Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מבקש דעתכם על העיסקה הבאה:

הגעתי למגרש של חברת ליסינג. אני מעוניין לקנות סוזוקי סוויפט חדשה, אבל בתשלום מלא ולא בעסקת ליסינג.

במקום לקנות מסוכנות סוזוקי את הרכב ב- 103,600 ש"ח, הציע לי סוכן חברת הליסינג

סוזוקי חדשה לגמרי ב-99,000 ש"ח. לטענתו החיסרון היחידי שיש כאן עוד "יד"-כי הבעלות הראשונה היא של חברת הליסינג, ואני אהיה יד שניה. האם זה נשמע הגיוני? אשמח לחסוך כמה אלפי שקלים אם אין כאן מלכודת... אגב בקנייה מסוכנות סוזוקי

יש להוסיף עוד כ-1,500 ש"ח לאגרת רישוי שבחברת הליסינג כלולה כבר במחיר.

מה דעתכם??

תודה

פורסם

הסידור הזה אכן קיים.

דרך אגב, בחלק מחברות הליסינג ניתן אפילו לקבל את הרכב ישירות על שמך.

ובהנחה.

אם נרשם תחילה כליסינג בהנחה משמעותית גדולה יותר.

אל תחשוש להתמקח.

אני ביצעתי 2 עסקאות כאלה , וחסכתי כסף רב.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

הסידור הזה קיים, לפעמים חברות הליסינג נאלצות למכור מכונית עם 0 קילומטרים, כי לא נמצא לה לקוח, או מסיבות כלכליות כאלו ואחרות. חברת הליסינג מרוויחה בכל מקרה, כי היא קונה את המכוניות במחיר נמוך עוד יותר.

עליך לבדוק מספר דברים :

מה תאריך רישום הרכב, כלומר מתי הרכב נרשם על שם חברת ליסינג.

יתכן וזה היה לפני חצי שנה או יותר, ובמכירה העתידית יהיה לך כשה לשכנע את הקונה, שקיבלת את הרכב עם 0 ק"ם ואתה בעצם היד הראשונה.

שנית, יתכן ומדובר במודל 2007 ולא ב 2008.

אחריות - היא מתחילה מהרגע שהרכב נמסר לחברת הליסינג, בדוק כמה חודשים הרכב עמד, ותיהיה מודע, שאתה מקבל את הרכב לא עם 3 שנים אחרית, אלא עם פחות.

אבל, אם אתה מתכוון להחזיק ברכב תקופה ארוכה, שיקולים אלו לא משמעותיים, והעיסקה כדאית.

פורסם
שלום לכולם

מבקש דעתכם על העיסקה הבאה:

הגעתי למגרש של חברת ליסינג. אני מעוניין לקנות סוזוקי סוויפט חדשה, אבל בתשלום מלא ולא בעסקת ליסינג.

במקום לקנות מסוכנות סוזוקי את הרכב ב- 103,600 ש"ח, הציע לי סוכן חברת הליסינג

סוזוקי חדשה לגמרי ב-99,000 ש"ח. לטענתו החיסרון היחידי שיש כאן עוד "יד"-כי הבעלות הראשונה היא של חברת הליסינג, ואני אהיה יד שניה. האם זה נשמע הגיוני? אשמח לחסוך כמה אלפי שקלים אם אין כאן מלכודת... אגב בקנייה מסוכנות סוזוקי

יש להוסיף עוד כ-1,500 ש"ח לאגרת רישוי שבחברת הליסינג כלולה כבר במחיר.

מה דעתכם??

תודה

קח בחשבון כי מכירה עתידית של הרכב תהווה הפחתה ממחיר המחירון בין 7 ל17 אחוזים , כמובן תהייה גם הפחתה לגבי הבעלות שהיא שניה .

אגב חברות הביטוח במידה ויהיה טוטל לוס או אירוע גניבה ישלמו לך מחירון פחות 15% (מצויין בפוליסה) ויד שניה .

אולי חסכת כ 5000 ש"ח , אך במכירה עתידית זה יהווה בעיה , אם היה מדובר על פער גבוה יותר אכן היה עניין , אבל שווה להשקיע עוד קצת ולהיות בעלים ראשון ללא כל בעלות לשעבר של ליסינג .

לא ציינת כמה ק"מ עבר הרכב , כמה זמן נמצא על הכביש .

אני הייתי קונה חדש הפערים מאוד זניחים ביחס למחיר .

פורסם

דעתכם עזרה לי להבין את פרטי העסקה, תודה לכולם!

החלטתי ללכת על זה, מאחר וקיבלתי הנחה נוספת של אלפיים ש"ח, ובסך הכל הפרש

של 8,000 ש"ח כי גם אגרת רישוי של כ-1500 ש"ח נחסכה,והובטח לי מסמך המעיד שהרכב נמכר לי

ב-0 קילומטר.

ושוב-הרבה תודה!

פורסם

לא הייתי הולך על העיסקה מפני שאתה מאבד יד, מקבל אוטו חדש אבל תאריך עלייתו לכביש יכולה להיות מלפני חודשים.

והדבר הכי חשוב שהיד הראשונה היא חברת השכרה.

לפעמים עדיף לשלם עוד קצת (6%) ולהיות יד ראשונה!

מה עוד שאתה יכול להתמקח עם היבואן.

פורסם

אני מברך אותך על החלטתך, רכב חדש עם 0 ק"מ תמיד עדיף כשניתן ,זו הרגשה מצויינת.

תהנה ממנו כמה שנים, תמיד תוכל לחזור ולבצע עסקת טרייד באותה סוכנות.

ולהרוויח שוב.

:-)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מחפש עסקה דומה אבל לא מוצא חברת ליסינג שמחזיקה את הסוזוקי סוויפט

הייתי כבר בניו-קופל, ובאוויס.

אתה יכול לרשום בבקשה את שם חברת הליסינג שממנה קנית ?

פורסם

בזכות הפרש של 8000 שח זה שווה (השיטה הזו קיימת מזמן גם עם מגרשי רכב גדולים שקונים סטוק של רכב שמחליף צורה או שנתון)

בעל מוסך של מזדה/פורד סיפר לי שכמה לקוחות שקנו כך רכב הגיעו אליו לבצע החלפת שמן ב1000 ק"מ רק בשביל שתהיה להם קבלה על כך עם הק"מ וזה יופיע במחשב השירות.....

• תוכן חדש...