Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מאוד קשה ונס גדול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אתמול פתחתי נושא בקשר לסיויק, שדיברנו עליו.

היום אני קם לעבודה, יחד עם אבא שלי ודודי ואנחנו נוסעים לכיוון העבודה.

בדיוק בפניה למקום העבודה, לחניה, אני עוצר את הרכב לפני הפניה, מדליק וינקר, מסתכל במראות, ופתאום סיאט טולדו נכנסת בי במהירות מאוד גבוה, מורידה לי את הכנף, ורק בנס משמים לא פניתי לכיוון העבודה, אם הייתי פוגע הוא היה נכנס בדלת, ורק השם היה יודע מה קורה.

אחרי שהוא נכנס בי, בגלל שהוא רצה לעקוף אותי ונסע כנגד התנועה, הוא נכנס בפונטו, הוריד לה את כל החלק של הנהג {השבית אותה} והפונטו קפצה למדרכה, פגעה בלנד קרוזר מאחורה, ולבסוף הטולדו נזרקה לאמצע הכביש.

רק בנס אין נפגעים בתאונה.

הרכב הפוגע היה עד כדי כך טיפש, שהוא לא רצה להודות באשמה.

לאחר מכן הלכנו לביטוחים, הלכנו למוסך, שמאי בא ובדק את הרכב, והכל בסדר, מסדרים לי טמבון,מכסה מנוע, וכנף חדשים.

um3yqymjnmtg.jpg

mzoiyimjdfqj.jpg

gfmzxenmwmni.jpg

dhdji0ozfmzv.jpg

jamdnri3jlzn.jpg

פורסם
אם היה נכנס בדלת, הית בבעיה. סיוויק רכב נמוך, לכן הרכב השני היה נכנס ישר בדלת מעל הקורה.

בבעיה!? תאמין לי שאם הוא היה נכנס בי, במהירות האדירה שהוא נסע {אדירה זה לא שהוא נסע ב300, פשוט במקום של 40-30 הוא נסע ב100-120} אז השם ישמור מה היה קורה.

אם הייתה עוברת מאיה אחת הוא היה נכנס בי בדלת, מזל שכשהתחלתי לפנות הוא רק נכנס. ומזל שבכנף.

פורסם

העיקר שיצאת בשלום.

כל השאר חשוב הרבה הרבה פחות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חבל שלא הזמנתם משטרה. לנהג הזה צריך לשלול רישיון לכמה שנים טובות, וגם להשית עליו איזה קנס בריא. אף אחד לא התלונן?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל מי שנוסע על סיאט טולדו הוא ערס נוהג מהר ושם ז*ן על התנועה.

יאללה בואו נתחיל סטיגמה על סיאט טולדו.

פורסם
כל מי שנוסע על סיאט טולדו הוא ערס נוהג מהר ושם ז*ן על התנועה.

יאללה בואו נתחיל סטיגמה על סיאט טולדו.

ברכב נהג זקן בן 65 שלא ידע כלום מהחיים שלו.

עוד לפני שהתאונה קרתה הוא עשה איתי רייסים כמה קילומטרים לפני התאונה, והאמת לא הצלחתי לעקוף אותו בהתחלה, אבל שהרכב עשה קיק דאון הוא השאיר אותו מאחור מאחור [זה היה ב130 קמש בערך]

אכשיו לכו תדעו בכמה מהירות הוא נכנס בי, ובפונטו בכלל, הנס שלי זה שלא פניתי עניין של כמה מאיות.

פורסם

אה וכמעט שחכתי, בהונדה שלי היה צריך להחליף מכסה מנוע, וטמבון קדמי ואחורי, כי זה המקורי מלפני 14 שנה והצבע דהה.

הרווחתי חינם אכשיו צבע ופחחות במוסך הכי טוב באשדוד חינם:-).

פורסם

"עוד לפני שהתאונה קרתה הוא עשה איתי רייסים כמה קילומטרים לפני התאונה, והאמת לא הצלחתי לעקוף אותו בהתחלה, אבל שהרכב עשה קיק דאון הוא השאיר אותו מאחור מאחור [זה היה ב130 קמש בערך]"

זה מוכיח שגם אתה "חכם" גדול.

מזכיר את האימרה: "

""הנהג המסוכן הוא זה שעוקף אותך למרות שעשית הכל כדי למנוע זאת ממנו..."

פורסם

זקן בן 65- נסה להגיד את זה לאבא שלי...כל החיים עוד לפניו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אה וכמעט שחכתי, בהונדה שלי היה צריך להחליף מכסה מנוע, וטמבון קדמי ואחורי, כי זה המקורי מלפני 14 שנה והצבע דהה.

הרווחתי חינם אכשיו צבע ופחחות במוסך הכי טוב באשדוד חינם:-).

הכל מסתדר בסוף לטובה.

שמחה לשמוע שאין נפגעים בנפש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...