Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע החלפתי מנוע באוטו עם ק"מ הרבה פחות ממה שהיה לי במנוע המקורי האם ניתן כעת שהמנוע ה"חדש" מורכב לעדכן את הק"מ האמיתי שהוא עשה ולא כמו שרשום בלוח מחוונים?

אם כן איפה ניתן לעשות זאת?(איזור הדרום)

תודה לכל המגיבים החכמים...

אגב..המנוע הוא מפירוק מקומי ולכן אני יודע כמה המנוע עבר ומאיזה רכב הוא פורק ולמה.

פורסם

אסור לעשות את זה כי זה לא חוקי.

לא הולכים רק לפי מה שהמנוע נסע, יש עוד הרבה מכלולים חשובים לא רק המנוע.

ממשיכים מהקילומטרז' הקיים.

למנוע עושים טיפולים כרגיל.

אם מורכב מנוע שעבר 20Kק"מ אז עושים לו טיפולים לפי הק"מ שהוא עבר (לא מתייחסים ללוח שעונים בנוגע לטיפולים של המנוע)

פורסם

גם בלוח דיגיטלי ניתן לרשום כל קילומטרז' שתרצה, וזה יותר קל מאשר בלוח רגיל.

וזה כן חוקי, כל בעל רכב, אם מתחשק לו, יכול לרשום כל מספר שהוא רוצה במונה מרחק.

למה אתם כל פעם כותבים שזה לא חוקי? נניח יש לי פיאט אונו מודל 1987, נהרס לי מד מהירות, קניתי בפירוק לוח שעונים קומפלט ב 200 ש"ח והחלפתי עם שלי.

בשלי הקילומטרז' היה 297467 ובזה שקניתי 246789.

איזה עבירה על החוק עשיתי כאן?

לא חוקי זה לרמות את הקונה ביום המכירה, כלומר אתה חייב להודיע לקונה על השינוי שעשית, ולציין את הקילומטרז' האמיתי.נכון, הסיפור הזה יבריח קונים, אבל זה בעייה שלך.

ולגבי השאלה שלך ספציפית:

אל תשנה את מד הקילומטרים, תשמור קבלות על החלפת מנוע ושטר מכר, זה יעזור לך במועד המכירה.

פורסם

קונה שישמע ששיחקת בקילומטראז' של רכב , ישר יבין שאתה לא אמין, ואין סיכוי שיקנה ממך את הרכב.

וחוץ מזה אני כמעט בטוח שזו עבירה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...