Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות מונית חדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אבא שלי הוא נהג מונית.

והוא רצה שאני יתעניין וישאל איזה מונית חדשה שווה לקנות.

עכשיו ככה, לאבא שלי יש מונית סיאט קורדובה 2007 שקנה לפני כשנה ו 8 חודשים.

האוטו הוא ידני, ולאבא שלי זה כבר מאוד לא נוח וכואב.

הוא חשב והחליט למכור את הרכב.

עכשיו הוא רוצה לקנות רכב חדש, מהחברה כמובן,הוא מחפש אוטומט.

עכשיו איזה מוניות יש לקנות אוטומט, שהוכיחו את עצמם כאמינות וטובות?

הוא התעניין וכנראה רוצה לקנות תסקודה,למרות שהוא שמע שיש בעיות בגיר.

בכל מקרה אשמח לשמוע הצעות ובעיקר מאנשים שטובים ומבינים בעניין הזה.

תודה רבה לכולם.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ברור מהודעתך מה אביך מחפש ברכב מלבד היותו אוטומטי.

עוד יותר לא ברור מה התקציב לרכישת מונית.

כתוב בדיוק מה הוא מחפש ברכב ומה הוא תקציב הקנייה ואשתדל לספק תשובה יותר עניינית.

מראש לפי דיעה אישית והכרות עם מספר בעלי מוניות מונית מרצדס נחשבת אמינה אך האמינות עולה כסף.

פורסם

דוד שלי נוסע על פאסאט סטיישן והוא מרוצה מאוד מהרכב.

לפי מה שהוא אמר:

1- המרצדס לא מאוד אמינה (היה לו C קלאס דור קודם וE CLASS) אותן החליף.

2- כשצריך שירות, אתה יכול לבזבז שעות במוסך. וזמן במוסך = פחות זמן עבודה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמה חשוב לו חסכוניות בדלק ? גודל של המונית עצמה ?

עובד שלנו מתחיל עכשיו לעבוד כנהג מונית ושוקל שיקולים דומים בין קיה מג'נטיס, פולקסווגן פאסאט, שקודה אוקטביה DSG או (לפי מה ששמענו) להמתין לפורד מונדיאו שיגיעו בהמוניהן לשוק המוניות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המונדאו החדשה אי איזה אוטו וגם יפה בלבן 8)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ברור שחשוב לו חסכונית בדלק, אבל כמובן חובה אוטומט.

זה גם למה הוא מחליף.

אממ הוא אמר שהסקודה שהוא רוצה עולה סביבות ה 115 אלף, ויש החזר של קרוב ל 17 אלף.

ומרצדס אני מאמין שהוא לא רוצה להכנס לזה, היא מאוד יקרה וקשה לתחזק.

הוא דיבר על הסקודה, שני אנשים פה ציינו SUPERB ו DSG , לא יודע לאיזה מהן הוא התכוון.

ולחכות לפורד, הוא רוצה לקנות כמה שיותר מהר, ועד שהיא תגיע עמוק לשוק המוניות ותוכיח את עצמה.

הוא לא יחכה לזה. והתקציב שלו אני מאמין סביבות המקסימום זה 100 אלף.

פורסם

דווקא, משיחות שלי עם נהגי מוניות, חלקם מעדיפים מרצדס בגלל אחריות שהיא עדיפה על סקודה.

אני אישית מאוד אהבתי סופרב, למרות שה-E קלאס נוחה בהרבה יותר לפי טעמי, הסופרב הרבה יותר טובה מפאסט החדשה שאני די הזדעזתי ממנו (אוטו מאוד קופצני).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עוד לא הצלחתי להבין למה כל נהגי המוניות קונים מרצדס , VW - חשבתי שבתור עסק המטרה היא

להרויח הכי הרבה ולהוציא הכי מעט , וכפי שהרבה יודעים כל תקלה הכי קטנה שם צריך לשבור תוכנית חיסכון.

ראיתי בזמנו בת"א מונית סובארו B4 אשר הוסבה לגז - לדעתי שילוב מנצח (גם בלי הגז).

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

למונדאו החדשה אין ביכלל מיתחרות! גם בגודל,גם באיבזור וגם בבטיחות.

המונדאו יושבת על פלטפורמה של ה-S80 של וולבו,רק כדי שיהיה לכם יחס של מחיר,אז הדגם הפשוט עולה באירופה החל מ-180K ,כשבארץ הדגם המקביל עולה 147K , איך זה? אין לי מושג איך היבואן מקבל מהייצרן כאלו מחירים.

פורסם
עוד לא הצלחתי להבין למה כל נהגי המוניות קונים מרצדס , VW

מרצדס C עולה 160 לנהג מונית לאומת סופרב שעולה 140 אבל עם אחריות פחות משתלמת. כמו כן, מרצדס מכינה מכוניות מיוחדות לשימוש בתור מונית והריפוד שלהן עמיד יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי מה שידוע לי

אמינות של גירים אוטומטיים הייתה בעייתית באוקטביה הקודמת (אוקטביה Tour), ושם מדובר אך ורק על גירים פלנטריים (אוטומטיים רגילים) עם 4 הילוכים.

אגב הבעיה נפתרת בפתרון מקומי (ישראלי) ע"י חיבור שמן הגיר לרדיאטור שמוסיפים לרכב

צריכת דלק של אוקטביה 1.9 TDI היא בסביבות 15-16 ק"מ לכל ליטר (!)

אתם רואים B4 בנזין עם מנוע 2 ליטר וגיר 4 הילוכים מגיעה לצריכה כזאת?

ה-Superb מוחלפת כרגע (הדור הנוכחי מבוסס על פלטפורמה מוארכת של הפאסאט, ולכן היא מרווחת יותר, הדור החדש מבוסס על הפלטפורמה של הפאסאט הנוכחית)

ה-DSG הוא גיר רובוטי (אין ממיר מומנט, אין איבוד כוח) בעל 2 קלאצ'ים להעברה מהירה וחלקה, לא ידוע לי על בעיות איתו

אבל אני יודע שעלות ההחלפה שלו אם יהיה צורך היא גבוהה מאוד יחסית לגיר אוטומטי פלנטרי רגיל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...