Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW COMPACT

DuDu.GT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום !

רכשתי לא מזמן BMW 318TI COMPACT מודל 2003 אם נפח מנוע 2000 וגיר טיפטרוניק.

רציתי לישאול את האנשים שמחזיקים את הדגם הזה ספציפי של השנות 02 - 04 ולשמוע מהם את התגובות על האוטו !

ומה שמאניין אותי ביקר זה הצריכת הדלק שלו . הרכב שלי צורך בנסיע רגוע ובתנאי שאני נוסע הרוב בכביש מהיר לא פחות מי 11 ליטר ל 100 ק"מ . למרות שבכל מקום שקראתי על הרכב היה רשום שהוא צורך 7.5 ליטר ל 100 ק"מ בנסיע משולבת !

פורסם

החזקתי דגם זהה כחצי שנה ומחרתי עקב אכזבה מביצועים,שימושיות ואמינות.

גם שלי צרכה כ-11-13ק"מ \ל' למרות נסיעות מחוץ לעיר לרוב.

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם
"למרות" או "הודות"?

ברור שנסיעה משולבת תצרוך בממוצע יותר דלק מנסיעה שרובה בינעירונית

לה הבנתי מה ברור לך ! כנראה לא הבנתה משהוא נכון ! מה שרושמים על הדגם: שהוא צורך 7.5 ליטר ל 100 קילומטר בנסיעה משולבת . ומה שבפואל זה: 11 ליטר ל 100 קילומטר ! וזה עוד שרובה מנסיעה בינעירונית !

פורסם

ואני תוהה, האם כל בעלי הBMW COMPACT מאותגרים לשונית.

ילדים לכו לבית ספר כבר, או תחזרו, רק תעשו משהו עם עצמכם והשפה הזאת שהמצאתם.

פורסם
מישהו שם לב לדפוס דומה בין בעלי הדגם המדובר? :roll:

חזק לאללה :)

האם מדובר במנועי ה-8 או ה16?

M43 או M44?

לפי מה שאתם מספרים מדובר בM43 שבאמת לא מצטיין בכלום.

מצד שני זה סיפור של כ10-15 אלף שקל כדי להביא מארה"ב קיט SUPERCHARGER שיעלה את ההספק פי 1.5 לפחות

יוסיף מומנט ויעשה את האוטו ראוי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

זהו מנוע valvetronic ,שמתוכנן לחיסכון וגמישות בביצועים.

נדמה לי שמשהו פה לא מסתדר! אם תשאל אותי,ומנסיון עם ה-M40 "ים, המנוע הזה הוא כישלון-ומכל הבחינות- יחסית למנועי ה-6 טורי,אפילו לדורות הישנים.

רק כדי לסבר את האוזן,לאוטו שלי מנוע 3.5 24V משנת יצור 85 משודך לתיבה ידנית, נוסע מחוץ לעיר (ב-100 קמ"ש) 11.5 ק"מ/ליטר! למרות מקדם גרר הרבה יותר גבוה מה-COMPACT המדוברת!

אני ממליץ לבדוק את צריכת הדלק במכון מורשה/מוסך מורשה!

בהצלחה!

מועדון BMW ישראל.

פורסם

נדמה לי שמשהו פה לא מסתדר! אם תשאל אותי,ומנסיון עם ה-M40 "ים, המנוע הזה הוא כישלון-ומכל הבחינות- יחסית למנועי ה-6 טורי,אפילו לדורות הישנים.

רק כדי לסבר את האוזן,לאוטו שלי מנוע 3.5 24V משנת יצור 85 משודך לתיבה ידנית, נוסע מחוץ לעיר (ב-100 קמ"ש) 11.5 ק"מ/ליטר! למרות מקדם גרר הרבה יותר גבוה מה-COMPACT המדוברת!

בהצלחה!

מדובר בדגם הזה:E46:2002-2004, 318ti: 1995 cc, I4, 16 valves, 143 hp/105 kW, 200 N·m (148 ft·lbf)

http://www.diskdrive.co.za/new_launches/nl2001/bmw_3_series_compact.html

והיתי גם במוסך מורשה (בקמור) ואמרו לי שזה הצריכה הנרמלית של הדגם הזה !

פורסם

בהצלחה!

קודם כל - לא ברורה לי השוואה של מנוע שלוש וחצי, BIG BLOCK, עם תיבת הילוכים שונה לחלוטין ודיפ' ארוך כאורך הגלות למנוע ארבע צילנדרים שמורכב בקומפקט,

לא מבחינת מומנט

לא מבחינת כוח ו\או זמינות כוח

ובטח ובטח לא מבחינת צריכת דלק.

שנית - מקדם גרר מחשבים לפי צורת הרכב או יעילותו האווירודינמית -מקדם הגרר של המכונית ישאר זהה להאוטו שלך ולהקומפקט המדוברת גם אם באוטו שלך היה מותקן מנוע M10 ואצלו היה M30.

שלישית - לגבי סדרת מנועי הM40, בגדול הם אכן נחשבים למורכבים יותר ומסובכים יותר ממנועי הM10 שהחליפו, אבל מפה ועד ללקרוא להם כישלון יש מרחק קליל, בעיקר כשמנועי הM42 וילד הDTM שלו - הS42 מבוססים על המנוע הזה, ומנוע הM43 שנחשב לפשרה חסכונית וסבירה לדגמי הכניסה של ב.מ.וו [אוי ואבוי - אני מתחיל להשמע כמו מארק10 של ב.מ.וו :) ]

ולשואל המקורי - יש לך באוטו גיר אוטומט, דיפ' קצר יחסית בגלל המנוע הקטן, והרבה הרבה משקל- לכן הדבר מתבטא בצריכת הדלק.

אתה יכול לשפר את צריכת הדלק על ידי מעבר לדיפ' ארוך יותר, אבל זה יפגע בביצועים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
קודם כל - לא ברורה לי השוואה של מנוע שלוש וחצי, BIG BLOCK, עם תיבת הילוכים שונה לחלוטין ודיפ' ארוך כאורך הגלות למנוע ארבע צילנדרים שמורכב בקומפקט,

לא מבחינת מומנט

לא מבחינת כוח ו\או זמינות כוח

ובטח ובטח לא מבחינת צריכת דלק.

שנית - מקדם גרר מחשבים לפי צורת הרכב או יעילותו האווירודינמית -מקדם הגרר של המכונית ישאר זהה להאוטו שלך ולהקומפקט המדוברת גם אם באוטו שלך היה מותקן מנוע M10 ואצלו היה M30.

שלישית - לגבי סדרת מנועי הM40, בגדול הם אכן נחשבים למורכבים יותר ומסובכים יותר ממנועי הM10 שהחליפו, אבל מפה ועד ללקרוא להם כישלון יש מרחק קליל, בעיקר כשמנועי הM42 וילד הDTM שלו - הS42 מבוססים על המנוע הזה, ומנוע הM43 שנחשב לפשרה חסכונית וסבירה לדגמי הכניסה של ב.מ.וו [אוי ואבוי - אני מתחיל להשמע כמו מארק10 של ב.מ.וו :) ]

ולשואל המקורי - יש לך באוטו גיר אוטומט, דיפ' קצר יחסית בגלל המנוע הקטן, והרבה הרבה משקל- לכן הדבר מתבטא בצריכת הדלק.

אתה יכול לשפר את צריכת הדלק על ידי מעבר לדיפ' ארוך יותר, אבל זה יפגע בביצועים.

רון.

רון, U DIDN'T GET THE POINT:?

במילים פשוטות : למרות שיש לי מנוע ביג סיקס -מקדם גרר גבוה יותר -משקל גבוה יותר-ומנוע ישן יותר .....הוא אוכל דלק פחות מהקומפקט!!

אני משווה בין צריכת דלק של הקומפקט לזאת שלמנוע BIG SIX, עובדה שהקומפקט זוללת יותר.

שנית מתי אמרתי שיש קשר בין האווירודינמיות של המרכב לבין המנוע שמותקן על אותו מרכב??:roll:

חזור נא על גוף ההודעה, ותבין למה הכוונה שלי(אני מניח שאתה מודע לזה שאני לא מדבר שטויות...בד"כ)

נ.ב.

היה פעם E30 עם מנוע M10 1800 ידנית ,ובאותה תקופה הזדמן לי לקנות E30 מנוע M20 2500 אוטומטית, תאמין לי אם אגיד לך שה 325 היתה חסכונית יותר ,ובכל קנה מידה??!!!! (כמובן שאני מדבר על אתו קצב נסיעה, בשני הרכבים)

לצערי, אני אישית ,לא מחשיב את מנועי ה-4 צילנדר של במוו כפאר התעשייה הבווארית(חוץ מה-S14),לא מבחינת סאוונד,בטח שלא מבחינת ביצועים-ולאחר העדות של הבחור הנ"ל-אפילו לא מבחינת צריכת הדלק......(דעתי האישית כמובן).

חן חן..

ZAHI

מועדון BMW ישראל.

פורסם

מדובר בצריכת דלק סבירה.

רכב אוטומטי עם מנוע 2 ליטר וכמעט 1400 קילו שצורך 1 ל 9 בערך בנסיעה משולבת זה פחות או יותר בסדר.

יש מספר דברים שיכולים להשפיע על צריכת הדלק, רובם הגדול קשור בצורה בה אתה נוהג( קיק דאון , האצות ובלימות מיותרות וכיו"ב).

הנה מספר טיפים שיעזרו לך לשמור על צריכת דלק שפויה (אבל להשתעמם):

• בדוק שלחץ האוויר בגלגלים תקין, צמיגים רחבים גורמים לצריכת דלק גבוהה.
  • בדוק פילטר אוויר, אם הוא סתום או שאתה לא יודע מה מצבו, שווה להחליף אותו.
  • בדוק שאתה לא סוחב איתך מטענים מיותרים בתא מטען, כל משקל מיותר ברכב מגביר את צריכת הדלק.
  • בדרכים בין עירוניות , במקום חלון פתוח הפעל את מערכת האיוורור של האוטו מה שיגרום לחיכוך קטן יותר של הרכב עם האוויר.
  • הימנע מהאצות מיותרות , תשתדל להישאר על מהירות קבועה לא גבוהה ולא נמוכה (90-100).
  • הימנע מהאצה בעלייה, האץ בירידות.
  • כל בלימה היא בזבוז אנרגיה , תשתדל לא להאיץ ולבלום סתם.
  • סע אחרי משאיות.

אלו מספר עצות שיהפכו את הנהיגה לשעמום מוחלט אבל יעזרו לך לחסוך דלק.

פורסם
מדובר בצריכת דלק סבירה.

רכב אוטומטי עם מנוע 2 ליטר וכמעט 1400 קילו שצורך 1 ל 9 בערך בנסיעה משולבת זה פחות או יותר בסדר.

יש מספר דברים שיכולים להשפיע על צריכת הדלק, רובם הגדול קשור בצורה בה אתה נוהג( קיק דאון , האצות ובלימות מיותרות וכיו"ב).

הנה מספר טיפים שיעזרו לך לשמור על צריכת דלק שפויה (אבל להשתעמם):

• בדוק שלחץ האוויר בגלגלים תקין, צמיגים רחבים גורמים לצריכת דלק גבוהה.
  • בדוק פילטר אוויר, אם הוא סתום או שאתה לא יודע מה מצבו, שווה להחליף אותו.
  • בדוק שאתה לא סוחב איתך מטענים מיותרים בתא מטען, כל משקל מיותר ברכב מגביר את צריכת הדלק.
  • בדרכים בין עירוניות , במקום חלון פתוח הפעל את מערכת האיוורור של האוטו מה שיגרום לחיכוך קטן יותר של הרכב עם האוויר.
  • הימנע מהאצות מיותרות , תשתדל להישאר על מהירות קבועה לא גבוהה ולא נמוכה (90-100).
  • הימנע מהאצה בעלייה, האץ בירידות.
  • כל בלימה היא בזבוז אנרגיה , תשתדל לא להאיץ ולבלום סתם.
  • סע אחרי משאיות.

אלו מספר עצות שיהפכו את הנהיגה לשעמום מוחלט אבל יעזרו לך לחסוך דלק.

:lol: אני לא מחפס דרכים לחסוך דלק , ואני גם מבין שהצריכת דלק שלי היא די סבירה בשביל ב.מ.וו

פשות הכוונה של האץ הזה היתה ליבדוק האם רק הרכב שלי צורך דלק כך או שזה צריכת דלק רגילה ונורמלית לדגם הזה. ובצורה כזאות להוכיח שכל משה רושמים בספרים ובאינטרנט על צריכת הדלק של קומפקט זה BULLSHIT אמיתי ! ! !

פורסם

אז הוכחת.

עוד נקודה, אל תעלב.

בפעם הבאה, לפני שאתה שולח הודעה תשתמש במאיית, כזה שבודק אם יש לך שגיאות כתיב או שתשתמש במישהו שיודע לכתוב. דרך התקשורת בפורום הזה היא התכתבות ואם אתה לא מסוגל לעשות את זה כמו שצריך זה בעיה, בלתי אפשרי לקרוא את ההודעות שלך.

• תוכן חדש...