Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NAIM להכיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול להגיד לך שמכל האודיופילים שאני מכיר אף אחד מהם לא מיליונר.

ומתוך המליליונרים שאני מכיר אף אחד לא אודיופיל. הם כן אוהבים איכות ומורגלים לקבל אותה , אבל יש הבדל אדיר בין לאהוב דברים איכותיים ובן להיות אודיופיל ולהבין בתחום.

אתה אומר שרוב האנשים האלו רגילים להיי-אנד ודורשים את זה גם ברכב . אני אומר שמי שרוצה מערכת איכותית יבנה לבד מערכת. מי שקונה מערכת מקורית מראש מתפשר בצורה קריטית על איכות הסאונד עבורו.

למה קריטית ? שאתה קונה מערכת אתה הולך ושומע את הרכיבים , בודק התאמה שלהם אחד לשני , ובודק התאמה שלהם לאקוסטיקה של הסביבה ואחרי כל זה בודק אם הסאונד הוא לטעמך! במערכת מובנית אתה לא מתאים את הסאונד לאוזניים שלך אלה מקבל אותו כמו שהוא.

לכן אני אומר , שמי שהוא אודיופיל ואוהב את התחום לא יקנה מערכת מובנית אלה יבנה מערכת בתאם לאוזן שלו. ומי שרק מחפש מערכת שנשמעת מצוין לא צריך ולא יודע להעריך נגן של NAIM.

שלא יהיה ספק , אין לי ספק שהמערכת נשמעת לא פחות ממעולה . וממה שהבנתי NAIM השקיעו בתכנון המערכת כדי שתהיה ברמה גבוהה - קטונתי מלהעביר ביקורת על המהנדסים שלהם. אבל מי שרוכש בנטלי יש לו כמה כסף שהוא רוצה בשביל להשקיע במערכת ואין לי ספק שהוא יכול להגיע לתוצאות טובות יותר מהמערכת הקיימת.

זה כל הקטע שהם לא צריכים להיות אודיופילים, בגלל זה חברות רכבי יוקרה נוהגות להתקין מערכות היי-אנד (יחסי). וכמו שאמרתי קודם רוב העשירים רוכשים מערכות ביתיות היי-אנד לא בגלל שהם אודיופילים אלה בגלל שזה הרגל חיים, איך שתקראו לזה...

שאלה אליך עופר, יש לך פרארי למבורגיני וכו' אתה קודח באוטו או מדביק/קודח לפח בתא מטען פיבר? :lol: אני לא בטוח !

ובו נגיד שאפילו יש לך 2 מיליון דולר, אני ממש ממש לא מאמין שתקנה מגבר שעולה 80000K או את הרמקולים האלה שעולים 200000K$, אתה תלך לכיוון הגנסיס כי זה הטעם האישי שלך!

חוץ מזה מערכות מובנות ברמת דיינאודיו או בוס מרק-לוינסון הרמן קרדון .. הם ברמה מצויינת ואישית הם מאוד מספקות את הסחורה, והזכרתי את זה קודם על דיינאודיו בטוראג שמערכת נפלאה אבל בשבילי הרמקולים לא לטעמי.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הסחורה, והזכרתי את זה קודם על דיינאודיו בטוראג שמערכת נפלאה אבל בשבילי הרמקולים לא לטעמי.

בדיוק בשביל זה הוא אמר את זה . כי אם אתה אודיופיל והרמקולים לא לטעמך אתה תחליף אותם . היום יש ליגואר מערכת של B&W , בא נגיד שאני אקנה יגואר (לא בעתיד הקרוב אבל זה לא משנה) , אם מישהו חושב שהוא ימצא אותי עם רמקולים של B&W הוא יכול לחלום . ולא זה לא משנה המחיר

בברכה יהודה

פורסם

שאלה אליך עופר, יש לך פרארי למבורגיני וכו' אתה קודח באוטו או מדביק/קודח לפח בתא מטען פיבר? :lol: אני לא בטוח !

אם היה לי רכב כזה הדבר הראשון שהייתי עושה זה להתקין בו מערכת על. כולל בניות כולל הכל בלי להתלבט לשניה אפילו.

איזה סיבה יש לי לא לעשות בניה ולהשקיע באודיו שאני כל כך נהנה ממנו ?

נגיד החלטתי לשים וופר 7 אינץ רציני בדלת. לצורך זה החרבתי את הפאנל של הדלת ובניתי שם בניה מפיבר .. אז שאני אמכור את הרכב אני יזמין פאנל חדש של הדלת ואני אמכור את הרכב .. תאמין לי , מי שיש לו כסף לקנות ולהחזיק רכב ברמה הזו אין לו שום בעיה לתקן ולהחליף כל רכיב ששונה לטובת האודיו..

ובו נגיד שאפילו יש לך 2 מיליון דולר, אני ממש ממש לא מאמין שתקנה מגבר שעולה 80000K או את הרמקולים האלה שעולים 200000K$, אתה תלך לכיוון הגנסיס כי זה הטעם האישי שלך!

או . אני מסכים איתך לגמרי. זה בדיוק הטענה שלי וזה בדיוק הנקודה שגורמת לי לא להתלהב מהמערכות האורגנליות טובות ככל שיהיו ושוב אני אומר , אין לי ספק שהם טובות ושחברה כמו ניים מסוגלת ליצור מערכת לרכב ברמה מאוד גבוהה.

אבל , אני חובב סאונד , אני יודע לשמוע ואוהב אודיו , ולכולנו ברור שלכל אחד יש את הטעם שלו בסאונד . יש כאלו שאוהבים צליל כזה ויש כאלו שאוהבים צליל אחר. אם היה לי תקציב בלתי מוגבל לא הייתי הולך על הכי יקר כמו שאתה אומר ולא הייתי קונה אוטומטית מגבר שעולה 50K ורמקולים שעולים 200K .. הרכיבים שהייתי קונה היו נרכשים מתוך 2 שיקולים :

1. סאונד שהאוזן שלי אהבה.

2. מותגים "שעושים לי את זה".

שני הדברים האלו בסופו של דבר יגרמו לי לחייך ולהיות מבסוט שאני בתוך הרכב. ואלו הם גם שני הדברים שמערכת מקורית לא יכולה לספק. אתה לא בוחר את הסאונד שאתה רוצה , ואתה לא יכול לבחור את המותגים שאתה אוהב. לכן אני נגד מערכות מקוריות טובות ככל שיהיו עבור חובבי אודיו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

***אין לצטט ללא צורך ***

סורי, אבל גם לי זה נראה כמו חילול הקודש.

הם שם עושים הרכבה ידנים עם כפפות של משי והתאמה מושלמת של פאנלים ואתה בא ומוסיף לזה בניה של פיבר? :oops:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כל אחד והשקפת עולמו.

לי ליחס לאיכות בניה של רכב או לרכב עצמו מילים כמו קודש נשמע פלצני .

מעבר לזה, עבור התקנה בתקציב שאנחנו מדברים עליו אני מבטיח לך שאיכות הבניה תהיה ברמה סופית. גם אם תרצה לא תוכל למצוא משהו שבנוי פחות טוב מאיך שהרכב הגיע מהמפעל. לא מדובר פה על לזרוק פיבר בבגאז. מדובר פה על בניה ברמה של אומן , לא פחות.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני אישית לא צריך לחפש כי ברור שאני יעשה את העבודה בעצמי.

בכל זאת יש מספיק אנשי מקצוע ברמה גבוה מאוד. ואם יתנו להם לעבוד בתקציב הנכון ובקונספט הנכון התוצאה תהיה מצויינת.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
***אין לצטט ללא צורך ***

סורי, אבל גם לי זה נראה כמו חילול הקודש.

הם שם עושים הרכבה ידנים עם כפפות של משי והתאמה מושלמת של פאנלים ואתה בא ומוסיף לזה בניה של פיבר? :oops:

הפאנלים של למבורג'יני או פרארי הם לא כל כך אלוהיים..

מקצוען כמו עופר במקרה הנ"ל יוכל לשחזר את האיכות ההרכבה של הפאנלים בפודים ואף את צורת הדלת.

כך הדלת תהיה גם יפה גם אטומה ותשמע יותר טוב מכל למבו אחרת.

יש פיבר ויש פיבר, הכל שאלה של כמה באמת השקעת העבודה ובמחשבה מעבר.

ממה לדעתך עשויים הפאנלים של פרארי? מ 24K זהב?

כל כך קשה להשיג קצת עור (לבניות) כמו שהשתמשו בחברה עצמה?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

איך הגעת לדבר על פרארי ולאמבורגיני?

אני דיברתי על בנטלי - כי מזה התחיל השרשור.

אני יודע שמחקו את הציטוט שלי - וזה ממש חכם - אבל להגיד שאחרי רכישת בנטלי דבר ראשון הוא יבוא ויפרק את הכל כדי להחליף רמקולים ולהוסיף פניות פייבר - לי זה נראה כמו חילול הקודש.

גם אחרי רכישת פרארי או M5 דבר ראשון נדחוף לשם טורבו?

פורסם

מחקו לך את הציטוט כי יש כללי פורום וכמו כולם אתה נדרש לעמוד בהם.

לגבי קודש - יש רק דבר אחד שהוא קדוש וזה חיי אדם. מעבר לזה אין שום דבר חומרי שהוא קדוש.

אם אתה חושב שבניה של מערכת איכותית בתנאים שאנחנו מדברים עליהם פוגעת באיכות הגימור של הרכב אתה טועה .

יותר מזה , העניין של כל השרשור פה הוא לא האם יש מתקינים שמסוגלים לעמוד באיכות הגימור של בנטלי .. אנחנו פורום אודיו , לא איכות גימור.

ושוב , אפילו אם אתה צודק , והתקנה של מערכת איכותית לא תבוצע ברמת גימור של חברה כמו בנטלי .. עדיין אני מעדיף ללא צל של ספק רכב עם מערכת מעולה ואיכות גימור טובה , מאשר רכב עם מערכת טובה ואיכות גימור מעולה.

אני אפילו בהלם שיש על זה דיון .. מה אתה חושב שיגרום לי יותר עונג כשאני עומד בפקקים ביום יום - לשמוע מוזיקה ממערכת סאונד ברמה סופר גבוהה או הידיעה שהתפרים בדיפון הדלת נתפרו בדיוק של עשירית מילימטר ולא בדיוק של חצי מילימטר ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

*** שוב , שמור על כללי הפורום ***

גם אני לא מבין על מה הדיון - אם זה עושה לך את זה - תעשה.

אני לא מבין את זה.

כנראה שאני יותר אוהב תפרים מקוריים של בנטלי והייתי מסתפק במערכת מעפנה של ניים. או של מארק לווינסון. או של B&O.

פורסם

אם יש לי המון כסף אז אני כן אזמין עוד דלת.

אבל אני לא יודע מה איתכם אני לא מהסוג הזה שיפרק דלת של בנטלי על מנת לבנות צורה חדשה בגלל רמקול מסכן שלא מסכים לשבת במקום המקורי , יש מספיק רכיבים ברמה גבוהה שיגרמו לצליל להתנגן למעלה

תסתכלו ! מי יש לו לב לגעת בדלתות האלה (חוץ מעופר כמובן) :lol:

2005-Bentley-Arnage-Limousine-Interior-Rear-1280x960.jpg

2008-bentley-brookland-interiorjpg.jpg

04_bentley_continentalgt_int_500.jpg

פורסם

הרכב מדהים מבפנים אין ספק.

ולעשות בניה בקורות לסט שלושה חלקים היא בדיוק אותו דבר כמו לעשות בניה בקורות של גולף.

שרוצים למכור קונים קורה חדשה ושלום על ישראל..

לא צריך להתפשר לא על הסאונד ולא על איכות הגימור.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני אפילו בהלם שיש על זה דיון .. מה אתה חושב שיגרום לי יותר עונג כשאני עומד בפקקים ביום יום - לשמוע מוזיקה ממערכת סאונד ברמה סופר גבוהה או הידיעה שהתפרים בדיפון הדלת נתפרו בדיוק של עשירית מילימטר ולא בדיוק של חצי מילימטר ?

תגיד אתה פעם קנית מכונית כזו ? הרי חלק לא קטן מההנאה בבעלות זה האיכות ללא פשרות והגימור הפנימי . הרי מה למעשה מבדיל מרצדס/במוו מגולף ? בין השאר האיכות הכוללת של תא הנוסעים . מה מבדיל בין מונדיאו ליגואר ? כמעט אותו דבר . אז למי שקונה רכבי יוקרה עוד יותר יוקרתיים , צריך לדעת בוודאות שאין הבדל בדלתות .

הוא אולי יתן למומחים של ניים , להחליט על המקומות , אבל היות והם בנו את זה עם הרכב הוא ישתמש במקומות הסטוק , ולא יעשה בניות .

בברכה יהודה

פורסם

אני לא מבין על מה המריבה בכלל?!

יהודה/נאדר רוצים להשאר בנטלי והפאנלים המקוריים לבריאות.

עופר רוצה לשנות ולבנות בנייה מדהימה שממש תמשיך את גימור הדלתות ואפילו להזמין את אותו סוג העור מחברת בנטלי אז גם לבריאות.

בנתיים אנחנו חיים בישראל:

* מדינה שמתקיימת ממסים ומתרומות של היהודים העשירים מחו"ל.

* מדינה שמבוססת על חוקים התומכים להחזיר את התנועה בכבישים לתקופת האבן.

* ובנתיים אף אחד לא ממש החזיק רכב כל כך יוקרתי (לא במוו/מרצדס/יגואר..) בלי שהרשויות מצצו לו את הדם יום יום.

נראה לי שאפילו השחקן הכדורגל כבר הספיק למכור את הבנטלי שלו כי הוא ממש לא הסתדר איתה בארץ.

בנתיים מנהלי המדינה נוהגים על מזדה 6/מונדאו/אקורד ועוד כמה רכבים שעולים בארה"ב לדוגמה 25K-35K$

ואלו רכבים שנחשבים רכבי סטודנטים+ (צעירים בני 20-27 לומדים או בעליי משפחות צעירות)

אצלנו? המצב טיפה שונה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...