Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין שלא נתקלתי בתופעה כזאת עדין , סגרתי עם בן אדם על רכבו שולמה לו מקדמה ,

הרישיון נראה ללא שעבוד או חוב ,

הגענו לדואר , והפקידה אומרת " שרשום שלא ניתן לעשות בעלות "

הפעלתי קשרים ומכירים , הגענו שזה דוחות חניה ,

שלחתי את הבחור במידיי לשלם את חובותיו , שוב מנסים ושוב לא עוברת בעלות , אני חייב לציין שהוא הוציא לי אישורים מכל גורם

אפשרי , משטרה , עיריה , משרד רישוי , מס הכנסה , שהאוטו נקי מכל חוב ושעבוד , כמובן שבדקתי זאת גם בעצמי , במשרד הרישוי לא מופיע שום זכר לכלום ,

אך הבנתי שלוקח כמה ימים להתעדכן ,

השאלה הנשאלת היא : כמה זמן לוקח לזה להתעדכן ?

איך במדינה שכל כך מתגאה בטכנולוגיה שלה ובתקשורת המפותחת שלה , לוקח להוראה קטנה להגיע יותר מ60 שעות .

משלוח מחו"ל לוקח פחות .

תודה רבה על התשובות שיהיה לכולם סוף שבוע מצוין !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

גם אצלי היה מקרה כזה, אבל היה שיעבוד או עיקול, לא זוכר, על חוב של 400 שקל של הבעלים של האוטו. הבעלים שילם במקום עם כרטיס אשראי, הבעיה שלוקח כמה ימים עד שזה מתעדכן במחשבים והעיקול ירד.

והייתי חייב לקנות את הרכב באותו יום, לא יכלתי לחכות.

אז התקשרתי למשרד הרישוי אם אני זוכר נכון, ביקשתי לדבר בדחיפות עם המנהל (תמיד תבקש את המנהל).

אמרתי לו שמע אני טס לחו"ל עוד יומיים ואני חייב לבצע העברה היום, אמר אין בעיה תפקסס לי את הכרטיס טיסה ואני יעביר להוריד את העיקול כמה שיותר מהר.

במקרה הבעלים של הרכב התחתן והיה לו כרטיסי טיסה לירח דבש, פיקססנו לו את הכרטיסים, ותוך כמה שעות העיקול ירד. :-D

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

• תוכן חדש...