Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי שתי שאלות:

1)כל כמה זמן אני אמור להחליף את רצועת הטיימינג?והאם היא מרעישה לפני שהיא נקרעת?יש לי רעש של רצועה מחליקה,ואני לא יודע איזו רצועה זו(לפי הטורים זה).

2)מד הדלק פועל,אך לא טוב!הוא מראה פול הרבה זמן ורק כאשר נשאר חצי מיכל הוא מתחיל לרדת מהפול לכיוון האמצע,כאשר הוא מגיע לאמצע נשארים לי בערך 5 ליטרים במיכל,הוא לא מספיק להגיע עד למטה והאוטו מתחיל לגמגם ואחרי קילומטר נכבה.

קרה לי המקרה פעם אחת ומאז אני יודע,בשאר הפעמים אני לא נותן לו להגיע למצב שכזה ואני ישר מתדלק כאשר המחוג מגיע לאמצע.

השאלה שלי היא כזו:

האם ישנה אפשרות לסדר דבר כזה בעלות נמוכה?הכל עובד,אך לא בצורה מדוייקת.

אם כן,כיצד?

אשמח לעזרה ככל הניתן,בעיקר לגביי הרצועה שמחליקה לי ואיני יודע מה לעשות,איך מחליפים רצועה וכו'

בתודה,

גיא

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

• תוכן חדש...