Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות מונית חדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי הולך על האוקטביה עם המנוע החזק (140 כ"ס) ו-DSG

אם זה לא נכנס בתקציב זה הייתי הול על הפולקסווגן ג'טה.

לא נראה לי שהמונדיאו עבר תקינה כמונית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה-DSG הוא גיר רובוטי (אין ממיר מומנט, אין איבוד כוח) בעל 2 קלאצ'ים להעברה מהירה וחלקה, לא ידוע לי על בעיות איתו

אבל אני יודע שעלות ההחלפה שלו אם יהיה צורך היא גבוהה מאוד יחסית לגיר אוטומטי פלנטרי רגיל

לאף אחד לא ידוע על בעיות איתו במכוניות רגילות , אבל כאן מדובר על מונית , כך שיכול להיות ששם צריך להזהר

בברכה יהודה

פורסם
אני הייתי הולך על האוקטביה עם המנוע החזק (140 כ"ס) ו-DSG

אם זה לא נכנס בתקציב זה הייתי הול על הפולקסווגן ג'טה.

לא נראה לי שהמונדיאו עבר תקינה כמונית.

כנראה שאתה טועה - בנס ציונה יש כמה מונדיאו שהן מוניות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לנהגי מוניות מאוד חשוב זמן האחריות על הרכב.

משיחה עם נהגי מוניות שמסיעים אותי לעבודה: המונדואו בינתיים נראה כעסקה מעולה אך אחריות לשנה או ל 100K בלבד.

האוקטביה הצורה החדשה לא אמינה כמו הקודמת בעיות בטורבו, גלגל תנופה ובגירים ידניים, כך גם בדגם סיאט טולדו החדשה אך הם נהנות מאחריות מורחבת לשנתיים ללא הגבלת ק"מ.

פורסם
עוד לא הצלחתי להבין למה כל נהגי המוניות קונים מרצדס , VW - חשבתי שבתור עסק המטרה היא

להרויח הכי הרבה ולהוציא הכי מעט , וכפי שהרבה יודעים כל תקלה הכי קטנה שם צריך לשבור תוכנית חיסכון

כשאתה תצטרך להעביר ~10 שעות ביום במונית - אתה תבין למה הם רוצים רכב איכותי עם מושבים נוחים.

ד"א, כבר יצא לי לראות כמה וכמה מרצדס S320 חדשות. מה תגיד עליהם? :shock:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מונית S320 כניראה זה דגם D עם מנוע דיזל V6 - מומנט בטוח לא חסר לו.

זה בטח מונית VIP או משהו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
דוד שלי נוסע על פאסאט סטיישן והוא מרוצה מאוד מהרכב.

לפי מה שהוא אמר:

1- המרצדס לא מאוד אמינה (היה לו C קלאס דור קודם וE CLASS) אותן החליף.

2- כשצריך שירות, אתה יכול לבזבז שעות במוסך. וזמן במוסך = פחות זמן עבודה.

בקשר לסעיף השני אני לא יודע איפה הוא היה עושה את הטיפולים אבל השירות למוניות מרצדס במילר בחיפה פשוט מצויין.

נתחיל מזה שיש מחלקה שלמה שמטפלת רק במוניות כדי שהטיפול/תיקון יהיה מהיר והרכב יוכל לחזור לעבודה בהקדם.

שנית האחריות שמרצדס נותנים כוללת את הכל מא' עד ת' כל דבר שצריך להחליף בשנתיים של האחריות מחליפים בלארג'יות .

פורסם

בנוסף יש לציין לטובה את השרידות של המרצדס לאורך שנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם כבר מדברים על מוניות, ראיתי בארץ כמה מוניות אנגליות (ככל שזכור לי הן נקראות LTI). רכב ניראה חמוד מאוד ואם הייתי צריך לבחור באיזו מונית לנסוע (בתור קליינט), כניראה הייתי בוחר את זאת.

פורסם

ל-alfa164TS אולי אתה היחיד שהיה רוצה לינסוע באחת כזו, אבל בתרד זה שואלים עם הייתה קונה אחת כזו?

אז למה להציע סתם הצעות.

פורסם

יש כמה מוניות כאלה בתל אביב וראיתי גם בחיפה. אם הייתי רוצה מונית אולי הייתי קונה כזאת. אבל אני לא נהג מונית.

העניין שרכב הזה נולד להיות מונית.

• תוכן חדש...