Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות מונית חדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש מבצע למוניות בקאיה (משהו כמו 10K הנחה + כל מיני צ'ופרים), אין לי מושג מתי המבצע נגמר לכן אני מציע לך לבדוק מהר.

ידוע לי שהאחריות על קאיה מג'נטיס היא:

200K ק"מ על כל האוטו (אם אני זוכר נכון, או 200K או 3 שנים)

לאחר מכן, עוד 200K על הגיר והמנוע (השתתפות שלהם עד 4,000 ש"ח)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנהג מונית 200K ק"מ זה ממש מאט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סקודה אוקטביה זה רכב מעולה למונית אך לא עם גיר אוטומטי , אם כן אז רק ידנית (בלאי גבוהה בגיר האוטומטי).

יש את המונדאו החדשה שהיא אחלה רכב ויש כבר הרבה מוניות כאלה .

אפשרות נוספת זה VW Jetta שזה רכב מעולה .

פורסם
סקודה אוקטביה זה רכב מעולה למונית אך לא עם גיר אוטומטי , אם כן אז רק ידנית (בלאי גבוהה בגיר האוטומטי).

יש את המונדאו החדשה שהיא אחלה רכב ויש כבר הרבה מוניות כאלה .

אפשרות נוספת זה VW Jetta שזה רכב מעולה .

פותח השרשור ביקש בפרוש אוטומט כי לאביו נמאס מהגיר הידני-את האמת-בצדק!...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
עוד לא הצלחתי להבין למה כל נהגי המוניות קונים מרצדס , VW - חשבתי שבתור עסק המטרה היא

להרויח הכי הרבה ולהוציא הכי מעט , וכפי שהרבה יודעים כל תקלה הכי קטנה שם צריך לשבור תוכנית חיסכון.

ראיתי בזמנו בת"א מונית סובארו B4 אשר הוסבה לגז - לדעתי שילוב מנצח (גם בלי הגז).

מכמה וכמה שיחות עם נהגי מוניות ,נאמר לי שאפשר להחליף הכל אבל הגב שלך יישאר איתך כל החים ולכן לחלק לא קטן מנהגי המוניות לא אכפת להוסיף עוד כמה שקלים בשביל לעבוד עם e class לדוגמא.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...