Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?  

43 הצבעות

1. 1. איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?

• יום שישי , 29 לפברואר.
    • יום שישי 7 למרץ.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדם

אני חושב שהמפגש צריך להיות קצת יותר מאורגן ובשביל לארגן אותו כמו שצריך אנחנו צריכים לפחות עוד שבוע

למה אני מתכוון כמו שצריך

זה לדאוג לחניה למספיק רכבים, לדאוג לאזורים מוגנים , לדאוג לשילוט כמו שצריך(אני מדבר על שלטים ולא על מדבקות), ליידע את תושבי המקום , לדאוג לצוות צילום שיתעד את האירוע, לדאוג למסעדה/בר קפה שיכול להכיל את כמות החברים שתגיע

בקיצור יש הרבה על מה לחשוב וצריך בשביל זה עוד זמן

הדבר הכי חשוב זה שיהיה אזור מוגן קרוב לחניית הרכבים וידיעה של תושבי המקום והעירייה כי בשבילם אנחנו מארגנים את כל זה

תאריך מומלץ בעיני 14.3

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים/ות,

החלטנו לדחות את המפגש לעת עתה, ההתארגנות צריכה להיעשות בצורה יותר מסודרת.

מניסיון העבר, מתוך 30 אנשים שאישרו הגעה - יגיעו אולי 20, ברור לי שזה גם לא כ"כ נעים לשהות במקום כאשר יודעים שיש נפילות קסאמים בתדירות גבוהה.

אל תתפסו אותי במילה, אבל יכול להיות שנארגן מפגש פורום כללי עם כל חברי הפורום.

נעדכן אתכם בקרוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...