצא לפני כ-8 שנים)

תודה מראש,

יגאל.

אף אחד..?

שכחתי לציין בהודעתי המקורית: אשמח לקנות את הספר במחיר סביר (מחירו כשהיה חדש=סביר, לדעתי) או לדון על תמורה אחרת.

תודה מראש

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אני גם תמיד עם שתי ידיים. ממש נוח לי ככה, וזה בהחלט עוזר במקרי חרום.

עוד משהו שלמדתי בקורס נהיגה מתקדמת.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מה שאתה מתרגל אליו, נעשה לך נוח. אני התרגלתי לנהוג תמיד עם שתי ידיים על ההגה, וכשאני מנסה לנהוג עם יד אחת, יש לי דחף מוזר להחזיר את היד השניה להגה. לדעתי, זה המצב התקין.

חבר שלי, לעומת זאת, התרגל כבר מתקופת המלווה לנהוג עם יד אחת. כששאלתי אותו למה, הוא אמר שככה נוח לו (הוא נהג עם יד ימין, כשיד שמאל מונחת על הידית של הדלת, אחד המצבים הכי פחות נוחים, לדעתי). אחרי שהערתי לו על כך מספר פעמים, הוא התחיל לנהוג עם שתי ידיים, וכך הוא נוהג עד היום למיטב ידיעתי, אבל היה לו נוח מאוד לנהוג גם עם יד אחת, פשוט כי לזה הוא התרגל.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אחיזת הגה ספורטיבית ביד אחת זה יד שמאל בשעה 12 עם הכתף בולטת קצת מעל הסנטר

שליטה מובטחת !!

רצוי שהיד שניה תחזיק את השלט של המערכת שנימצאת 3 אינץ ממך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טעות בידייך בוריס, יד שנייה על ידית ההילוכים, אל תשכח כסא מושען עד המצב האחרון אחורה.

היה לי חבר שנהג ככה. כרגע הוא בשלילה והוא כבר לא חבר...

:-) just smile
פורסם
אהבתי :)

האימון הכי טוב להיפטר מההרגל של לנהוג ביד אחת, זה להסיר את ההגה כוח :twisted:

אביחי

ממש לא קשור.

אני נוהגת בלי הגה כוח כבר מעל ל-3 שנים ואין לי שום בעיה לנהוג עם יד אחת. אני פשוט לא עושה את זה כי זה מטומטם, והרגלתי את עצמי לנהוג ב-2 ידיים אחרי שעברתי קורס נהיגה מתקדמת.

אמנם לקח לי איזה חודש - חודשיים, אבל הצלחתי.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מה, לקח לך חודשיים לעבור את הקורס ?

:wink:

פורסם

דווקא לא, כי האשה הספציפית הזאת, עשתה בקורס דריפטים, תוך חצי יום, דריפטים הרבה יותר מרשימים מחצי מהגברים שם.

פשוט בגלל שהם הגיעו עם "ידע מוקדם", ויישמו הרבה פחות את מה שלימדו אותם שם,

והיא לעומתם הגיעה ויישמה בדיוק מה שלימדו, והחזיקה תוך כמה סבבים כבר כיכר שלמה.

כמובן שזה כאב מאוד לצמיגים של הרכב ובעיקר למי ששילם עליהם, אבל זה כבר נושא אחר... :shock:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דיי, זה באמת לא אמור לעניין אותנו השתלשלות העניינים אחרי המקרה עם הצמיגים

מאחר והנושא הגיע לפרקו

תמשיך

זה כאב ו...

פורסם

ביום יום נהיגה ביד אחת אפשרית גם בלי הגה מתוגבר, אבל בנהיגה ספורטיבית זה לא ממש אפשרי על המגבלות.

זה לא קשור לחוזק פיזי, זה כבר דיוק וזריזות של עבודת הידים.

אביחי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...