Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון טריומף ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם עדכונים חדשים:

הקמתי פורום זמני שבו נוכל להשאיר הודעות רלוונטיות לרכבים שברשותנו:

http://www.ez-forum.net/forum/viewforum.php?f=1&mforum=zulu

כמו כן התחלתי להפיץ גליון חדשות שבועי, כך שלמי שיש ענין לקבל אותו או לסייע בכתיבתו הוא מוזמן ליצור עימי קשר:

חיים סלולר:0505290656 דואר אלקטרוני:[email protected]

פורסם

יוזמה ברוכה כל הכבוד

להתראות

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

חיים

כל הכבוד,יוזמה ברוכה.

תעדכן מתי נפגשים

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הפורום הניסיוני נטוש לגמרי.

או שאין מספיק בעלי טריומף.:wink:

או שלבעלי הטריומף לא בא להתארגן:roll:

נו שוין לפחות היא שייכת לקטגוריית אספנות.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

כמי שהיה שותף להקמת 3 מועדוני הטריומף (מתוך 5 כולל הנוכחי) החל משנת 1988 ועד היום, אני מאחל לכם המוןן הצלחה וכולי תקווה שהפעם המועדון ימשיך לתפקד ללא הפסקה עוד שנים רבות.

דרך הגב, המועדון הראשון היה פעיל עד לשנת 91 - 3 שנים ואפילו השתתף במספר אירועים של מועדון החמש באותה תקופה.

אם תבצע חיפוש בפורום הזה תוכלו לגלות התארגנות דומה מלפני כשנתיים/שלוש.

לגבי פורום יעודי אני ממליץ לע אתר classiccar (של ליאור), אני חבר שם בפורום פורד ועל אף כמות מאוד קטנה של חברים הרי שהוא שורד יפה וזאת עקב היותו חלק מאתר שגם כך נמצא ברשימת אתרי החובה של כל אוהב מכוניות קלאסיות.

• תוכן חדש...