Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?  

43 הצבעות

1. 1. איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?

• יום שישי , 29 לפברואר.
    • יום שישי 7 למרץ.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדם, נראה שאנחנו בכיוון הנכון. יש תקשורת עם העירייה, יש התארגנות של הפורום ויש את הלוגו.

עם זאת, ועל אף הכוונות הטובות שלך, אני חושב שכדאי לדחות את המפגש. לא נראה לי הגיוני שאתה

עושה את כל העבודה לבד, בעוד שכל ה-30 איש הנוספים שהתפקדו מצביעים ברגליים ומחכים שיגידו

להם לאן לבוא. מפגש בסדר גודל וחשיבות כזה צריך להיות מאורגן ומתואם מראש, ולא יום-יומיים, אלא

לפחות שבוע. אנחנו צריכים לדעת איפה בדיוק נפגשים, מתי ומאיפה יוצאות השיירות ואיך מגיעים לשם.

להזכירכם, זה לא "עוד מפגש" ברמת גן. אנחנו נכנסים לשטח אש ואין כאן מקום לאי-סדר או אי-ודאות.

לפיכך, אני חושב שכדאי להמשיך את התקשורת עם העירייה ואת ההתארגנות מעל דפי הפורום, לקראת

מפגש מוצלח יותר בעוד שבוע-שבועיים. (עדיף בעוד שבועיים, עקב השקת הרנו של בני ל. שנערכת בשבוע הבא.)

:-(

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים לאחר תגובתו של Derish

אני מצ"ב תמונה שחבר ככה עיצב ע"פ הלוגו המקורי ומקווה שתיהיה התעוררות! (חוות דעתכם חשובה ואף הצעות אם יש)

(במידה ולא תיהיי היענות עד מחר בצהריים לא יופקו המדבקות בשל חוסר זמן / ועד הערב לסגור את כל נושא המפגש כי לא נחכה לרגע האחרון ובסוף נצטרך לבטל ולדחות)

carsforum656.jpg

:roll:

פורסם

גם אם נדחה אותו , זה יהיה הכל לטובה =) בסוף יהיה מפגש והוא יהיה ברמה .

אל יאוש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני מאוד תומך בהצעה לדחות את המפגש.

דוגרי אני יגיד באמת די מפחיד עכשיו לבוא לשם, וגם אם נמצא מחסה האוטו יכול להפגע, ולא נראה לי שביטוח מכסה דברים כאלה, במיוחד במצב שלי שאין מקיף בכלל.

אם לא ידחו בסוף אני עדיין יגיע.

אוהב אותכם שדרות תהיו חזקים!

פורסם

אדם. כתבתי. אני לא יכול להגיע. אני באילת ממחר עד יום ראשון. (עבודה)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
חברים לאחר תגובתו של Derish

אני מצ"ב תמונה שחבר ככה עיצב ע"פ הלוגו המקורי ומקווה שתיהיה התעוררות! (חוות דעתכם חשובה ואף הצעות אם יש)

(במידה ולא תיהיי היענות עד מחר בצהריים לא יופקו המדבקות בשל חוסר זמן / ועד הערב לסגור את כל נושא המפגש כי לא נחכה לרגע האחרון ובסוף נצטרך לבטל ולדחות)

הצעתי, בשינוי קל.

carsforum656.jpg

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אפשר מגוון של מדבקות, יותר טוב!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

שאלה,

למה שלא תפיצו את דבר המפגש גם למי שאין לו מערכת ברכב??

מה שנכון נכון...

subaru leone מחזירה את הכבוד לכביש :cool:

ESTK מחזיר את הכבוד ל"לאונה"!

פורסם

המפגשים של פורום אודיו פתוחים לקהל הרחב.

כל אדם שחפץ להצטרף למפגשים ורוצה להיות נוכח לצפות וללמוד מוזמן בכל עת להצטרף לאחד המפגשים שמפורסמים בפורום בפני כל גולשי הפורום.

גם אנשים ללא רכבים או מערכות מוזמנים להגיע, המפגשים אינם סגורים רק לאלו שברשותם מערכת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חברים חברות מכרים ואורחי פורום למינהם ערב טוב!

תראו האמת הגיעו אליי יחסית המון הודעות פרטיות בנוגע לביטול המפגש ולקבוע מועד אחר

1. גם בגלל המתיחות הרבה באזור!

2. התארגנות יותר גדולה ומסודרת!

(כל איש איש וחששותיו למינהם) - אמת! אני גם קצת חושש וחושב שלא מוכנים/מאורגנים היטב אבל שטויות הכול תלוי ברוב -

בשל כך אני לא יחליט לבד ואני אבקש את דעתכם האם לדחות את המפגש הנוכחי ולהמתין שהמצב יירגע ותיהיה יותר היענות למפגש?

או שלהמשיך במה שיש כיום כבר?

דעתכם היא החשובה והמחליטה מה אתם מרגישים!

:roll:

פורסם

לי אישית אין שום בעיה אני בא בכול מצב.

אגב הביטוח מכסה נזק של קאסם? :lol:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם
לי אישית אין שום בעיה אני בא בכול מצב.

+1!

גמני, וחוץ מזה אין לדעת מה יהיה שבוע הבא מבחינת המצב בשדרות!

השאלה אם אנחנו מאורגנים מבחינת מיקום בטוח ומקום לשבת בו? ומה עם הסטיקרים?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אני חושב שליפני הכניסה לשדרות אנחנו צריכים לקבוע שעה שכולנו נבוא לשם [20-30 דקות ליפני] ואז מי שהכין מדבקות נדביק על הרכבים שלנו.

אפשר להיפגש בצומת גבעתי שם בתחנת דלק-סתם דוגמא. [סתכלו ב EMAP למה אני מתכוון].

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...